خبرنگار وال‌استریت‌ژورنال از توافق قریب‌الوقوع در پرونده اسنپ‌بک خبر داد

یک خبرنگار وال‌استریت‌ژورنال در ادعایی جنجالی، از نزدیک بودن توافق در پرونده هسته‌ای ایران تحت نظر وزیر خارجه خبر داد.
تصویر خبرنگار وال‌استریت‌ژورنال از توافق قریب‌الوقوع در پرونده اسنپ‌بک خبر داد

به گزارش سایت خبری پُرسون، لارنس نورمن، خبرنگار وال استریت ژورنال در شبکه اجتماعی ایکس ادعا کرد که پرونده [مرتبط با اسنپ بک] زیر نظر سید عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران در آستانه توافق است.

او جزئیات بیشتری در این خصوص ارائه نکرد.

روز جمعه و شنبه، دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تدوین شیوه‌نامه جدید همکاری بین ایران و این نهاد در وین برگزار شد. دور نخست این گفت‌وگوها ۲۰ مردادماه در تهران با سفر ماسیمو آپارو، معاون مدیرکل آژانس و دور دوم آن هم اخیرا در وین برگزار شد.

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان می‌گوید که به دلیل جنگ ۱۲ روزه و حمله تجاوزکارانه آمریکا و رژیم اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران، «همکاری ایران نمی‌تواند با آژانس مثل گذشته ادامه پیدا کند» و باید چارچوب جدیدی تدوین شود. به گفته او، مذاکرات با آژانس در وین پیشرفت خوبی داشته و ایران به توافقی نزدیک است که چارچوب جدید همکاری‌ها را تعیین می‌کند.

پیش از این، «کایا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفته بود که ایران و اتحادیه اروپا یک بازه زمانی ۳۰ روزه دارند و می‌توانند «راه‌های دیپلماتیک برای یافتن راه حل‌های جدید را پیدا کنند».

سید عباس عراقچی امروز در مقاله‌ای برای روزنامه گاردین، نوشت که رفتار اخیر اروپا [در فعال کردن مکانیسم ماشه] فاقد هرگونه مبنای حقوقی بوده است. او در انتها اشاره کرد: «در حالی که رفتارهای غیرقانونی علیه ملت ایران منجر به مطالباتی مبنی بر «نه به مذاکره مجدد» گردیده است، اما ایران همچنان برای دیپلماسی آماده است». عراقچی در انتها هشدار داد که برای خروج از این بازی باخت-باخت) تروئیکای اروپایی باید رویکرد مخرب خود را تغییر دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

1045560

سازمان آگهی های پُرسون