علم پزشکی

جدیدترین اخبار روز دنیا در حوزه پزشکی را در سرویس فناوری پرسون بخوانید.

مطالعه‌ی نحوه‌ی وراثت در پستانداران نشان داده است که برخی از اثرات محیطی مانند رژیم غذایی، وزن و استرس از پدر به جنین منتقل می‌شود. اگرچه این موارد در توالی دی‌ان‌ای فرد کدگذاری نشده‌اند اما توسط اسپرم منتقل می‌شوند. اکنون دانشمندان توضیحی برای علت رخ دادن این موضوع دارند.

سخنگوی سازمان غذا و دارو:

۱۲۴ هزار واکسن کرونا در کشور تزریق شد

سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: تا امروز بیش از ۵۹۵ هزار دوز واکسن کرونا از مجموع واکسن های وارداتی در شبکه بهداشتی کشور توزیع شده و از این تعداد، تا روز گذشته، ۱۲۴ هزار دوز واکسن در کشور تلقیح شده است. عمده دریافت کنندگان این واکسن ها نیز کارکنان خط مقدم درمان بوده اند.
یافته‌های به‌دست آمده از یک مطالعه نشان داد که جلبک «کلرلا ولگاریس» می‌تواند بیان ژن کلاژن را در محیط کشت سلول‌های پوست بیشتر کند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت:

آجیل کم نمک بخورید / خطر چاقی و چربی خون

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بر ضرورت مصرف درست و اندازه آجیل و مغزها به منظور پیشگیری از بروز چاقی در ایام نوروز تاکید کرد.
محققان اروپایی بعد از بحث و بررسی زیاد در مورد محل تجمع منابع آب در کره مریخ به جمع بندی رسیدند. از نظر آنها بخش اعظم منابع آبی مریخ در زیر سطح آن قرار دارد.

بیماری مالاریا به دلیل انگلی به نام "پلاسمودیوم" ایجاد می‌شود. انگل برای تکمیل چرخه حیات خود به دو میزبان نیاز دارد: پشه آنوفل و انسان. طی هر مرحله، انگل به اشکال مختلفی درمی‌آید که این شامل تشکیل مجدد گسترده اسکلت سلولی نیز می‌شود.

جدیدترین گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا(CDC) نشان داده است که اغلب موارد ابتلای حاد به بیماری کووید۱۹ در ایالات متحده در افراد دارای اضافه وزن یا چاقی ظاهر می‌شود.

مظفر الدین سمیعی پور مدیر روابط عمومی بیمارستان چشم پزشکی دکتر خدادوست شیراز اعلام کرد: پروفسور علی اصغر خدادوست ساعت چهار بامداد روز ۱۹ اسفند به علت ایست قلبی در یکی از بیمارستان‌های کلمبیا درگذشت.
استقبال مصرف‌کنندگان از خودروهای برقی، برنامه‌های دولت جدید آمریکا برای کاستن از انتشار گازهای گلخانه‌ای و... عواملی هستند که افق بازار این خودروها را امیدبخش کرده‌اند و در این میان، تحولات آینده، اثرات گوناگون بر شرکت‌ها و صنایع جهان خواهد داشت.
گونه نروژی کرونا شامل یک تغییر ژنتیکی به نام (E۴۸۴K) است که در گونه ‌های برزیلی و آفریقای جنوبی نیز مشاهده می‌شود.
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا با استناد به اعلام سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد: نقش انتقال بیماری کرونا از طریق سطوح و غذا تایید نشده است.

سازمان آگهی های پرسون