بر اساس یک مطالعه جدید، غربالگری سرطان کولورکتال در زنان قبل از ۵۰ سالگی می تواند خطر ابتلا به این سرطان را در مقایسه با افرادی که غربالگری ندارند، به میزان قابل توجهی کاهش دهد.
هپاتیت نوعی بیماری التهابی کبدی است که معمولا بر اثر عفونت ویروسی ایجاد می شود، اما عوامل دیگر مانند بیماریهای خودایمنی و عوارض جانبی داروها، سموم و الکل هم میتوانند هپاتیت ایجاد کنند.
به نظر می رسد که عمده علایم افزایش چربی خون ناشی از دو عامل است یکی سنگین و غلیظ شدن خون که باعث کندی حرکت آن در عروق می شود ولذا باعث اختلال خونرسانی و کمبود نسبی اکسیژن در بافتها خواهد شد و دیگری، افزایش حرارت بدن در اثر افزایش صفرا.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۸۸ بیمار کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۱۲ بیمار نیز در این بازه زمانی جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند.
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: واریانت های امیکرون خطرناک نیست و بصورت عفونت مجدد در افرادی که قبلا کرونا گرفتهاند و واکسن نزده ها، ایجاد میشود و نمی تواند مرگ آور باشد.
دکترای تخصصی طب ایرانی با تاکید بر اینکه رطوبت رسانی به کلاژن سازی پوست کمک می کند گفت: استفاده از ترکیب روغن های بنفشه، کدو و بابونه برای رطوبت رسانی به پوست بسیار مفید است.
افزایش جمعیت سالمند و در عین حال، آمار پایین زاد و ولد، یکی از مهم ترین چالش های کشور در سال های پیش رو است که می بایست تدبیر اساسی برای جلوگیری از افتادن در «چاله جمعیتی» اندیشید.
یک فوق تخصص ریه اظهار کرد: برخی از افرادی که ریه درگیر داشتند پس از بهبودی علائم کرونا، درمانهای ریه را دنبال نمیکنند، در حالیکه این گروه حتما باید از از پاک شدن ریههایشان مطمئن شوند.
محققان تاکید میکنند، احتمال ابتلای افراد به کووید-۱۹ از طریق ذرات ویروسی موجود در هوا که تنفس میکنند، ۱۰۰۰ برابر بیشتر از سطوحی است که آنها را لمس میکنند.
با توجه به خدمات کادر درمان در دوران شیوع ویروس کرونا طی دو سال گذشته در کشور و تزریق واکسن برای سنین مختلف مردم، همه گیری این بیماری طی ماه های اخیر در کشور کاهش یافته است.
شمار مبتلایان به کووید-۱۹ در جهان تاکنون به ۵۱۶ میلیون و ۶۰۱ هزار و ۶۱۰ نفر رسیده است. مرگ شش میلیون و ۲۷۴ هزار و ۸۰۰ نفر بر اثر این بیماری تأیید شده و ۴۷۱ میلیون و ۲۹۵ هزار و ۶۹۰ نفر از مبتلایان نیز بهبود یافتهاند.
در شرایطی که از پیش از آغاز سال جدید و به دنبال آنچه که تغییر رفتار جمعی به دنبال افزایش سفرها و دید و بازدیدهای نوروزی خوانده میشد، متخصصین به طور پیوسته پیرامون افزایش بار کرونای امیکرون در روزهای پس از تعطیلات هشدار میدادند؛ اما خوشبختانه با گذشت بیش از ۵۰ روز از آغاز سال جدید، این روزها شاهد کاهش چشمگیر موارد ابتلا و مرگ و میر ناشی از این بیماری در کشور هستیم؛ موضوعی که از ابعاد مختلف قابل بررسی است.
رییس هیات مدیره نظام پزشکی تهران با بیان اینکه «کرونا» نشان داد که حاکمیتها در دنیا باید بیشتر به فکر «سلامت» باشند، گفت: بیماریهای دیگری وجود دارند و مثلا الان بحث شیوع سرخک داغ شده است و این نشان میدهد کرونا آخرین تهدید نیست و لازم است نظامهای سلامت به شکل فعال درآیند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: آسم یک بیماری التهابی مزمن مجاری تنفسی است که علائم آن به صورت تنگی و تورم مجاری هوایی تنفسی و تولید خلط بیش از حد بروز میکند و تنفس را برای بیمار دشوار کرده و سبب سرفههای مکرر میشود.