اروپا و امریکا

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی کشورهای اروپا و امریکا را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی:

خطرات برجام بزرگ‌ شده است

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: توافق احتمالی در مذاکرات وین توافقی بد و دربردارنده خطرات بیشتری نسبت به توافق سال ۲۰۱۵ دارد.
رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که در نشست وزرای خارجه این نهاد که به‌زودی برگزار می‌شود، بعید است به اتفاق آراء از ممنوعیت صدور روادید برای همه روس‌ها حمایت شود و برای اعمال چنین ممنوعیتی رای همه لازم است.

جان کربی گفت: «امروز به لطف اینکه ایران می‌خواهد در مورد چند موضوع مهم موافقت کند، مطمئناً نسبت به حدود دو هفته پیش به هم نزدیک‌تر هستیم».

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مصاحبه با روزنامه اتریشی «کرونن سایتونگ» گفت که من پاسخ آمریکا را دریافت کردم و اکنون وظیفه ایران است که نسبت به آن واکنش نشان دهد.
۱۵ سازمان آمریکایی در نامه‌ای خطاب به جو بایدن رئیس جمهور آمریکا از تلاش‌های دولت او برای بازگرداندن توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ به مسیر خود تشکر کردند و از کاخ سفید خواستند تا از این فرصت تاریخی برای احیای این توافق در اسرع وقت استفاده کند.

ده‌ها نفر از پرسنل اوکراینی در ماه‌های آینده توسط نیروی دریایی سلطنتی انگلیس و شرکای آمریکایی برای استفاده از پهپاد شکار مین خودکار آموزش خواهند دید و برخی از آنها آموزش خود را آغاز کرده‌اند.

روزنامه الاخبار امروز شنبه در تحلیلی نوشت: بستر جدید بین المللی که ویژگی اصلی آن کاهش هژمونی آمریکا و تشدید تقابل راهبردی این کشور با رقبای خود است، بستر را برای ایران فراهم کرد تا امتیازات جدی از واشنگتن بگیرد.
یک روزنامه آمریکایی در گزارشی به نقل از منابع آگاه ادعا کرد که دولت بایدن طی پیامی که از طریق کانال‌های خصوصی به ایران منتقل کرده، مدعی شده است که به دنبال تشدید درگیری‌ها در منطقه نیست و تنها به دنبال محافظت از منافع آمریکاست.
محققان مرکز رصد اینترنتی استانفورد از شناسایی یک کمپین نفوذ در شبکه‌های اجتماعی خبر دادند که با جا زدن خودشان به‌عنوان شهروندان سایر کشورها از جمله ایران، محتواهایی را در حمایت از دولت امریکا و علیه این کشورها منتشر می‌کردند.
کانال خبری صابرین نیوز با اعلام این مطلب افزود که آژیرهای خطر در پایگاه نظامی آمریکا در داخل سفارت این کشور در منطقه سبز در بغداد به صدا درآمد.

رسانه های رژیم صهیونیستی گزارش دادند؛ جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا، تماس تلفنی یاییر لاپید نخست وزیر موقت رژیم صهیونیستی را نادیده گرفته است.
ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین پس از ساعت های قطعی برق نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا گفت که جهان در یک قدمی فاجعه هسته ای است.
ادعای ماکرون درباره مذاکرات:

توپ در زمین ایران است

رئیس‌جمهور فرانسه جمعه (۲۶ اوت) گفت سرنوشت احیای توافق هسته‌ای به ایران بستگی دارد و توافق «مفید» خواهد بود حتی اگر همه چیز را حل و فصل نکند.
سخنگوی کاخ سفید به تکرار ادعاها علیه برنامه هسته‌ای کشورمان پرداخت و گفت که رئیس جمهور آمریکا ترجیح می دهد برای رسیدگی به موضوع هسته‌ای ایران مسیر دیپلماسی را پیش بگیرد.
سازمان آگهی های پرسون