مریخ نورد کنجکاوی ناسا مواد آلی را در مریخ کشف کرده است که ممکن است از طریق واکنش های فتوشیمیایی جوی شکل گرفته باشد که نشان دهنده منشاء پری بیوتیک برای این ترکیبات است.
در آینده نزدیک نوع جدیدی از ماده که مانند چسب زخم عمل می کند، می تواند قلب های آسیب دیده یا بخش های دیگر بدن را درمان و به راحتی با بافت های موجود یکپارچه شود.
درست مثل عنبیه در مشتری است؛ میچرخد تا کیهان را نگاه کند. صحبت از لکه بزرگ سرخ روی بزرگترین سیاره منظومه شمسی است که بزرگترین و طولانیترین توفان در کل این منظومه محسوب میشود.
گرمایش جهانی که به افزایش دمای سیاره زمین در دهههای اخیر منجر شده، یکی از مهمترین چالشهای زیستمحیطی است که بشر با آن روبهروست. این پدیده بهطور عمده بهدلیل فعالیتهای انسانی ایجاد شده و تأثیرات گستردهای بر اکوسیستمها، جوامع و اقتصاد جهانی دارد.
پژوهشگران ایرانی در یک مطالعه جدید و با ابتکاری نوین در ترکیب دادههای اطلاعاتی، به بررسی روشهای شناسایی و مقابله با جرایم ارزهای دیجیتال پرداخته اند.
«میگل کلارو» (Miguel Claro) یک عکاس حرفهای، نویسنده و کارشناس ارتباط علمی ساکن شهر لیسبون کشور پرتغال است که تصاویر دیدنی را از آسمان شب ثبت میکند. او به تازگی درباره چگونگی ساخت یک عکس خورشیدی نفسگیر توضیح داده است.
با حضور دکتر قاسم زاده رییس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) از محصول دانش بنیان در بخش سلامت با نام "گلاس آیونومر لوتینگ" و "لاینینگ"در محل مرکز رشد دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) رونمایی شد.
مدلهای زبانی فارسی توسعه یافته توسط همراه اول که با هوش مصنوعی قادر به تحلیل و یادگیری حجم زیادی از دادههای متنی هستند، با حضور وزیر ارتباطات در الکامپ 1403، رونمایی شدند.