حوادث و قضائی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری را در پربیننده ترین سرویس حوادث، قضایی و انتظامی پرسون دنبال کنید

ساعت ۵ بعدازظهر بیستم مرداد جوان ۱۹ ساله ای وارد یک میوه فروشی در بولوار معلم مشهد شد و از فروشنده خواست به خاطر این که اینترنت ندارد و دچار مشکل شده است با خط تلفن خودش برای او تاکسی اینترنتی بگیرد ولی میوه فروش با بهانه‌ای از تماس با تاکسی اینترنتی خودداری کرد.
فرمانده قرارگاه امین پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ تن انواع کالای اساسی احتکار شده و دستگیری یک هزار و ۴۲۴ متهم طی ۲۰ روز گذشته در کشور خبر داد.

رئیس مرکز عملیات پلیس اطلاعات پایتخت بیان کرد: ۴۶ نفر از اراذل و اوباش در طرح ضربتی برخورد با برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی را دستگیر کردیم.
فرمانده انتظامی پایتخت از کشف بیش از ۲ تن مواد مخدر به ارزش ۳۸ میلیارد تومان با تلاش مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت خبر داد.

یک مرد افغانستانی که با همدستی دو هموطن اش به اتهام سرقت از یک خانه در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شده بودند به حبس و طرد از کشور محکوم شدند.
جوان ۱۹ ساله ای که برای تهیه دوربین مخفی، ماجرای عجیب سرقت مسلحانه را در مشهد رقم زد با تلاش کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی در چنگ قانون گرفتار شد.

اولیاء دم پس از ۱۴ سال از قصاص قاتل فرزند خود در پویش به عشق امام حسین می‌بخشم منصرف شدند.
سازمان آگهی های پُرسون