بی شک این گونه اقدامات ضد اخلاقی وانســانی باعث ترویج خشنونت و نفرت پراکنی می گردد و هیچ ســنخیتی با آزادی بیان و آزادی اندیشه ندارد بلکه خلاف قوانین و مقررات اسلامی و اعلامیه جهانی حقوق بشــر است.
بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در بیانیهای اقدام شنیع سوزاندن قرآن کریم در سوئد را که همزمان با عید قربان رخ داد، محکوم کرد و این اقدام را موجب آسیب دیدن روابط میان ملت ها خواند.
آمریکا و متحدانش فهمیدند که این ضربه را وقتی خوردند که نسخه اصیل و جامع اسلام به رهبری یک روحانی مجاهد به منصه ظهور رسید و قدرت خود را به آنها نشان داد.
در دیدار روسای هلال احمر ایران و عربستان عنوان شد:
رئیس جمعیت هلالاحمر کشورمان با رئیس جمعیت هلالاحمر عربستان در مکه مکرمه دیدار و درباره توسعه همکاریهای دوجانبه در راستای ارتقاء خدمات بهداشتی، درمانی و امدادی به حجاج ایرانی گفتوگو کرد.
سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اقدام موهن و صدور مجوز برای سوزاندن قرآن توسط سوئد گفت: اهانت به کتب آسمانی مصداقی از خشونت گرایی و نفرت پراکنی و مغایر با ارزشهای اصیل حقوق بشر است.
یادداشت زیبایی از علی عبدالملکی یکی از حاجیان سرزمین وحی در حج سال 1393 که حال و هوای آن روزها را در آن زمان توصیف میکرد به دستمان رسیده است که خواندن آن همزمان با این روزها خالی از لطف نیست.
عرفه روزی به زیبایی شب قدر و دریایی به وسعت بخشش الهی است که در این روز همه به امید استجابت دعاها و بخشایش گناهان با چشمانی اشکبار به راز و نیاز با خداوند بلند مرتبه متوسل می شوند.
دکتر شریعتی در جایی از کتاب حج می گوید: ... حسین یک درس بزرگتر از شهادت اش به ما داده است و آن، نیمه تمام گذاشتن حج و به سوی شهادت رفتن است. حجی که همۀ اســلاف اش، اجدادش، جدش و پدرش برای احیای این ســنت، جهاد کردند. او این حج را نیمه تمام می گذارد و شــهادت را انتخاب می کند.