حوادث و قضائی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری را در پربیننده ترین سرویس حوادث، قضایی و انتظامی پرسون دنبال کنید

مهمترین اخبار

پس از ۱۷ سال توقف، یکی از مهم‌ترین پروژه‌های حوزه خدمات تخصصی در تالش امروز با حضور استاندار گیلان افتتاح شد؛ سالن تشریح و ساختمان اداری پزشکی قانونی که نقش مهمی در ارتقای رسیدگی‌ها خواهد داشت.
حجت الاسلام والمسلمین سعید شهواری، رئیس کل دادگستری لرستان، در جلسه شورای حفظ حقوق بیت‌المال تأکید کرد که حفاظت از سرمایه‌های عمومی و منابع طبیعی وظیفه‌ای شرعی، ملی و قانونی است و تحقق این هدف نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها و مشارکت مردم است.
با اشراف اطلاعاتی و پس از اقدامات فنی و پلیسی، مأموران موفق شدند بیش از یک‌هزار دستگاه انواع لوازم خانگی شامل یخچال، تلویزیون، بخاری و لباسشویی را از این انبار کشف و توقیف کنند.
در پی استفاده نادرست از وسایل گرمایشی در یکی از مهمان‌سراهای شهر قاضی از توابع شهرستان سملقان، سه نفر بر اثر گازگرفتگی جان خود را از دست دادند. مسئولان اورژانس خراسان شمالی ضمن هشدار نسبت به خطرات مونوکسیدکربن، از مردم خواستند نکات ایمنی را جدی بگیرند تا از تکرار چنین حوادثی جلوگیری شود.
آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع منطقه باغ‌شاه در جنگل توسکستان استان گلستان، ظهر دهم آذر ماه ۱۴۰۴ گزارش شد و نیروهای هلال‌احمر با ۲۰ نیروی عملیاتی، ۴ دستگاه ناوگان لجستیکی و بالگرد در عملیات مهار آتش مشارکت کردند. با توجه به گستردگی حریق، عملیات امداد و نجات همچنان ادامه دارد.
فرماندار آستانه اشرفیه با بیان آخرین وضعیت این شهرستان پس از حمله موشکی رژیم صهیونیستی گفت: روند ارزیابی خسارات واحدهای آسیب‌دیده در جریان است و تا نیمه آذرماه نهایی می‌شود.
سردار سعید منتظرالمهدی، سخنگوی فراجا، از کشف ۴۰ قبضه کلت کمری و ۸۰ تیغه خشاب در یک عملیات ایست و بازرسی در منطقه سفیدآبه نیمروز استان سیستان و بلوچستان خبر داد؛ محموله‌ای که قاچاقچیان قصد داشتند از زاهدان به تهران منتقل کنند اما با رصد دقیق پلیس توقیف شد.
نشست مشترک استاندار خوزستان و جانشین پلیس راهور کشور:

اهواز در صدر تصادفات جاده ای/ راز تلفات صعودی در اهواز چیست؟

در نشست شورای راهبردی کاهش تصادفات خوزستان، استاندار از ممنوعیت عبور کامیون‌ها در جاده امام صادق(ع) اهواز خبر داد و بر لزوم رعایت سرعت مجاز، معاینه فنی و اصلاح نقاط حادثه‌خیز تأکید کرد. همزمان جانشین پلیس راهور فراجا با اعلام آمار تکان‌دهنده ۲۰ سال اخیر، خوزستان را یکی از سه استان پرتصادف کشور معرفی و اهواز را بحرانی‌ترین شهر در محورهای پرریسک اعلام کرد.
زلزله ۴.۴ ریشتری حوالی فین هرمزگان را لرزاند.
یک تصادف دلخراش در محور شریف‌آباد_ایوانکی باعث فوت همسر اسماعیل سقاب اصفهانی، معاون رئیس جمهور، شد و سه فرزند وی مصدوم شدند. مصدومان بلافاصله توسط اورژانس به بیمارستان منتقل و برای ادامه درمان به تهران اعزام شدند.
سازمان آگهی های پُرسون