علم پزشکی

جدیدترین اخبار روز دنیا در حوزه پزشکی را در سرویس فناوری پرسون بخوانید.

فوق تخصص بیماریهای عفونی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری تاکید کرد: کشور در شرایط خطرناکی به لحاظ شیوع کرونا قرار دارد و اگر چنانچه هرچه سریعتر از شیوع گسترده بیماری جلوگیری نشود ممکن است تا اواخر اسفند درگیر پیک های شدیدتر بیماری شویم.

مدیر مرکز کار آزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تعداد داوطلبان مرحله اول تست بالینی واکسن ایرانی کرونا را ۵۶ نفر اعلام کرد و اظهار داشت: همه آن‌ها طی دو مرحله واکسن خود را دریافت کردند و به عبارتی مطالعه فاز یک تست انسانی واکسن کووایران برکت پایان یافت.
دانشمندان این حوزه بر این باورند که برای ادامه کار و درمان بسیاری از بیماری‌های لاعلاج، پروژه استفاده از پیام رسان برای معالجه بیماری‌ها باید از تکنیک ژنوم ژنتیک که برنده جایزه نوبل ۲۰۲۰ در شیمی شده است، بهره بگیرد و با ترکیب این پیام رسان با تکنیک ژنوم می‌توان با یک یا دو تزریق مقاومت بدن در مقابل اچ آی وی، بیماری‌های خونی و سرطان را ایجاد کرد.

آزمایشگاهی در فنلاندی جهش جدیدی در کروناویروس کشف کرده است. نمونه‌ گرفته شده مربوط به جنوب فنلاند است. میزان شیوع، بیماری‌زایی و واگیر این ویروس هنوز مشخص نیست.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری مطرح کرد؛

حمایت از تجهیز فضا برای فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق

ستاری گفت: برای گسترش فضای اختصاص یافته به فعالان زیست‌بوم نوآوری، به هر میزان که فضا اختصاص داده شود، آماده‌ایم از تجهیز و اختصاصی سازی این فضا‌ها حمایت کنیم.

بررسی های یک مطالعه بالینی؛

زردچوبه در درمان عفونت معده اثر دارد؟

نتایج یک مطالعه بالینی بر روی بیماران مبتلا به باکتری "هلیکوباکتری پیلوری" نشان داد که "کورکومین"؛ به عنوان ماده موثره زردچوبه، تاثیری در از بین رفتن عفونت معده ندارد.

محققان در آمریکا دریافته‌اند که ساعت مچی هوشمند اپل می‌تواند یک هفته پیش از بروز علائم بیماری کووید-۱۹، ابتلای فرد به این بیماری را تشخیص دهد.

محققان کره‌ی جنوبی موفق به طراحی حسگری پوشیدنی شدند که می‌تواند وجود داروهای غیرقانونی و مخدر را در عرق بدن به وسیله‌ی فناوری نانومواد تشخیص دهد.

هوش مصنوعی می تواند پیش‌بینی کند چه کسانی بیشتر در معرض خطر مرگ در اثر ویروس کرونا هستند و درنتیجه به تصمیم‌گیری برای اینکه چه کسانی در اولویت دریافت واکسن هستند کمک می‌کند. این موضوع در سراسر دانمارک در حال اجراست.

مقامات افریقای جنوبی در پی انتشار نتایج یک آنالیز جدید که نشان می‌دهد واکسن کووید-۱۹ شرکت آسترازنکا و دانشگاه آکسفورد ایمنی محدودی در مقابل گونه جهش یافته افریقایی ویروس کرونا دارد، تزریق این واکسن را در این کشور متوقف کردند.
سازمان آگهی های پرسون