اروپا و امریکا

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی کشورهای اروپا و امریکا را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

سید رسول موسوی، دستیار وزیر خارجه، در صفحه توییتر خود در واکنش به برخی از تحلیل ها در مورد جواب اخیر ایران به آمریکا، بیان کرد: چرا وقتی اروپا به بهانه تحریم داروی کودکان ما را نمی‌دهد، نگران زمستانش باشیم؟
منابع افغان می‌گویند در نتیجه عملیات انتحاری داعش در مسجد «گذرگاه» ولایت هرات، «مجیب الرحمن انصاری» خطیب این مسجد کشته شد.
ساعاتی پس از ارائه پاسخ ایران به اتحادیه اروپا، واشنگتن که عموماً تلاش دارد توپ را در موضوع مذاکرات وین در زمین ایران بیاندازد، مدعی شد که پاسخ ایران سازنده نبوده است.
ولادیمیر پوتین در یک گردهمایی به دانش آموزان روس در منطقه کالینینگراد روسیه بیان کرد: یک حصار ضد روسی در حال شکل گیری در خاک اوکراین است که روسیه را تهدید می کند. از بین بردن این حصار هدف عملیات ویژه در اوکراین است.

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در آستانه انتخابات میان دوره‌ای کنگره در سخنان کوبنده‌ای دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین و نزدیک ترین هوادارانش را به تلاش برای تضعیف نظام مردمسالاری این کشور متهم کرد.
گزارش ها حاکی از آن است که حملات اوکراینی ها با توپخانه متحرک "هیمارس" و نیز هواپیماهای جنگی، روحیه سربازان روسی را تضعیف کرده است. اوکراین با استفاده از سامانه توپخانه ای هیمارس-ارسال شده از سوی آمریکا- توانسته جلوی پیشروی سریع ارتش روسیه را بگیرد و این امر حیاتی است که روسیه استراتژی مقابله با این سلاح (هیمارس) را توسعه دهد.
کاخ سفید طی بیانیه‌ای گفت که رئیس جمهور آمریکا در تماس تلفنی با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره «تهدیدهای ایران» و ممانعت از دستیابی ایران به سلاح اتمی صحبت کرده است.
آمریکا اعلام کرد: ما نظرات ایران درباره متن پیشنهادی اتحادیه اروپا را از طریق اتحادیه اروپا دریافت کردیم و پاسخمان را چهارشنبه، ۲۴ اوت ارائه دادیم. حالا ایران باید پاسخ بدهد.
جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در یک سخنرانی در دانشگاه «ویلکس» در ایالت «پنسیلوانیا» وعده داد تلاش خواهد کرد با مسئله تیراندازی‌های مرگبار در کشورش که گاهاً به مرگ کودکان دبستانی منجر می‌شود مقابله کند.
ترامپ جزئیاتی در خصوص اقدامات غیر اخلاقی مکرون را برای دستیارانش به شوخی بازگو می‌کرده است. طبق این گزارش، اخیراً اف‌بی‌آی در تفتیش عمارت ترامپ در فلوریدا فایلی با عنوان «اطلاعات درباره رئیس‌جمهور فرانسه» را یافته است.
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز- سه‌شنبه در نشست وزرای دفاع اتحادیه در پراگ تاکید کرد که وضعیت در حوزه عملیات نظامی در اوکراین بسیار بد است و این کشور به کمک‌های جدید نیاز دارد.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با رهبر حزب اپوزیسیون این رژیم که از مخالفان سرسخت توافق هسته‌ای و از مشوقان اصلی خروج آمریکا برای خروج از این توافق در سال ۲۰۱۸ بود، درباره مسائل مربوط به احیای توافق هسته‌ای گفت‌وگو کرد.

«ارنست مونیز» یکی از اعضای سابق تیم مذاکره‌کننده دولت آمریکا گفت: ما پنج سال باارزش را به علت تصمیم نابخردانه رئیس‌جمهور ترامپ که منجر به خروج آمریکا از توافق هسته ای در سال ۲۰۱۸ شد، از دست دادیم.
سازمان آگهی های پرسون