قرآن و عترت و حج

برای باخبر شدن از آخرین اخبار مذهبی ایران، سرویس فرهنگ و هنر پرسون را دنبال کنید.

کمیته فرهنگی آموزشی ستاد اربعین در راستای امر فرهنگی خود شعار اربعین سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد. براین اساس «حیاتنا الحسین» شعار اربعین ۱۴۰۲ شد.
ماه «ذی‌الحجه» آخرین ماه «سال هجری قمری» و ماهی بسیار پربرکت است. بزرگان دین هنگامی که این ماه وارد می‌شد، اهمیت ویژه‌ای به عبادت در آن می‌دادند؛ مخصوصا در دهه اول این ماه. در حدیثی از رسول خدا (ص) می‌خوانیم که عبادت و کار نیک در هیچ ایامی به اندازه این ایام (۱۰ روز اول ماه ذی‌الحجه) فضیلت ندارد.

نبی مکرم اسلام صلی الله علیه و آله و سلم در روایتی بنای محبوب و ارجمند در اسلام را معرفی کرده‌اند.
با توجه به اینکه عربستان، امروز را اول ذی‌الحجه اعلام کرد، در این کشور روز عرفه ششم تیرماه و عیدقربان هفتم تیرماه است. امروز در ایران آخرین روز ماه ذی‌القعده است.

ثبت‌‌نام سفرهای زمینی به عتبات در ایام عرفه آغاز شد. متقاضیان سفر به کربلا می‌توانند تا 26 تیرماه با قیمت دور قبلی این سفرها، در یکی از کاروان‌های زیر نظر سازمان حج و زیارت عازم کربلا شوند.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم گفت: فردا برای اولین بار پرواز قشم - عربستان به منظور انتقال حجاج ایرانی به سرزمین وحی انجام می شود.
فردا شب مراسم روضه هفتگی شب جمعه بین‌الحرمین با حضور سعید حدادیان و جمعی از مداحان کشورمان در جوار حرم امام حسین علیه‌السلام برگزار می‌شود.

ثبت‌نام سفر عتبات در تیرماه هنوز آغاز نشده و برخی منابع، دلیل این امر را نامشخص بودن هزینه سفر به دلیل فشارها برای برداشته شدن حمایت دولت از سفر عتبات و اختصاص ارز 36 هزار تومانی به این سفرها می‌دانند.

سازمان آگهی های پرسون