شهری

از تازه ترین، جدیدترین و مهمترین خبرهای اعم از شهرداری، شورای شهر و هرآنچه در مبلمان شهری میگذرد، در حوزه شهری پرسون مطلع شوید.

بین ۳۳ تا ۳۴ هزار ساختمان ناایمن در تهران وجود دارد که ۹هزار و ۶۰۰ دستگاه از آن‌ها، نیاز به مداخله دارند و ۱۲۹ ساختمان تهران در "شرایط بسیار پرخطر" قرار دارند!
داشتن هوای پاک، از جمله حقوق عامه است که طی سال‌های اخیر آن را به تقدیر و وزش باد حواله شده است، اما در متن قانون خبری از تقدیر نیست و وظیفه هر نهاد مشخص است.

جزئیات محدودیت های ترافیکی فردا پنج شنبه برای برگزاری اجتماع بزرگ خانوادگی «سلام فرمانده» و مسیرهای جایگزین برای مسافران تهران کرج اعلام شد.
رئیس مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران با اشاره به لزوم پیگیری موضوع ساماندهی حاشیه شهر در کلانشهرها گفت: شهرداری‌ها در کنار دولت می‌توانند با ساختار قرارگاهی نقش مهمی در حوزه‌های مختلف ایفا کنند.
معاون اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش غلظت گرد و غبار طی امشب به دلیل شمالی شدن جریانات و وزش باد شمالی خبرداد و گفت: این باد حکم «باد پاک‌کننده» را دارد بنابراین این توده از تهران عبور و با غلظت نسبی کمتر به سمت جنوب و استان‌های مجاور جنوبی، جنوب شرقی و شرقی استان تهران حرکت می‌کند.
مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه با اشاره به راه‌اندازی سامانه شناسایی دستفروشان مترو گفت: به دنبال این هستیم تا دستفروشان به جای فعالیت در داخل واگن‌ها و ایجاد مزاحمت برای مسافران، در مکان‌های مشخص کالاهای خود را عرضه کنند.
با وجود هشدارهای سازمان هواشناسی، گردوغبار تنفس را برای میلیون‌ها نفر سخت کرده و حالا عرصه برای تنفس مردم غرب و جنوب کشور به‌حدی تنگ شده که آمار مراجعات آنها به مراکز اورژانس، به شدت افزایش پیدا کرده است.
استاندار تهران اعلام کرد: بدلیل شدت آلودگی هوا فعالیت ادارات، مدارس و دانشگاه ها در روز چهارشنبه چهارم خردادماه تعطیل شد.
مدیر واحد پایش شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با بیان اینکه شاخص آلودگی تهران به شدت در حال افزایش است، گفت: در ساعاتی از روز میزان ذرات معلق ۴۳۴ و در ساعاتی غلظت به بالاتر از هزار و ۵۰۰ میکروگرم بر متر مکعب هم رکورد زد.
سازمان آگهی های پُرسون