احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

اهمیت سخنان رهبری در روز میلاد حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) زمانی مورد تأکید مضاعف قرار می‌گیرد که بدانیم ما در آستانه چند انتخابات وانتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ قرار داریم.
رئیس مجلس خبرگان انتخابات مجلس یازدهم را انتخاباتی دانست که مردم آزادانه رأی خود را دادند و گفت: امیدوارم نمایندگان حق مردم را ادا کنند و به فکر خودشان و جریانات سیاسی و دوستانشان نباشند.
کارگزاران نه‌چندان آشنای کشورهای پیروز جنگ جهانی اول، با برنامه‌ریزی قبلی از قزوین آهنگ دیدار تهران کردند؛ نه برای یک دیدار موقت، بلکه برای دردست‌گرفتن قدرت سیاسی و پایان‌‌دادن به وضعیتی که به نظر همه مردم کشور و سردمداران سیاسی آن زمان، نه قابل تحمل بود و نه ادامه آن میسر.
اگر بتوان چشم‌انداز امیدبخشی را به جامعه عرضه کرد و اگر مردم احساس عاملیت و اثرگذاری کنند قطعا مشارکت خواهند کرد. مشارکتی که روز پس از انتخابات با آرامش عمومی همراه باشد.

دورنمای فضای سیاسی کشور، دست‌کم در حال حاضر چندان روشن نیست و همین باعث شده که در این شرایط مشوق ویژه و اثرگذاری برای مشارکت سیاسی شهروندان و تشویق آنان به حضور و شرکت در مباحث انتخاباتی وجود نداشته باشد.
زیباکلام اظهار داشت: اینکه آقای بادامچیان می‌گوید مردم به نامزد نظامی رای نمی‌دهند را باید از دو جنبه بررسی کرد، اگر از مردم بدنه رای اصولگرایی است که توضیح دادم شرایط به چه نحوی است، اما در مورد اصلاح طلبان و سایر مردم نیز طبیعتا بله، اما مشکل اینجاست که دیگر آن ۲۴ میلیون نفری که به حسن روحانی رای دادند، جمعیت بسیار زیادی از آن‌ها به خاطر اتفاقاتی که طی این سال افتاد و قول‌هایی که روحانی داد، اما به آن‌ها پایبند نبود، رای نخواهند داد و برایشان فرقی نمی‌کند که چه کسی از اصولگرایان رییس جمهور شود.
با گذشت یک سده از کودتای سوم اسفند و روی‌کار‌آمدن حکومتی با پیشینه نظامی‌گری، تا این زمان هیچ‌گاه کالبدشکافی دقیقی از این حادثه مهم و سرنوشت‌ساز ارائه نشد.
انتخاباتی که همه نگران نتیجه آن باشند و فردای انتخابات تنش‌ها و نگرانی‌ها بیشتر شود، حتما مطلوب نیست و نباید آن تقویت کرد.
دبیرکل مجمع ایثارگران گفت: نوع برخوردی که اکنون با پرونده عیسی شریفی، قائم مقام قالیباف، شهردار پیشین تهران، شاهد آن هستیم با اتفاقی که در دوره شهرداری کرباسچی دیدیم متفاوت است. با اتفاق دوران آقای کرباسچی، یک سریال تلویزیونی ساختند اما در مورد پرونده عیسی شریفی حتی یک کلیپ هم بازنشر نشده که قضیه چه چیزی بوده و به کجا رسیده است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بعضی افراد با سوءاستفاده از برخی ناکارآمدی‌ها، انگشت اتهام را به‌سوی انقلاب و نظام گرفته‌اند و باید با رویکرد علمی، جهادی و تحول‌آفرین، تحریم‌ها و توطئه‌ها را خنثی کنیم.
انتخابات 1400 و مسائل داخلی ایران بیش از حد لزوم همبسته تحولات منطقه‌ای و خارجی است و از نگاه بسیاری این ضعف سیستم داخلی است و از نظر برخی با موضع‌گیری‌های ایران در منطقه و حضور فعالش در عراق، لبنان، بحرین و سوریه دور از انتظار نیست.
بدی و خوبی درباره روسای جمهور نسبی است. برای عده‌ای بد و برای عده‌ای خوب است. طبعا اگر اکثریت احساس خوبی نکنند رای خودشان را تغییر می‌دهند. ولی هر انتخاباتی فارغ از نتیجه آن یک دستاورد مهم دارد و آن مشروعیت‌زایی است که اعتبار حکومت را در داخل و نزد جهانیان بالا می‌برد و این سرمایه بزرگی است.
عملکردهای نادرست رژیم پهلوی به‌خصوص در زمینه حرکتهای ضداسلامی و سلطه جویانه امریکا بر سرنوشت ایران سبب شد که گرایش به مبارزات سیاسی و حرکت های مسلحانه علیه رژیم روزبه‌روز افزایش یابد و حتی به‌عنوان یک ارزش در بین جامعه سیاسی و مذهبی ایران مطرح شود.
غلامعلی حدادعادل در نشست جامعه اسلامی دانشجویان با یادآوری شکست اصولگرایان در انتخابات سال ۹۶ مجلس و شورای شهر، اظهار کرد: در آن دوره در اثر کثرت لیست‌ها شکست خوردیم و اگر نتوانیم در انتخابات آتی به وحدت برسیم، این شکست تکرار می‌شود، پس نباید با کثرت نامزد وارد انتخابات شویم.
معاون سیاسی وزیر کشور درباره تغییرات دیگر در بین استانداران کشور، پس از تغییر در استانداری خوزستان، گفت: شرایط اضطراری شاید صورت بگیرد و به غیر از موضوع ارتقای استانداران، تغییر دیگری نخواهیم داشت.
رییس شاخه جوانان حزب کارگزاران سازندگی:

شکاف نسلی در جریان اصلاحات محسوس است

رییس شاخه جوانان حزب کارگزاران سازندگی با بیان اینکه شکاف نسلی تا حدود زیادی در جریان اصلاحات قابل مشاهده است، گفت: اکثر تصمیم سازان جریان اصلاح طلب را افراد با سنین بالا تشکیل می دهند. حتی برخی افراد که با نام جوان در نهادهای تصمیم گیر جریان حاضر هستند عملا با نسل های فعلی جامعه ارتباط معنادار سنی و اندیشه ای ندارند.
اگر روابط راهبردی میان دو کشور را بر مبنای منافع مشترک تعریف نکنیم و فقط بر اساس دشمن مشترک ایجاد کنیم این روابط نه تنها ناپایدار می‌شود بلکه کم‌عمق نیز خواهد بود ضمن اینکه استقلال در تصمیم‌گیری را مخدوش می‌کند.