بانک و بیمه

آخرین و مهمترین خبرهای بانکی و بیمه ای را در صفحه اقتصاد پرسون بخوانید.

اسماعیل لله گانی در نشست شورای معاونان تأکید کرد:

آمادگی بانک رفاه کارگران برای تحقق شعار سال

لله گانی گفت: حرکت در مسیر تحقق شعار سال و آمادگی برای مانع زدایی و پشتیبانی می تواند به حوزه تولید کشور و اشتغال زایی کمک کند.
شرکت بیمه البرز با توجه به افزایش حداقل تعهدات مالی و حوادث راننده در سال 1400، از بیمه‌گزاران خود درخواست کرد نسبت به افزایش پوشش مالی بیمه نامه شخص ثالث حداقل به مبلغ 320 میلیون تومان و پوشش حوادث راننده حداقل به مبلغ 480 میلیون تومان، با هماهنگی با واحد صادرکننده بیمه‌نامه خود، اقدام کنند.
مدیر مرکز آموزش و پژوهش بانک توسعه تعاون با اعلام خبر شروع برگزاری برنامه های آموزشی در سال ۱۴۰۰ از آغاز برنامه آموزشی یکساله مبارزه با پولشویی از نیمه دوم فروردین ماه در بانک توسعه تعاون خبر داد.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کردستان در دیدار با رئیس اداره امور شعب بانک ملی استان عنوان کرد: این بانک در زمینه پرداخت تسهیلات اشتغال به مددجویان در سال ۱۳۹۹ همکاری بسیار خوبی داشته و از تحقق ۱۰۰ درصدی برنامه برخوردار بوده است.
معاون فناوری های نوین بانک مرکزی با تاکید بر اینکه «شفافیت» یکی از محورهای اصلی برنامه‌های راهبردی این معاونت است، گفت: موضوع اعتبارسنجی مشتریان بانکی به طور جدی در بانک مرکزی دنبال می شود.
برای استفاده از خدمات الکترونیک بانک صادرات ایران:

با دعوت دوستان خود به «سپهر دوستی» جایزه بگیرید

​مشتریان بانک صادرات ایران با دعوت از دوستان و آشنایان خود به استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک در قالب طرح «سپهر دوستی» جایزه می‌گیرند.
مستندسازی فرایندهای شرکت بیمه حافظ تحت الزامات گزارش دهی استانداد ISO 9001 و با بهره گیری از نماد استاندارد مدلسازی فرایند BPMN 2.0 صورت پذیرفته است
مدیرعامل پست بانک ایران اظهار داشت: میزان منابع باجه های بانکی در پایان سال 1399 نسبت به سال 95 بالغ بر 600 درصد افزایش داشته که این شتاب در رشد نشان از انجام اقدامات زیربنایی موثر برای باجه ها بوده است. در این راستا از 6 میلیون و 600 هزار هزار حساب بانکی در روستاها به حدود 10میلیون حساب در این مناطق افزایش یافته است که بیانگر توسعه شمول مالی در روستاها و کاهش شکاف بین روستا و شهر است .
بانک مرکزی امروز نرخ رسمی ۴۶ ارز را اعلام کرد که براساس آن نرخ ۱۵ ارز با کاهش قیمت همراه شد، ۲۱ ارز افزایش قیمت یافت و نرخ بقیه ارزها ثابت ماند.
واضح است که آثار هرگونه رخداد فاجعه ‌باری پس از انتشار و ظهور در بلند‌مدت؛ مشخص و قابل بررسی است. اما در بیش از یک سال گذشته، پس از شیوع بیماری کرونا، با توجه به اتفاقات رخ داده، شدت و اثر آن بر حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و مشخصا صنعت بیمه تا حدودی قابل مشاهده است. شاید شیوع ویروس کرونا را بتوان به عنوان یکی از تهدیدهای مهم صنعت بیمه طی این مدت عنوان کرد، سونامی‌ که در تمام دنیا به راه افتاد و تمامی ‌بخش‌ها را درگیر کرد و صنعت بیمه را هم از این بابت به شکل مستقیم و غیرمستقیم آسیب زد. صنعتی که اعمال تحریم‌ها، آن را در محدودیت‌های بیمه‌های اتکایی قرار داده بود و ازاین بابت با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کرد.

سازمان آگهی های پُرسون