روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی به قلم یکی از اعضای هیأت مدیره شرکت فایزر نوشت: به نظر می رسد واکسن "جانسون و جانسون" سومین واکسن کرونای ساخت ایالات متحده باشد که وارد بازار می شود.
«استفان بروس»، دیرینهشناس دانشگاه ادینبورگ، که در این مطالعه جدید نیز مشارکت نداشت، به «نیویورک تایمز»گفت: ما میتوانیم آن را یک دایناسور تک شاخ بنامیم، زیرا یک شاخ در سر دارد. اما برخلاف تکشاخ افسانهای که شاخی بر پیشانی دارد، این دایناسور دارای یک شاخ نوک تیز کوچک در نوک بینی خود است.
طرفداران "اسپیس ایکس"(SpaceX) در ایالات متحده و سراسر جهان منتظر تماشای اولین سفر آزمایشی فضاپیمای این شرکت به نام "SN۹" در روز پنجشنبه بودند اما تنها چیزی که دیدند یک فضاپیمای بزرگ بود که ثابت بر روی سکوی پرتاب مانده بود.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: بهره جستن از توان فعالیتهای دانش بنیان، همکاری شرکتهای فناورانه حوزه داروهای گیاهی و تقویت این حوزه با توجه به پتانسیلهای استان گام مهمی در راستای اشتغالزایی و رشد شرکتهای مذکور است و میتواند دانشگاه علوم پزشکی کردستان را به سوی دانشگاههای نسل سوم سوق دهد.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: دانشآموزان فارس با موفقیت چشمگیر خود توانستند ۹ مدال از ۳۹ مدال کشوری در المپیاد سلولهای بنیادی پزشکی بازساختی را از آن خود کنند.
یک دکتر ایرانی در صفحه اینستاگرام خود اعلام کرد: ریچارد مواکس لیدر گروه تحقیقاتی دانشگاه بیرمنگام از اتمام کار و آماده بودن اسپری پیشگیری از کرونا خبر داد.
سایت لایفهکر این سوژه جذاب را که من خودم چند بار به فکرم رسیده بود و قطعا مشکل و چالش خیلیهاست، پیش کشیده و بهانه این سؤال همین مسئله بیماری کرونا است. در این ایام، فعالیتهای آنلاین جوانها و میانسالها به اوج رسیده و ساعات زیادی را صرف شرکت در کلاسهای آنلاین، لایوها و شبکههای اجتماعی میکنند...
پاندمی ویروس کرونا، تعطیلی چندباره کسبوکارها، محدودیتها و قرنطینهها، خبرهای بد اقتصادی و اجتماعی و سیاسی، سخت شدن وضعیت معیشتی و گرانیها، تحصیل از راه دور فرزندان و دست و پنجه نرم کردن با اینترنت و ابزارهای آموزشی و در نهایت دورکاری اجباری بسیاری از کارمندان، همگی باعث شدند عصبی، خسته، زودرنج، احساساتی یا برعکس بیاحساس شویم.
سازمان غذا و داروی آمریکا اولین ترکیب دارویی ضد HIV با اثر بلندمدت را تایید کرد. این ترکیب دارویی به صورت تزریقهای ماهانه بوده و جایگزینی برای قرصهایی است که در حال حاضر به صورت روزانه برای کنترل آلودگی به ویروس ایدز استفاده می شود.
مدیر کل دفتر مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت مطرح کرد؛
نتیجه یک مطالعه نشان میدهد حدود یک سوم از بهبودیافتگان کرونا در طول ۵ ماه پس از بهبودی دوباره به بیمارستان مراجعه میکنند و یک هشتم آنها به دلیل عوارض کووید ۱۹ میمیرند.