احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

اگرچه هر کاندیدایی معمولا برای حمایت تبلیغاتی هم که شده، به سراغ یک یا دو چهره مطرح می‌رود؛ ولی به نظر می‌رسد این موضوع درباره یک شخص خاص، شامل استثنا شده است: عادل فردوسی‌پور، مجری سابق برنامه ۹۰ برای انتخابات پیش‌رو به‌شدت مورد توجه قرار گرفته است.
داوطلب کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری گفت: یکی از مشکلات کشور ما دعواهای سیاسی است. اگر اخبار کشورهایی مانند کره جنوبی را ببینید، چند درصد آن دعوای سیاسی داخلی و چند درصد درباره توسعه، خرید، فروش و صادرات است؟
حضور تعداد زیاد نامزدهای انتخاباتی از هر دو جناح در دوره سیزدهم انتخابات ریاست جمهوری این احتمال را که برخی از کاندیداها پوششی و یا یار کمکی‌اند را تقویت می‌کند.
باید همه کاندیداهای ریاست‌جمهوری مواضع خود را در باره حدود دخالت حکومت‌ها در امور مردم به روشنی بیان کنند تا رای‌دهندگان نه در فضای مه‌آلود وعده‌های سر خرمن کلی و بی‌سرانجام، بلکه با علم و آگاهی دست به انتخاب بزنند.
رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: درباره زمان برگزاری انتخابات، ما یک ساعت زودتر یعنی ۷ صبح فرآیند اخذ رای را آغاز کنیم و از آن سمت نیز بر اساس تشخیص وزیر کشور تا ساعت ۲ بامداد روز بعد امکان تمدید وجود دارد.
دولت‌های خارجی و رسانه‌های آنها که رسالت خود را توسعه دموکراتیک و توسعه سیاسی می‌دانستند و از گفتمان دموکراتیک حمایت می‌کردند، با وجود شعارهایی که سر می‌دهند اما هر موقع که جریان اصلاح‌طلبی با رای بالایی بر سر کار آمده و گفتمانش مردم‌سالاری و آزادی و بیان بوده، نهایت تلاششان را کرده‌اند که اصلاح‌طلبی در ایران ناکارآمد باشد.
داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه نباید احساس کاذب "خود انقلابی‌تر بودن" به کسی دست بدهد، گفت: فردی که نامزد انتخابات ریاست جمهوری می‌شود، باید چهره‌ای باشد که اکثریت صاحبان رای را به نفع خود پای صندوق رای بیاورد.
انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم پس از اعلام تائید صلاحیت داوطلبان این دور از انتخابات رسما وارد فاز تبلیغات خواهد شد و نامزدهای تائید صلاحیت شده این فرصت را خواهند داشت که تا 27 خردادماه عقاید سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، برنامه ها، طرح‌ها و کابینه خود را برای اداره هرچه بهتر کشور به مردم معرفی کنند.
مذاکرات وین، حرکتی مقطعی برای انتخابات ۱۴۰۰ است؛ «برجام باید در چارچوب گفتمان انقلاب اسلامی پیگیری شود»؛ «تا پیش از خنثی سازی تحریم‌ها، باید آنها را دور بزنیم»؛ اینها حرف‌های یک نظامی ۵۳ ساله‌ای است که پس از ۳۳ سال حضور در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سودای رئیس‌جمهور شدن را در سر دارد. او معتقد است که با عزم و اراده مردم، شرایط قابل اصلاح است و رئیس جمهوری اختیارات کافی برای اداره کشور را دارد.
داوطلب انتخابات ریاست جمهوری گفت: با الفاظ و طعنه به دیگران جلوی فساد گرفته نمی شود.با نمایش اداره نمی‌َشود، یکی از نمایش‌ها این است که بیاییم دو تا جمله خوب درست کنیم بگوییم فعلا همه با این دو تا جمله مشغول باشند.
با وجود این اخبار درباره علی لاریجانی، حضور فرزندان و نزدیکان نامزدها در خارج از ایران و تابعیت دوگانه آنها مانعی برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری نیست.
به‌زودی رقابت کاندیداهای ریاست‌جمهوری شروع می‌شود و مردم با فهرست بلندبالایی از وعده‌‌های انتخاباتی در بخش‌های مختلف از جمله اقتصادی روبه‌رو خواهند شد. این وعده‌ها را غالبا می‌توان در دو گروه طبقه‌بندی کرد؛ «وعده‌های نادرست، عوام‌فریبانه و پوپولیستی» و «وعده‌های درست و کارشناسی».
محمود احمدی‌نژاد شب‌ها حضور خبرسازی در کلاب‌هاوس دارد. او در یک اتاق گفت‌وگو در کلاب‌هاوس به سوالات خبرنگاران و حاضران پاسخ داد. همچنین در اتاق دیگری نیز مصاحبه اقتصادی از پیش‌ضبط‌ شده‌ای منتشر شد که آن هم حاشیه‌ساز شد.
اسحاق جهانگیری، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری که سابقه حضور در دولت اصلاحات را دارد، با توییتی این‌گونه دوم خرداد سال 76 را گرامی داشته است: «دوم خرداد است؛ سالگرد روزی که روشن شد مردم خواستار تغییرند و نظام هم انعطاف نشان داد.
آیا ممکن است وقایع انتخابات به سمتی پیش برود که اصولگرایان متقدم به سمت لاریجانی تغییر جهت دهند؟ جامعه روحانیت مبارز و شاکله ائتلافی آن یعنی شورای وحدت اصولگرایان از مدت‌ها قبل متهم به این شده بودند که می‌خواهند علی لاریجانی را نامزد انتخابات کنند.
سازمان آگهی های پرسون