احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری:

عرصه اداره کشور عرصه حضور سلبریتی سیاسی نیست

کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: عرصه اداره کشور، عرصه حضور سلبریتی سیاسی نیست. مردم ما شایسته زندگی بهتر از این هستند و باید با مردم رو راست بود و نیاز امروز ما وجود شفافیت است.
عضو هیئت اجرایی شورای وحدت اصولگرایان گفت: حداقل ۵ نامزد مطرح انتخابات ریاست جمهوری هرچند که ممکن است ثبت‌نام هم کنند و در مناظرات بمانند اما سرانجام برای وحدت همه نیروهای انقلاب به نفع اقای رئیسی کنار می‌دهند و انصراف دهند.

کاسبان سیاسی تحریم، بیش از اینکه به "جیب" خود فکر کنند، به "جاه" خود فکر می‌کنند و از ناکارآمدی ناشی از تحریم‌ها، چماقی می‌سازند برای اثبات بی‌کفایتی رقیب.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به کاندیداتوری آقای رئیسی، بنده بنای ثبت‌نام در انتخابات را ندارم.
حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی جمع بندی خود برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری را نهایی کرده و به احتمالا بسیار زیاد در روزهای آتی، برای ثبت‌نام به وزارت کشور خواهد رفت.
سخنگوی شورای نگهبان درباره اصلاحیه مصوبه شورای نگهبان جهت «تعریف و اعلام معیار‌ها و شرایط لازم برای تشخیص رجل سیاسی، مذهبی و مدیر و مدبّر بودن نامزد‌های ریاست جمهوری» گفت: مصوبه شورای نگهبان برای وزارت کشور لازم الاجراست.
با نزدیک شدن به زمان نام‌نویسی نامزدها، گمانه‌زنی انتخاباتی رسانه‌ها و کاربران در فضای مجازی نیز افزایش یافته است. در این میان، زمزمه‌هایی از ثبت نام «سیدابراهیم رئیسی» در روز عید فطر و همچنین قبول نامزدی از سوی «علی لاریجانی» در برخی کانال‌های تلگرامی به گوش می‌رسد.
دختران کم‌حجاب کشورم هم عرض کنم که آنها هم باید خودشان را آماده کنند تا هر لحظه در خیابان گزارشگر تلویزیون جلوی‌شان را بگیرد و به عنوان فرزند این کشور از آنها در مورد انتخابات بپرسد. دخترانی که در این روزها مورد سوال قرار می‌گیرند، همان‌هایی هستند که برخی با دیدن‌شان استغفراللهی می‌گویند و نگران خون شهدا می‌شوند.
«اختیارات دولت کم است» این جمله که در ماه‌های اخیر بار‌ها شنیده شده، یادآور جمله اعتراضی محمد خاتمی است که گفته بود «من یک تدارکاتچی بودم». اگر اختیارات رئیس‌جمهور کم است پس این همه تکاپو برای رسیدن به کرسی ریاست جمهوری برای چیست؟
سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان گفت: احتمال آمدن سیدابراهیم رئیسی بر اساس شواهد روز به روز در حال افزایش است و به نظر می‌رسد وی بر اساس تکلیف و مصلحت بهترین تصمیم را خواهند گرفت.
مرتضی الویری در جلسه‌ای گفته است: گزارش‌های متعددی به‌وسیله تلفن به ما داده می‌شد که در زمان رأی‌گیری جمعیت زیادی پشت صندوق‌های رأی جمع می‌شدند، ولی اجازه داده نشد که این‌ها حضور پیدا کنند، رأی بدهند. در بسیاری از حوزه‌های انتخابیه، گزارش به ما دادند که «گفته‌اند تعرفه‌ها تمام شده»؛ و اینکه چرا تمام شده [نمی دانیم]، درحالی‌که چند میلیون تعرفه اضافه چاپ شده بود؛ این‌ها محل تردید است.
رفتارهای اخیر شورای نگهبان یا انتشار خبری در تلویزیون مبنی بر مشارکت 32 درصدی مردم در انتخابات ریاست‌جمهوری همه از تلاش سازمان‌دهی شده به منظور ناامید کردن مردم از حضور در انتخابات حکایت دارد. این تلاش یقینا بر خلاف نیاز امروز کشور و سیره رهبران ایران است.
یکی از زیرمجموعه‌های شاخص حقوق بنیادین، آزادی مذهب است. دیدم که نماینده زرتشتی شورای شهر یزد نوشته که به عنوان عدم التزام به اسلام رد صلاحیت و از نامزدی محروم شده است! با وجود چنین وضعی هزینه توسعه اقتصادی در ایران بسیار بالا خواهد بود.
نشست روز شنبه «جبهه اصلاحات ایران» میزبان محمد شریعتمداری بود که این روزها علاوه بر حضور در کسوت وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با 19 رای به عنوان یکی از کاندیداهای اصلاح‌طلبان برای انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم مطرح است. شریعتمداری در این جلسه آدرس‌هایی از دولتی که در نظر دارد ارائه کرد؛ دولتی که او نام آن را «دولت سوم خاتمی» گذاشته است.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه ملت فلسطین از یک توانمندی بالایی برای دفاع از خود برخوردار است، گفت: دیپلماسی میدانی شهید سلیمانی موجب افزایش توانمندی جبهه مقاومت به لحاظ دفاع و تهاجم شده است.

علی مطهری گفت: درباره بحث خانم ها و ورود به استادیوم، به نظرم این چیزی نیست که اینقدر مهم بشود. می توان جایی را در استادیوم تعبیه کرد و خانمها از محل رفت و آمد مجزا بیایند و بروند.
سازمان آگهی های پرسون