دفاعی و امنیتی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری سرویس نظامی | دفاعی | امنیتی را در سرویس سیاسی پرسون بخوانید.

حسین شریعتمداری در واکنش به فایل صوتی فرماندهان سپاه:

اشکالی دارد حاج قاسم بخشی از پولها را خرج مبارزه با داعش کرده باشد؟

مدیر مسئول روزنامه کیهان گفت: سردار جعفری، فرمانده وقت سپاه بعد از استماع گزارش و اطمینان از صحت آن بلافاصله، دستور عزل شریفی، شخص سوءاستفاده‌کننده، را صادر کرده و او را به دستگاه قضایی معرفی می‌کند.
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: جنگ امروز تنها با سلاح به پیروزی نمی‌رسد و داشتن علم جنگ و تجهیزات به روز شده می‍توانند جنگ را به پیروزی برسانند.
دستاوردهای پهپادی سازمان صنایع هوایی با حضورامیر سرتیپ آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، مدیر عامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع امیر خواجه فرد و جمعی از مسئولان نیروهای مسلح رونمایی شد.
ستاد کل نیروهای مسلح در بیانیه‌ای با تبریک چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بر لزوم هم افزایی دستگاه‌های لشکری و کشوری در اجرایی نمودن بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و اقدام همه جانبه علیه تهاجم ترکیبی دشمنان تاکید کرد.
نمایشگاه قرارگاه اقتصادی سازمان اتکا با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، مدیر عامل سازمان اتکا و جمعی از مسئولان وزارت دفاع، افتتاح شد و پروژه‌های شیلات چابهار، پروژه جوجه کشی مرغ اجداد ایرانی و همچنین پروژه عظیم آبیاری تحت فشاربه بهره برداری رسید.
کشور جمهوری اسلامی ایران بیش از ۶۰۰۰ کیلومتر وسعت، با کشورهای افغانستان، پاکستان، ترکمنستان، ترکیه، ارمنستان، جمهوری آذربایجان و عراق مرز مشترک (خشکی) دارد و دارای ۲۷۰۰ کیلومتر مرز آبی در دریای خزر، خلیج فارس و دریای عمان می باشد که طولانی‌ترین مرز را با کشور عراق و کوتاه‌ترین مرز را با کشور ارمنستان دارد.
سازمان اطلاعات و امنیت کشور، در تاریخ 23 اسفند 1335 توسط محمدرضا پهلوی تأسیس شد. سازمانی که مهم‎ترین نهاد امنیتی و اطلاعاتی ایران بود.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در پیامی به مناسبت ۱۹ بهمن ماه روز نیروی هوایی تاکید کرد: بهره‌مندی از توان بومی نیروی هوایی ارتش از جمله اقداماتی است که این نیرو را به رکن راهبردی دفاعی کشور تبدیل کرده است.
وزیر اطلاعات گفت: امنیت باید متکی بر مردم باشد اگر امنیت مردم پایه باشد، موفقیت هم ایجاد خواهد شد.
ستاد کل نیروهای مسلح در بیانیه‌ای بر ضرورت تبیین و شناخت دستاوردهای انقلاب اسلامی و پیروی از آرمان‌های آن توسط عموم جامعه به ویژه نسل جوان به عنوان یکی از ضرورت‌های حفظ و تقویت انقلاب اسلامی و مقابله با تهدیدهای دشمنان تاکید کرد.
وزیر کشور گفت: گاهی اوقات دشمنان تلاش دارند که با دروغ‌پراکنی، افکار عمومی را منحرف و فضا را ناامن جلوه بدهند اما همواره نیروهای نظامی و انتظامی هوشیار و با همدلی و همراهی مردم، صحنه‌هایی به‌یادماندنی و ماندگار خلق می‌کنند.
سرلشکر باقری در دیدار وزیر دفاع آذربایجان:

حضور رژیم صهیونیستی عامل ایجاد تفرقه است

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: حضور رژیم صهیونیستی در منطقه، عامل ایجاد تفرقه و تهدیدکننده امنیت و ثبات کشور‌های منطقه است.
دستیار و مشاور عالی قرارگاه مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح از ابلاغ بخشنامه پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی به سربازان مهارت دیده از سوی بانک سپه خبر داد.

سازمان آگهی های پرسون