صنعت معدن تجارت

آخرین و مهمترین خبرهای حوزه تجارت داخلی و خارجی، صادرات و واردات، صنایع و معادن را در سرویس اقتصادی پرسون بخوانید.

کشتی باری اورگرین در ساعت ۴:۳۰ به وقت محلی آزاد شد و کانال سوئز را پس از حدود یک هفته باز کرد.
نایب رئیس کانون سراسری مرغداران گوشتی با بیان اینکه مرغداران هر کیلوگرم مرغ زنده را ۱۵.۵ هزار تا ۱۶ هزار تومان عرضه می کنند، گفت: براین اساس نرخ مرغ باید بین ۲۳ تا ۲۴ هزار تومان باشد.
وزیر صمت تصریح کرد: مردم قیمت منصفانه کالاهای مورد حمایت دولت را مطالبه می کنند و حق هم همین است که در شرایط جنگ اقتصادی کالایی که در تأمین مواد اولیه با مشقت فراوان مورد حمایت دولت و وزارت صمت قرار گرفته است، با قیمت منصفانه به دست مصرف کننده برسد.
سخنگوی گمرک گفت: در سال گذشته، سه میلیون و 543 هزارتن کالا به ارزش 9 میلیارد و 761 میلیون دلار از کشور چین کالا به کشورمان وارد شده است که این میزان از لحاظ وزنی 10.6درصد و از لحاظ ارزش 25.3 درصد کل واردات کشور در این سال را به خود اختصاص داده است.
کاکایی در گفت‌و‌گو با پرسون مطرح کرد؛

امکان فروپاشی صنعت خودرو در آینده نزدیک

یک کارشناس صنعت خودرو با بیان این که ادامه کار خودروسازان با وجود مشکلات اقتصادی عجیب است و این موضوع خود را در آینده نشان خواهد داد گفت: توانمندی در این عرصه در داخل کشور وجود دارد. امیدواریم سیاست‌گذارن تصمیم درستی در این رابطه اتخاذ کنند، زیرا ادامه روند فعلی غیر ممکن است.
دبیر ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ساخت ماشین ‏آلات موردنیاز برای راه ‏اندازی خطوط تولید محصولات نانو را یکی از اولویت‏ های اصلی توسعه صنعت نانو دانست و گفت: تاکنون 28 نوع دستگاه تولیدی توسط شرکت ‏های فناوری نانو داخلی در 50 خط تولید صنعتی مورد بهره ‏برداری قرار گرفته ‏اند.
نماینده تهران گفت: شعار امسال چند راهبرد اساسی و مهم را در قالب یک شعار در بر دارد و در این راستا، تولید ملی بدون تحقق زیرساخت‌های لازم آن محقق نخواهد شد.
تنها راه برون رفت از وضعیت حاضر و ناکارآمدی ساختارهای اداری دست و پا گیر در استانها، دادن اختیارات در حوزه اقتصادی به مناطق و شکل گیری ایالات های اقتصادی است که در نهایت می تواند منتهی به جهش تولید و شکل گیری ایران قدرتمند منطقه ای شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به رشد ۱۹ شاخه صنعتی کشور و رشد هفت درصدی صنعت ایران در شرایط تحریم و کرونا؛ بر پیگیری حذف قوانین زائد و موانع تولید با کمک مجلس شورای اسلامی در سال جدید تاکید کرد.
«پرسون» از مصرف گوشت قرمز می گوید؛

کم تر از استانداردها!

در حالی بخش اعظمی از هموطنان از مصرف گوشت قرمز جا مانده اند که حتی برای خرید گوشت مرغ هم دشواری های زیادی وجود دارد. دشواری هایی که تا به امروز حل نشده و همینطور بین مردم ومسئولان دومینوی گرانی و توزیع نامناسب را حرکت می دهد.
معاون اسبق مرکز پژوهش های مجلس گفت: مانع دیگر تولید، انحصارات و محدودیت‌ها در صدور مجوز کسب و کار است، به این معنا که به جهت فقدان راهبرد توسعه صنعتی، نمی‌دانیم به چه کسانی و به چه اموری باید حمایت تعلق گیرد؛ به خصوص اینکه منابع محدودی برای حمایت در اختیار داریم و بنابراین با ایجاد انحصارات و محدودیت‌ورود به عرصه کسب و کار تلاش می‌کنیم توزیع این رانت را مدیریت کنیم.
فریال مستوفی در گفت‌و‌گو با پرسون؛

صادرکنندگان درگیر مشکلات ناشی از تحریم‌ها هستند

عضو هیأت نمایندگان اتاق ایران گفت: باید با رفع تحریم‌ها و بهبود وضعیت نقل و انتقالات سیستم بانکی، افزایش ارتباطات با جامعه بین المللی انجام شود؛ تا در نهایت شاهد تأمین مالی بنگاه‌ها و افزایش تولید باشیم. 
وزیر صمت بیان کرد: با افزایش تولید داخل از واردات کالاهای غیرضروری جلوگیری شد و بخش عمده واردات در سال گذشته، مربوط به کالاهای واسطه‌ای و مواد اولیه تولید بود و در سال جاری نیز این سیاست تا جایی که امکان دارد دنبال خواهد شد.
ایران در سال گذشته حدود ۵۳.۵ میلیون تن چای از هند وارد کرده است که این مقدار در مقایسه با سال ۲۰۱۸ یک افزایش ۷۴ درصدی را از خود نشان می‌دهد.
شاهمرادی گفت: در حوزه اشتغال پایدار و ایجاد شغل جدید نیز افزوده شدن 17 هزار نفر بیمه اجباری نیز که حاکی از ایجاد شغل بوده افتخار دیگری است که به رغم اینکه بسیاری از صنوف به دلیل بیماری کرونا شغل های خود را از دست دادند، محقق شد.
نقش ایران به عنوان چهار راه منطقه ای از قدیم الایام وجود داشته، چه آن زمان که ایران مسیر عبوری جاده شرق به غرب آسیا به اروپا بود و چه حالا که زمینه بهره گیری از دریای عمان متصل به اقیانوس هند به قفقاز فراهم است.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در گفتگو با پرسون مطرح کرد؛

بهانه تراشی وزارت صمت برای عدم نظارت بر توزیع در بازار

وظیفه واردات، نهاده‌های کشاورزی، صادرات و مدیریت محصولات کشاورزی بر عهده وزارت کشاورزی بوده و به وزارت صمت منتقل شده و سبب ایجاد مشکلاتی شده است. وزارت صمت معتقد است که قوانین یا اهرم‌های خاصی برای اجرای این موضوع نداریم که البته این مسئله قابل قبول نیست.
مدیرعامل مجموعه توسعه فناوری نانو خبر داد:

راه اندازی نخستین مرکز نوآوری لوازم خانگی

مدیرعامل یک مجموعه توسعه فناوری نانو عنوان کرد: در سه ماهه اول ۱۴۰۰ اولین مرکز نوآوری لوازم خانگی در محل سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی به صورت تشکیلاتی با تمرکز بر نوآوری در حوزه الکترونیک راه‌اندازی می‌شود.

سازمان آگهی های پُرسون