دفاعی و امنیتی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری سرویس نظامی | دفاعی | امنیتی را در سرویس سیاسی پُرسون بخوانید.

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران اعلام کرد: امروز جبهه مقاومت و رسانه مقاومت علی‌رغم همه محدودیت‌هایی که داشته است، اما با تلاش هر روز، ظرفیت خود را افزایش داده است. البته که این مسیر باید استمرار داشته باشد. امروزه رسانه توانسته است به خوبی ایستادگی بر سر ارزش‌ها را به جامعه نشان بدهد.
امیر سرتیپ «ولی‌وند» با بیان اینک موضوع فرماندهی و کنترل فقط محدود به حوزه نظامی و دفاعی نمی‌شود، گفت: آمادگی ما به لحاظ مدیریت و کنترل در مواجهه با بحران‌های مختلف باید همواره در بالاترین سطح باشد.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در تازه‌ترین سخنانش از رونمایی موشک کروز پاوه خبر داده و جزئیاتی درباره موشک هایپرسونیک ایرانی ارائه کرده و گفته است دیگر هیچ موشک غیرنقطه‌زنی نمی‌سازیم.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: پیشنهادات سازمان پدافند غیرعامل کشور برای ارتقای تاب‌آوری و رفع آسیب‌پذیری‌های زیرساخت‌های کشور در کمیسیون تلفیق اجازه طرح پیدا نکرد و در نتیجه اعتبار صفر برای پدافند غیرعامل در سال ۱۴۰۲ در شرایط جنگ سایبری را به همراه داشت.

فرمانده کل ارتش در مراسم دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش، گفت: نظام سلطه کشورها و ملت ها را سرسپرده، گوش به فرمان و تابع خود می خواهد و استقلال و عزت یک ملت و یک کشور را بر نمی تابد.
وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح اعلام کرد: تلاش اخیر دشمنان خارجی و فریب خوردگان داخلی در تحریم و حملات ناجوانمردانه علیه سپاه و تخریب چهره مردمی آن و تلاش برای قراردادن نام این شجره طیبه در فهرست گروه‌های تروریستی بیانگر اوج عناد و استیصال و درماندگی آمریکا و اذناب غربی آن است که البته راه به جایی نخواهد برد.
فرمانده کل سپاه گفت: حصر اقتصادی و تحریم نیز از ذخائر دشمن بود که تمام نظام اطلاعاتی و حقوقی دشمن و همه نهادهای بین‌المللی و قدرت‌های رسانه‌ای را برای پیروز شدن در این میدان به صحنه آورد و باز هم دشمن شکست خورد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پیامی با تبریک سالروز ولادت حضرت امام حسین (ع) و روز پاسدار یادآور شد که سپاه پاسداران دشمنان رنگارنگ این کشور را به استیصال، عصبانیت، خفت و خواری کشانده است
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا بر لزوم ورود در فاز تهاجمی در جنگ رسانه‌ای تأکید کرد و گفت: باید آمادگی خود را برای هجوم در جنگ رسانه‌ای و شناختی دو چندان کنیم و از حالت دفاع در این جنگ خارج و وارد فاز تهاجمی شویم.
سرلشکر موسوی گفت: حدود ۶۰ هزار واحد مسکن شخصی برای کارکنان ارتش در دست احداث است که بخش اعظمی از مشکلات بی منزل بودن کارکنان ارتش برطرف می‌شود.
سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: تلاش فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی بر آن است که مردم را نسبت به نظام انقلاب و مذهب شیعه بدبین کنند و این تلاش جدیدی نیست و از اول انقلاب و سال‌های قبل از انقلاب شروع شده و همچنان هم ادامه دارد.
یکی از مدیران معاونت ضد تروریسم وزارت اطلاعات گفت: بعد از حادثه تروریستی حرم شاهچراغ (ع) در شیراز بلافاصله ۴۲ نفر از اعضای شبکه‌ای که فقط این حادثه را پشتیبانی می کرد شناسایی و دستگیر شدند که با دستگیری آنها حداقل از ۹ عملیات تروریستی مشابه جلوگیری شد.
سازمان آگهی های پُرسون