بورس

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری مربوط به بازار سرمایه را در سرویس بورس پرسون دنبال کنید.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:

اوضاع بورس در سال آینده بهتر می شود

پور ابراهیمی گفت: احکامی که اثرات منفی بر بازار بورس دارند به طور حتم توسط نمایندگان، به خصوص کمیسیون اقتصادی مجلس بازنگری خواهد شد.
حمید میرمعینی گفت: پیش بینی وضعیت بازار سرمایه برای سال آینده به مذاکرات و جنگ اوکراین و روسیه وابسته است و در نتیجه کار بسیار دشواری است.
رئیس سازمان بورس گفت: سامانه‌ای که در نظر گرفته شده به نحوی است که شرکت‌ها وجوه را در اختیار سپرده گذاری برای مدت زیادی قرار نمی‌دهند، فایل‌ها که آماده شد وجوه دریافت و بلافاصله پرداخت می‌شود.
دولت سیزدهم از زمان آغاز به کار خود واگذاری سرخابی‌ها را با سرعت هر چه بیشتر دنبال کرد و با برگزاری جلسات هفتگی زمینه شتاب بخشیدن برای اجرای این اقدام را در دستور کار خود قرار داد.
شاخص کل بازار بورس در پایان معاملات امروز یکشنبه ۲۲ اسفند با رشد دو هزار و ۳۷۹واحدی (۰.۱۸درصد) بر روی عدد یک میلیون و ۳۳۵ هزار واحدی قرار گرفت.
قرار بود ۲۱ اسفند ماه سود سهام عدالت سال ۹۹ واریزر شود. اگرچه خبرها از واریز سود سهام عدالت خبر می‌دهد، اما بسیاری از مشمولان می‌گویند هیچ سودی دریافت نکرده‌اند. چرا سود سهام عدالت امروز واریز نشد؟
امروز شاخص کل بورس بیش از ۱۵ هزار واحد کاهش یافت.
مجید عشقی گفت: در حال حاضر مصوبه قطعی هیئت مدیره سازمان در رابطه با تغییرات دامنه نوسان مشخص نیست، اما برنامه سازمان برای سال آتی افزایش تدریجی دامنه نوسان است.
بورس در هفته اخیر در حدود ۵٫۲۴ درصد رشد کرد. به گفته کارشناسان شاخص در آخرین روزهای پایان سال افت زیادی را تجربه نخواهد کرد.

بازار بورس در هفته ای که گذشت برخلاف هفته های پیش از این روندی صعودی داشت.
اقتصاددانان می‌گویند: این تغییرات تحت تاثیر تغییرات قراردادهای آتی و سایر عوامل بازار و نه تحولات جنگ بوده است. آنان هشدار دادند در حالی که دیپلمات‌های روسیه و اوکراین برای مذاکره آماده می‌شوند، بازارها بی‌ثبات خواهند ماند.
معاون نظارت بر بورس‌های سازمان بورس از آخرین جزئیات تغییرفصلی دامنه نوسان قیمت سهام در سال آینده خبر داد و گفت: با سیاست گذاری‌های جدید افزایش دامنه نوسان قیمت سهام در سال جدید انجام می‌شود.
رییس سازمان بورس گفت: به دلیل منافعی که برای سهامداران سهام عدالت قائل هستیم افزایش سرمایه ها برای مشمولان نیز اعمال می شود در مورد شرکتهای که سود خود را پرداخت نکردند مراجع قانونی پیگیری خواهند کرد.
اسلامی گفت: به صورت مستقیم اصلا و به صورت غیرمستقیم هم از طریق نرخ بهره ممکن است اثر منفی داشته باشد که آن هم باز به تعیین این رخ در بانک مرکزی مرتبط است.
سازمان آگهی های پُرسون