بانک و بیمه

آخرین و مهمترین خبرهای بانکی و بیمه ای را در صفحه اقتصاد پرسون بخوانید.

مدتی است که مراجعه کنندگان به شعب تامین اجتماعی از عدم پرداخت به موقع مقرری بیمه بیکاری خود، نارضایتی دارند. پرداخت هایی که به نظر می رسد در ماههای نزدیک به سال جدید، نا منظم شده و همچنان ادامه دارد.
مدیر طرح و توسعه عنوان کرد؛

تحول و نوگرایی در بانک کارآفرین

مدیر طرح و توسعه بانک کارآفرین گفت: در بانک کارآفرین در نظر داریم چابکی و یکپارچگی را در عین حفظ دقت و سلامت در تمامی فعالیت‏ها و اقدامات خود به ذینفعان برقرار کنیم و در این مسیر، تلاش داریم حس نوگرایی و تحول را به آنان القا کنیم. چشم‏انداز بانک بر مبنای پویایی و رشد قرار دارد و این امر در لوگوی جدید بانک کارآفرین مشهود است. بانک کارآفرین همواره به عنوان بانکی خوشنام و پویا مطرح بوده و با تکیه بر اصول و ارزش ‏های کلیدی خود درصدد بوده است از پتانسیل‏ های خود در راستای اعتلای بانک بهره برد و در دوره جدید این مهم با تغییر لوگوی بانک و تمرکز بر برنامه‏ های متحولانه در اولویت تفکر و عمل بانک قرار دارد.
دولت آبادی مدیرعامل بانک تجارت اعلام کرد،این بانک همگام با سیاست های وزارت امور اقتصادی و دارایی تمام توان خود را در عملیاتی کردن وتحقق شعار تولید،پشتیبانی ها و مانع زدایی ها بکار می گیرد.
معاون توسعه بازار و شبکه فروش بیمه کارآفرین گفت: نمایندگان با کار کردن در این استارتاپ شانسی را برای پیشرفت، رشد و ارتقا خواهند داشت و از آنجا که سلسله مراتبی برای استارآپ تعریف نشده است همه گروه همچون یک خانواده علاوه بر فروش حداکثری نسبت به رفع مشکلات همدیگر اقدام می‌کنند.
عضو هیات مدیره بانک شهر با تاکید بر اینکه قانون جدید چک، تعداد چک های برگشتی و بلامحل را به حداقل ممکن خواهد رساند، گفت: در آینده نزدیک شاهد کاهش ریسک معاملات و ایجاد امنیت بیش تر در فضای کسب ‌و کار خواهیم بود.
معاون اقتصادی رییس‌جمهوری افزود: بنابراین موضوع در جلسه گذشته ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح و با موافقت اعضا، تاریخ‌های تعیین شده در مصوبه قبلی ستاد به مدت ۶ ماه تمدید شد تا واحدهای تولیدی با شرایط مطلوب‌تری نسبت به تسویه بدهی اقدام کنند.
هشدار وزارت اقتصاد به بانک‌ها:

در صورت رعایت نکردن نرخ سود مصوب جریمه می‌شوید

معاون امور بانکی وزارت اقتصاد گفت: بانک‌هایی که سقف پرداخت سود مصوب شورای اقتصاد را رعایت نکنند باید مالیات اضافه پرداخت سود را نیز بپردازند.
در ادامه بازدیدهای استانی و به منظور بررسی وضعیت اجرایی عملیات ارزیابی خسارات، محمدابراهیم حسن نژاد قائم مقام و عضو هیأت مدیره صندوق بیمه کشاورزی، طی سفری به استان های کرمان و یـزد، در مناطق تولیدی این استان ها حضور یافت.
بانک آینده با هدف پشتیبانی از کسب‌وکارهای آسیب‌دیده در شرایط همه‌گیری ویروس کرونا، فرصت بازپرداخت اقساط تسهیلات دریافتی، توسط مشاغل غیردولتی آسیب‌دیده از کرونا در استان خوزستان را به‌مدت حداکثر سه ماه از اسفندماه سال ۱۳۹۹، تمدید کرد.
معاون امور بانکی وزارت اقتصاد اظهار کرد: سود مصوب برای سپرده‌های یک ساله ۱۶ درصد و دو ساله ۱۸ درصد است.
دراولین اتاق فکر بانک توسعه صادرات ایران، سیاست های اعتباری این بانک در سال جدید با حضور مدیرعامل، معاون اعتبارات، روسای شعب، مدیران ارشد و مدیرامور شعب و بازاریابی بانک توسعه صادرات ایران تشریح و مورد بررسی قرار گرفت.
امروز یکشنبه، ۲۲ فروردین‌ماه نرخ رسمی ۴۶ ارز را اعلام شد که براساس آن و با توجه به تعطیلی بازارهای جهان نرخ همه ارزها ثابت ماند.
با درنظر گرفتن شرایط خاص اپیدمی ویروس کوید 19 و در راستای همراهی با دستورالعمل های ستاد مقابله با کرونا، آزمون های آداب، فروش بیمه های زندگی و ارزیابی خسارت بیمه به صورت مجازی و آنلاین برگزار خواهد شد.
معاون شعب بانک ملی ایران در جمع کارکنان اداره امور شعب استان خراسان رضوی اظهار کرد: امسال برنامه استراتژیک بانک به نحوی طرح ریزی خواهد شد که بانک ملی ایران تنها و تنها در راستای منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و تحقق شعار سال با حفظ منافع نظام مقدس جمهوری اسلامی حرکت کند.
سازمان آگهی های پرسون