سیاست خارجی

آخرین و مهمترین خبر ها از تحولات جهان و خبرهای سیاست خارجی را در صفحه سیاسی پرسون بخوانید.

زنگنه در گفت‌و‌گو با پرسون؛

ملاک درصد و خلوص غنی سازی، نیازهای کشور است

یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: ملاک در غنی سازی میزان نیاز کشور است. بنابراین ایران به هر میزان که لازم باشد با هر درصدی از خلوص اورانیوم می‌تواند گام بردارد.
سخنگوی سایق وزارت خارجه و نامزد انتخاباتی سیزدهمین دوره ریاست جمهوری شب گذشته در ارتباط تصویری اینستاگرامی با پرسون به سوالات و ابهامات موجود در ساختار وزارت خارجه پاسخ داد.
در آستانه روز ارتش، سردار سرتیپ پاسدار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه اعلام کرد: همگان شاهد پشتیبانی و حمایت ارتش جمهوری اسلامی ایران از محور مقاومت و تقدیم شهیدان مدافع حرم بوده‌ایم‌ که برگ زریّن دیگری از نقش‌آفرینی آن است.
هراس از مذاکرات وین و احیای برجام، منتقدان را با کلیدواژه راستی آزمایی در حالی به مصاف دولت فرستاده است که قوه مجریه در مسیر احقاق حقوق هسته‌ای ایران از یک سو و رفع تحریم‌های ظالمانه از سوی دیگر در تلاشی بی‌پایان است و نه اجازه شرارت به دشمنان می‌دهد و نه از راستی‌آزمایی نگران است.
سایت هسته‌ای نطنز به عنوان یکی از حفاظت شده‌ترین تاسیسات در کشور بار دیگر مورد تعرض قرار گرفت و بار دیگر شواهد و قراین نهادهای امنیتی را به یک عامل خارجی رسانده است؛ اسراییل، رژیمی که تاریخ ۷۰ ساله فعالیت‌های اطلاعاتی-نظامی آن در منطقه نشان داده است تنها یک زبان می‌فهمد.
یادداشت/ در خصوص وضعیت سعودی نیز باید گفت شکست در جبهه مارب بیش از همه بر وضعیت بن سلمان اثر منفی خواهد گذاشت ؛ زیرا اولا موقعیتش در درون خانواده سلطنتی و هیئت بیعت تضعیف می گردد و دوما افکار عمومی عربستان اعتمادشان نسبت به وی سلب خواهد شد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس معتقد است در شرایطی که دشمنان قصد داشتند با تخریب تأسیسات هسته‌ای، ما را وادار به عقب‌نشینی کنند، غنی‌سازی ۶۰ درصد را آغاز کردیم تا سطح بالای توانمندی ایران را در بومی‌سازی انرژی هسته‌ای نشان دهیم.
باید مراقبت کرد تا در شرایط بحرانی و احساسی جاری هدف و مقصد نهایی تلاش‌ها را که می‌باید نتیجه بخش کردن مذاکرات و گفت‌وگوهای وین باشد از دستور کار خارج نگردد.
مدیرکل پیشین خاورمیانه وزارت خارجه مطرح کرد:

ایران هوشیارتر عمل کند/ اسراییل منتظر پاسخ باشد

مدیر کل پیشین بخش خاورمیانه وزارت امور خارجه گفت: اسراییل نگران است تا وضعیت منطقه خاورمیانه عادی و مناسبات بهبود یابد لذا از هر موقعیتی استفاده می کند تا ایران را وادار به عکس العمل کرده و اوضاع را به هم بریزد اما ایران باید هوشیار باشد تا در دام آن نیفتد.
ایران در یکی از شروط خود تأکید کرده است که مذاکرات وین نباید مشمول مرور زمان شود بلکه باید در فرصت فوری یا به نتیجه برسد و آمریکا را به اجرای تعهداتش ملزم کند و یا متوقف شود.
دییس جمهوری با بیان اینکه برخی‌ها می‌گویند از زمان این دولت ۱۱۰ روز باقی‌مانده است، حالا ۱۰۰ روز یا ۱۰روز، یا یک ساعت مانده است، ما همانطور که در ماه اول عمل کردیم در ماه آخر هم عمل می‌کنیم.
سازمان آگهی های پرسون