اروپا و امریکا

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی کشورهای اروپا و امریکا را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

کاظم جلالی، سفیر ایران در روسیه، در واکنش به تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، این اقدام را تلاشی در جهت درهم شکستن امنیت روانی و انسجام اجتماعی جامعه ایران دانست و تأکید کرد که تهران متجاوزان و حامیان آن‌ها را مسئول پیامدهای حقوقی و امنیتی این ماجراجویی نظامی می‌داند.

مقامات اسرائیلی با طرح بازگشایی مرحله‌ای حریم هوایی موافقت کردند که بر اساس آن، از چهارشنبه شب، پروازهایی برای بازگرداندن روزانه حدود ۱۰ هزار نفر از ساکنان اراضی اشغالی که به دلیل تشدید تنش‌های اخیر و تجاوز هوایی به ایران در خارج از کشور متوقف شده بودند، انجام خواهد شد.

پنج مقام مطلع به خبرگزاری رویترز گفتند که دولت ترامپ قصد دارد روز جمعه با مدیران بزرگترین پیمانکاران نظامی ایالات متحده در کاخ سفید دیدار کند تا در مورد تسریع تولید سلاح گفتگو کند، زیرا پنتاگون پس از حملات متجاوزانه به ایران و چندین اقدام نظامی اخیر دیگر، برای تأمین مجدد ذخایر به تقلا افتاده است.
مرکز مبارزه با اخبار جعلی دفتر ارتباطات ترکیه اعلام کرد گزارش‌هایی مبنی بر اینکه این کشور به درخواست «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا آماده مداخله در درگیری میان ایران و آمریکا است، صحت ندارد.
استیو ویتکاف، نماینده ویژه آمریکا، روز دوشنبه درباره تلاش‌های ناموفق برای دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران، که در نهایت پیش از حمله ایالات متحده در آخر هفته شکست خورد گفت: رسیدن به توافق با ایران قبل از حمله «غیرممکن» بود.
رژیم‌های جنایتکار آمریکا و اسراییل در ادامه تجاوزات خود مجدداً بعد از ظهر روز یکشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۴ طی دو نوبت موسسه هسته‌ای نطنز را هدف حملات ددمنشانه و خلاف قوانین بین‌المللی خود قرار دادند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که بر اساس گزارش‌های اخیر، آینده نزدیک برای دشمنان ملت ایران، به‌ویژه ایالات متحده و اسرائیل، با چالش‌ها و فشارهای بیشتری همراه خواهد بود.
سازمان آگهی های پُرسون