بانک و بیمه

آخرین و مهمترین خبرهای بانکی و بیمه ای را در صفحه اقتصاد پرسون بخوانید.

شرکت سهامی بیمه ایران، تنها بازوی اجرایی دولت در صنعت بیمه، با هشتاد و هفت سال قدمت و تجربه که بیش از نیمی از این عمر پرثمر را در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی سپری کرده است، هم اکنون در اوج پختگی و بالندگی خود به فتح قله های افتخار در سطوح منطقه ای و جهانی می اندیشد.
در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و کمک به بخش کشاورزی خسارت دیده از حوادث غیرمترقبه، سود کارمزد و جریمه‌های دیرکرد تسهیلات پرداختی به بخش کشاورزی از ابتدای سال 1394 تا پایان سال 1402 توسط بانک سینا امهال شد.
بانک آینده در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی خود و هم‌سویی با سیاست‌ها و برنامه‌های دولت مبنی بر تسهیل ازدواج جوانان، با پرداخت وام قرض‌الحسنه ازدواج، جوانان بسیاری را به خانه بخت فرستاده است.
حمایت و عاملیت بانک ملی ایران از سی‌وچهارمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، تجربه متفاوتی را در بزرگترین رویداد فرهنگی کشور رقم زد و فروش بی سابقه کتاب و ارایه به روزترین و مدرن ترین خدمات بانکی از دستاوردهای آن برای این پایان خوش بود.
دکتر انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با حضور در برنامه《صف اول》شبکه خبر از پیشگامی و اقدامات بانک ملی ایران در راستای تقدیر از ملی پوشان تیم هاکی روی یخ بانوان کشور قدردانی کرد.
معاون اقتصادی رئیس‌جمهور در بازدید از مجتمع لاستیک‌سازی بارز کرمان _ از شرکت‌های گروه اقتصادی تأمین‌اجتماعی _ گفت: ما به‌دنبال پیشانی‌های اقتصادی ایران هستیم تا هم نیاز بازار داخلی را فراهم کنیم و هم از طریق صادرات نیازهای ارزی کشور را تأمین کنیم.
وزیر امور اقتصاد و دارایی درمورد اعتبار سنجی فعالان اقتصادی گفت: با اصلاح آیین‌نامه، اطلاعات جدید همه فعالان اقتصادی را از شبکه ها و سامانه های مختلف دولت جمع کردیم و امیدواریم که بتوانیم تا پایان مرداد برای همه فعالان اقتصادی کشور اعتبارسنجی را با پارامترهای به روز و جدید انجام دهیم.
سازمان آگهی های پُرسون