ارتباطات و فناوری

جدیدترین اخبار فناوری اطلاعات ایران و جهان را در سرویس فناوری پرسون بخوانید.

پنجره ملی خدمات دولت هوشمند توانسته است ارائه خدمات الکترونیکی پرکاربرد سازمان‌های دولتی و دستگاه‌های اجرایی را با یک بار احراز هویت برای اقشار مختلف مردم فراهم کند؛ به گونه ای که آمارهای واصله تا پایان ماه تیر نشان می‌دهد تعداد کاربران پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، بیش از ۲۲ میلیون نفر است.
با گذشت یک ماه از دستور و ماموریت رئیس‌جمهوری برای پیگیری وضعیت اینترنت، برخی راهکارها برای حل مشکلات در تازه‌ترین جلسه برگزار شده، ارائه و مقرر شد این کارگروه تا جلسه بعدی شورا به فعالیت خود ادامه دهد.
مسئول روابط عمومی وزارت ارتباطات خبر داد که خبری که به نقل از توئیتر وزیر ارتباطات منتشر شده صحت ندارد.
گزارش جدید سازمان ملل توصیه کرده است که برای مقابله با ایجاد اختلال در کلاس درس، بهبود یادگیری و کمک به محافظت از کودکان در برابر آزار و اذیت سایبری، استفاده از تلفن‌های هوشمند در مدارس ممنوع شوند.
اخیراً، برخی از مدل‌های تلفن همراه سامسونگ و نوکیا بدون صدور مجوز از سوی شرکت اصلی، توسط شرکت‌های داخلی تولید شده؛ اما مسئولان وزارت صمت و وزارت ارتباطات حاضر به پاسخگویی و شفاف‌سازی در این باره نیستند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: به مردم اطمینان خاطر می‌دهیم هم پیام‌رسان «بله» و هم سایر پیام‌رسان‌های ایرانی حافظ امنیت و حریم خصوصی کاربران هستند و این خط قرمز ما در وزارت اطلاعات است.
شرکت متا پلتفرمز از سوی یک دادگاه استرالیایی به دلیل جمع آوری داده‌های کاربران فیس‌بوک از طریق اپلیکیشنی VPN بدون این که این عمل را افشا کند، به پرداخت جریمه‌ای بالغ بر ۲۰ میلیون دلار استرالیا (۱۴ میلیون دلار) محکوم شد.
آرزوهای ایلان ماسک برای سایت شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) در اندونزی به مانع خورد و سایت ایکس دات کام (X.com) به دلیل مقابله با قمار و هرزه‌نگاری آنلاین، در این کشور مسدود شد.
سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد که بررسی‌های صورت‌گرفته توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران به عنوان نهاد تنظیم‌گر پیام‌رسان‌ها نشان می‌دهد امنیت پیام‌های خصوصی کاربران در پیام‌رسان «بله» حفظ می‌شود.
تیک تاک، پلتفرمی که ویدئوهای کوتاه را به استاندارد اینترنت تبدیل کرد، میزبان قابلیت پست متنی شده است تا با ایکس (توییتر سابق) رقابت کند.
یافته های یک بررسی جدید درباره سانسور آنلاین، نشان داد برخلاف تصور، کره شمالی یا چین، رکوردار سانسور نیستند بلکه این امارات متحده عربی است که سانسورزده‌ترین کشور جهان است.
ایلان ماسک تغییر لوگوی توییتر به "ایکس" را روز دوشنبه فورا به اجرا گذاشت اما برداشتن تابلوی قدیمی از ساختمان این شرکت در سانفرانسیسکو با دخالت پلیس، متوقف شد.
سازمان آگهی های پرسون