یک دکتر ایرانی در صفحه اینستاگرام خود اعلام کرد: ریچارد مواکس لیدر گروه تحقیقاتی دانشگاه بیرمنگام از اتمام کار و آماده بودن اسپری پیشگیری از کرونا خبر داد.
سایت لایفهکر این سوژه جذاب را که من خودم چند بار به فکرم رسیده بود و قطعا مشکل و چالش خیلیهاست، پیش کشیده و بهانه این سؤال همین مسئله بیماری کرونا است. در این ایام، فعالیتهای آنلاین جوانها و میانسالها به اوج رسیده و ساعات زیادی را صرف شرکت در کلاسهای آنلاین، لایوها و شبکههای اجتماعی میکنند...
پاندمی ویروس کرونا، تعطیلی چندباره کسبوکارها، محدودیتها و قرنطینهها، خبرهای بد اقتصادی و اجتماعی و سیاسی، سخت شدن وضعیت معیشتی و گرانیها، تحصیل از راه دور فرزندان و دست و پنجه نرم کردن با اینترنت و ابزارهای آموزشی و در نهایت دورکاری اجباری بسیاری از کارمندان، همگی باعث شدند عصبی، خسته، زودرنج، احساساتی یا برعکس بیاحساس شویم.
سازمان غذا و داروی آمریکا اولین ترکیب دارویی ضد HIV با اثر بلندمدت را تایید کرد. این ترکیب دارویی به صورت تزریقهای ماهانه بوده و جایگزینی برای قرصهایی است که در حال حاضر به صورت روزانه برای کنترل آلودگی به ویروس ایدز استفاده می شود.
مدیر کل دفتر مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت مطرح کرد؛
نتیجه یک مطالعه نشان میدهد حدود یک سوم از بهبودیافتگان کرونا در طول ۵ ماه پس از بهبودی دوباره به بیمارستان مراجعه میکنند و یک هشتم آنها به دلیل عوارض کووید ۱۹ میمیرند.
اختلالها در جریان واکسیناسیون کرونا و پیدا شدن گونههای جهشیافته ویروس نگرانیها نسبت به آینده را افزایش داده است. هنوز کسی نمیداند ویروس سارس کوو۲ (Sars-CoV-2) که عامل ابتلا به بیماری کووید۱۹ است چه تعداد دیگری را در جهان مبتلا میکند و چقدر قربانی میگیرد.
دبیر کمیته کشوری اخلاق در پژوهش های علوم پزشکی وزارت بهداشت گفت: کارآزمایی بالینی فاز یک واکسن نوترکیب کرونا متعلق به موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در کمیته کشوری اخلاق در پژوهش علوم پزشکی تایید شد.