راه و شهرسازی

گزارش و اخبار حوزه راه و شهرسازی و مسکن و ... را در سرویس اقتصادی پرسون بخوانید.

سازمان هواپیمایی خبر داد؛

برخورد جدی با گرانفروشی بلیت هواپیما

در حالی که برخی شرکت‌های هواپیمایی به بهانه‌های مختلف در حال گرانفروشی بلیت هستند، سازمان هواپیمایی به متخلفان هشدار داد در صورت تداوم این روند، مجوز پروازهای خاطیان را لغو خواهد کرد.
مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران از پایان مسکن مهر این اداره کل خبر داد و اعلام کرد تنها مالکان ۶۰ واحد باقیمانده پیشوا باید برای دریافت کارت تقسیط مراجعه کنند.

روز 12 بهمن ماه برای مجردان و متاهلان ارزانترین روز برای دریافت وام مسکن بوده است در مقابل 6 آبان گرانترین روز برای خرید مسکن از طریق اوراق تسه ثبت شده است.
افزایش قیمت‌ها در بازار مسکن، خانوارهای ایرانی را هر سال از خانه‌دار شدن دورتر می‌کند، با این حال از نگاه یک تحلیل‌گر اقتصاد مسکن، امسال رشد بهای مسکن با سرعت کمتری ادامه می‌یابد. تغییرات قیمت‌ها در بازار اجاره نیز متأثر از مهم‌ترین عامل تأثیرگذار بر اقتصاد مسکن، یعنی تورم است.

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت: پیگیری از بانک مرکزی به منظور تخصیص سهمیه هر بانک برای پرداخت ۳۶۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به ۱.۲ میلیون متقاضی واجد شرایط در دستور کار وزارت راه و شهرسازی است.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی:

تکمیل بزرگراه بین‌المللی ارومیه- سرو سرعت می‌گیرد

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی بر تسریع در اتمام کارهای باقی مانده پروژه بزرگراه ارومیه_سرو تاکید کرد و گفت:  هشت کیلومتر و ۵٠٠ متر از طرح احداث مسیر ترانزیتی بزرگراه ارومیه - سرو باقی مانده که با تکمیل آن، این بزرگراه ۵١ کیلومتری به بهره برداری می‌رسد و همچنین برای حذف نقاط پرحادثه و تسهیل در رفت‌و‌آمد روستاییان ساخت سه دستگاه دوربرگردان و یک دستگاه زیرگذر در دستور کار قرار گرفته است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تایید نهایی ۱۹۵ هزار متقاضی طرح ملی مسکن، گفت: سازمان ملی زمین و مسکن تاکنون ۲۸۶۹ هکتار زمین برای طرح ملی مسکن تامین کرده است.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو از اجرایی شدن سه پروژه احداث خط آهن رشت- آستارا، زاهدان- بیرجند و برقی سازی خط آهن گرمسار- اینچه برون در قلمروی سرزمینی ایران خبر داد و گفت: عملیاتی شدن پروژه‌های اول و دوم مستلزم حمایت دولت‌های ذینفع و ورود بخش خصوصی آن‌ها می‌باشد.
وزیر راه و شهرسازی از آمادگی راه‌آهن کشورمان جهت جذب سرمایه‌گذار خارجی در حوزه زیر ساخت خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۰، تامین قطارهای با سرعت ۳۰۰ کیلومتر بر ساعت در دستور کار قرار دارد.
پرسون از عدم بهره برداری یک طرح قدیمی در پایتخت گزارش می دهد؛

مردم ناراضی مسئولان راضی / فاضلاب کشی طرح فراموش شده دولت

شاید بتوان گفت یکی از بزرگترین طرح های عمرانی کشور که چند سالی از اجرای آن می گذرد و هنوز مورد بهره برداری قرار نگرفته راه اندازی فاضلاب کلانشهر تهران است.
رئیس اتحادیه مشاوران املاک در گفت‌و گو‌ با پرسون؛

کاهش قیمت مسکن در سال 1400

رئیس اتحادیه مشاوران املاک کشور با تاکید بر آمارهای متناقض قیمت مسکن، گفت: هماهنگی لازم میان بانک مرکزی، مرکز آمار، وزارت راه و شهرسازی و صدا‌ و‌سیما در ارائه آمارهای دقیق وجود ندارد و همین موضوع باعث تلاطم در بازار مسکن در سال 99 شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز با هشدار در خصوص خطر سقوط بهمن و رانش کوه و ریزش سنگ در محور کرج-چالوس، گفت: از رانندگان درخواست داریم در صورتی که ضرورت سفر وجود ندارد از این محور عبور نکرده و سفر خود را به تعویق بیندازند.
وزیر راه و شهرسازی گفت: از 19 فروردین هر ایرانی دارای واحد مسکونی، مکلف است با مراجعه به سامانه جامع املاک و اسکان وزارت راه و شهرسازی اطلاعات خود را وارد کند.
معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور با تأکید بر اینکه مرز باید صرفا محل گذر باشد نه محل توقف تصریح کرد: در همین راستا باغ سیروس در منطقه باغچه سرای آستارا به شکل ترکیبی با پایانه مرزی مدنظر قرار می گیرد.
سازمان آگهی های پرسون