خاورمیانه

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی منطقه خاورمیانه را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا روز سه‌شنبه عنوان کرد که گمان نمی‌کند ایران، لبنان و حزب‌الله به دنبال گسترش جنگ غزه به جنگی منطقه‌ای باشد.

رئیس هیات روسیه در مذاکرات وین از مانع‌تراشی سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان برای جمع‌بندی گفت‌وگوها درباره از سرگیری اجرای برجام انتقاد کرد و هشدار داد که هر چه توقف مذاکرات طولانی‌تر شود، احتمال رسیدن به نتیجه دلخواه کمتر می‌شود.

سیاستمدار ارشد پاکستانی و رئیس سابق کمیته امور دفاعی مجلس سنای این کشور با تاکید بر اهمیت گروه بریکس برای ترویج چندجانبه گرایی و مخالفت با رویکرد زور، گفت: بریکس سکویی برای مقابله مشترک با هژمونی دلار آمریکاست.

در پی حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه که ۹ ماه از آن می‌گذرد، کودکان غزه برای کمک به تامین معاش خانواده‌هایشان که نیازمند دریافت کمک‌های انسانی هستند، وارد مشاغل سخت شده‌اند.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای از حمله ارتش این کشور به یک ناو آمریکایی و دو کشتی دیگر در دریای سرخ و خلیج عدن خبر داد.

حزب لیکود و بلوک دولت به جان هم افتاده‌اند و اظهارات تندی در رابطه با ناکارآمدی در مدیریت جنگ و مقصر بودن در بی نتیجه ماندن آن متوجه یکدیگر می‌کنند.
رییس مجلس شورای اسلامی در پیامی ضمن تبریک عیدسعید قربان به روسای مجالس کشورهای اسلامی تاکید کرد که تقویت فضای گفتمان سازنده میان مجالس کشورهای اسلامی، نقش موثری در کمک به حل بحران‌های منطقه‌ای دارد.

ارتش یمن با حملات خود در دریای سرخ عرصه را بر نظامیان آمریکا تنگ کرده، تا جایی که کارشناسان نظامی غرب هم اذعان دارند که استراتژی‌های واشنگتن در منطقه با شکست مواجه شده است.

در پی انتشار اخباری مبنی بر برقراری آتش‌بس موقت انسانی چندساعته در برخی از مناطق نوار غزه، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) به شدت از تصمیمات دستگاه نظامی این رژیم انتقاد کرد.

سازمان آگهی های پرسون