بانک و بیمه

آخرین و مهمترین خبرهای بانکی و بیمه ای را در صفحه اقتصاد پرسون بخوانید.

رئیس کل بانک مرکزی، علت افزایش نرخ دلار را در افزایش نرخ بهره در بیش از ۹۰ کشور دنیا، نوسانات فصلی و ناآرامی‌های اخیر در کشور دانست و گفت: افزایش نرخ در بازار آزاد ارز واقعی نیست و حتما تعدیل خواهد شد و ما به عنوان بازارساز برای آن برنامه داریم.
سردار دهقان مشاور فرماندهی معظم کل قوا و دبیر ستاد توسعه سواحل مکران در نشست ویژه بررسی فرصت‌ها و چالش‌های سرمایه‌گذاری هلدینگ سبا در منطقه آزاد چابهار و محدوده مرزی ریمدان که شامگاه سه‌شنبه ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۱ در مجتمع فرهنگی بیمه ایران برگزار شد با تاکید بر اهمیت نوگرایی، نواندیشی و نوآوری‌های فناورانه خواستار سرمایه گذاری  هلدینگ سبا در  منطقه چابهار و ریمدان شد.
رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با تأکید بر اینکه تغییر در مدیریت ارزی بانک مرکزی با هدف مدیریت بازار ارز انجام شد، گفت: یک عامل بنیادی در التهاب برخی بازارها از جمله ارز در یکی دو ماه اخیر، اغتشاشات بود.
سیدضیاء ایمانی حمایت از کارآفرینی و تولید ایرانی را یکی از ماموریت‌های اصلی نظام بانکی برشمرد و استفاده از ابزارهای زنجیره تامین مالی در بانک صادرات ایران از جمله اوراق گام را راه مناسبی برای حمایت از تولید دانش‌بنیان و پشتیبانی از کسب و کار واحدهای اقتصادی عنوان کرد.
مدیرعامل بانک شهر تاکید کرد: این بانک آمادگی کامل برای کمک به سرانجام رسیدن برنامه های کلان سازمان حج و زیارت و ارائه تسهیلات ارزان قیمت برای حمایت از زائران را دارد.
مدیرعامل بیمه میهن که برای بازدید از سرپرستی این شرکت در استان خوزستان به اهواز رفته است، در دیدارِ کارکنان و نمایندگان گفت اخلاق حرفه‌ای مهم‌ترین اصل هر کسب و کار است و از شبکه فروش و نمایندگان انتظار می رود این مقوله را بسیار جدی بگیرند.
رئیس سازمان انرژی اتمی کشور با حضور در غرفه بانک ملی ایران در اولین کنفرانس و نمایشگاه مدیریت فناوری محصولات دانش بنیان در صنعت نفت ایران، از خدمات این بانک به دانش بنیان ها و فعالان صنعت نفت کشور قدردانی کرد.
فرهاد پرتوی مدیر کل بیمه های اتومبیل بیمه ایران اعلام کرد: در راستای سیاستهای کلان شرکت و با موافقت معاونت فنی ، از 20 آذر ماه سال جاری فروش تعهدات مازاد حوادث راننده خودروهای سواری تا سقف دیه مرد مسلمان در ماه حرام به درخواست بیمه گذار امکانپذیر می باشد .
بیمه وجوه الکترونیکی با نام تجاری پاوان، به عنوان اولین محصول جدید بیمه‌ای در حوزه بیمه فضای سایبری که مجوز عرضه و نشر آن از نهاد ناظر  توسط شرکت بیمه آرمان اخذ گردیده، به هموطنان معرفی و ارائه می‌شود.
سازمان آگهی های پُرسون