محققان توانسته اند در آزمایشگاه و با استفاده از سلول های بنیادی مغزهای مینیاتوری کوچکی پرورش دهند که قادر به رشد فراتر از مرحله جنینی هستند و می توان از آنها برای مطالعه آلزایمر استفاده کرد.
مقامات بهداشتی در ژاپن تأیید کرده اند در این کشور اکنون موارد زیادی از ابتلا به گونه جدیدی از کروناویروس شناسایی شده که می تواند کارایی واکسن های موجود برای مقابله با COVID-۱۹ را کاهش دهد.
فوق تخصص بیماریهای عفونی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری تاکید کرد: کشور در شرایط خطرناکی به لحاظ شیوع کرونا قرار دارد و اگر چنانچه هرچه سریعتر از شیوع گسترده بیماری جلوگیری نشود ممکن است تا اواخر اسفند درگیر پیک های شدیدتر بیماری شویم.
مدیر مرکز کار آزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تعداد داوطلبان مرحله اول تست بالینی واکسن ایرانی کرونا را ۵۶ نفر اعلام کرد و اظهار داشت: همه آنها طی دو مرحله واکسن خود را دریافت کردند و به عبارتی مطالعه فاز یک تست انسانی واکسن کووایران برکت پایان یافت.
دانشمندان این حوزه بر این باورند که برای ادامه کار و درمان بسیاری از بیماریهای لاعلاج، پروژه استفاده از پیام رسان برای معالجه بیماریها باید از تکنیک ژنوم ژنتیک که برنده جایزه نوبل ۲۰۲۰ در شیمی شده است، بهره بگیرد و با ترکیب این پیام رسان با تکنیک ژنوم میتوان با یک یا دو تزریق مقاومت بدن در مقابل اچ آی وی، بیماریهای خونی و سرطان را ایجاد کرد.
آزمایشگاهی در فنلاندی جهش جدیدی در کروناویروس کشف کرده است. نمونه گرفته شده مربوط به جنوب فنلاند است. میزان شیوع، بیماریزایی و واگیر این ویروس هنوز مشخص نیست.
ستاری گفت: برای گسترش فضای اختصاص یافته به فعالان زیستبوم نوآوری، به هر میزان که فضا اختصاص داده شود، آمادهایم از تجهیز و اختصاصی سازی این فضاها حمایت کنیم.