ایران در جهان

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی ایران در جهان را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

سخنگوی جنبش حماس هدف تهدیدات مکرر ترامپ علیه ملت فلسطین را حمایت از نتانیاهو برای انجام جنایت بیشتر علیه ملت فلسطین و فرار از پایبندی به توافق آتش بس غزه دانست.
روز دوشنبه اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، وقتی از او پرسیده شد که آیا روسیه پیشنهاد میانجیگری بین تهران و واشنگتن را داده است، تنها گفت «طبیعی است که کشورها در صورت نیاز کمک خود را ارائه دهند. با توجه به اهمیت این مسائل، ممکن است بسیاری از طرفین نیت خوب و آمادگی برای کمک به حل مشکلات مختلف را نشان دهند».
در بیانیه‌ای مشترک، چهار کشور انگلیس، فرانسه، آلمان و آمریکا با انتشاری پیامی تهدیدآمیز، ضمن بیان اینکه «در صورت عدم تغییر مسیر ایران، شورای حکام وادار به اقدام می‌شود»، از تلاش‌های آژانس برای «شفاف‌سازی» و بازرسی از برنامه هسته‌ای ایران قدردانی و از آن حمایت کردند.

سه کشور اروپایی در نشست شورای حکام در مورد برنامه هسته‌ای ایران با تکرار ادعاهای خود علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران بیان کردند: ما به راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران متعهد هستیم.
جنبش حماس با تأکید بر اهمیت اعتکاف در مسجدالاقصی در ایام ماه مبارک رمضان، از ملت فلسطین در قدس، اراضی اشغالی ۱۹۴۸ و کرانه باختری خواست که با حضور گسترده در این مکان مقدس، در برابر سیاست‌های محدودکننده رژیم صهیونیستی ایستادگی کنند.

وزیر خارجه آمریکا گفت: اعلام می‌کنیم که گروه انصارالله به عنوان یک سازمان تروریستی خارجی طبقه بندی می‌شود تا به یکی از وعده‌های رئیس جمهور ترامپ وفا کنیم. وی افزود: با هیچ کشوری که با سازمان‌های تروریستی مانند حوثی‌ها ارتباط دارد، مدارا نخواهیم کرد.
وزیر امنیت انگلیس ضمن تأیید گزارشات منتشر شده مبنی بر قرارگیری ایران در «سطح پیشرفته» طرح ثبت نفوذ خارجی (FIRS) انگلیس، در اظهاراتی ضدایرانی افزود: «هر کسی که برای دولت ایران کار می کند یا نماینده آن است باید حضور خود را در انگلیس ثبت کند وگرنه به زندان محکوم خواهد شد.»

به گفته منابع مطلع، روسیه موافقت کرده است که به دولت رئیس‌جمهور دونالد ترامپ در برقراری ارتباط با ایران در موضوعاتی از جمله برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی و حمایت آن از نیروهای ضدآمریکایی منطقه‌ای کمک کند.
رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر مشهد در گفتگو با پُرسون:

بررسی ظرفیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری در طرح خواهرخواندگی مشهد با صنعا و غزه

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر مشهد گفت: با توجه به موقعیت استراتژیک و اقتصادی شهر مشهد، کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی این شهر در راستای تقویت روابط بین‌المللی و شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری جدید، برنامه‌ریزی گسترده‌ای را برای برگزاری نشست‌های تخصصی با تمرکز بر همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان مشهد، صنعا و غزه آغاز کرده است.
در حالی که بارها حکومت خودخوانده طالبان علت عدم رهاسازی حق‌آبه ایران از رودخانه هیرمند را خشکسالی و کاهش بارندگی اعلام کرده‌ و در هفته‌های گذشته برای چندمین‌بار به مسئولین کشورمان قول داد دیگر آب را به گودزره منحرف نکند اما بازهم خلاف وعده‌هایشان عمل کردند.
مشاور امنیت ملی آمریکا در پاسخ به سوالی درباره خواست احتمالی آمریکا برای «تغییر رهبر اوکراین» گفت: «اوکراین به یک رهبری نیاز دارد که بتواند با واشنگتن و مسکو معامله کند و به جنگ پایان دهد. خواسته و هدف زلنسکی نامشخص است.»

سازمان آگهی های پرسون