به گزارش سایت خبری پرسون، علی شمس الدینی عضو هیات علمی دانشگاه در گفتوگویی، در مورد ادعای اصلاح طلبان مبنی بر لزوم حل مشکلات اقتصادی در مدت کوتاهی که دولت جدید سرکار آمده گفت: مشکلات اقتصادی یک روزه به وجود نمی آیند و نمی توان آنها را در زمان کوتاهی از بین برد. اگر به سالهای پس از انقلاب توجه کنیم متوجه میشویم دولتها و مدیریت اقتصادی کشور عمدتا در اختیار اصلاح طلبان بوده است.
وی با اشاره اصلاح طلب بودن تعداد زیادی از مدیران میانی افزود: تغییر در مدیریتها نکته دیگری است که باید به آن توجه بیشتری شود، حتی زمانی که دولت در اختیار اصولگرایان بوده به دلیل پی ریزی هایی که در دوره های طولانی اصلاح طلبان شکل گرفته بود مدیریت ردههای میانی در اختیار اصلاح طلبان قرار داشت.
عضو هیات علمی دانشگاه تصریح کرد: وضعیت معیشت مردم در زمان اصلاح طلبان نه تنها بهبود نیافت بلکه در دولت آقای روحانی بدتر هم شد، این مساله نشان می دهد نگاه اصلاح طلبان به موضوع اقتصاد درست نبوده است. از زمانی که دولت آقای رئیسی سرکار آمده شاهد هستیم تلاش های زیادی را برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور انجام شده است.
شمس الدینی با تاکید بر لزوم اصلاح اقتصاد بیمارِکشور گفت: اقتصادی که طی چند دهه صرفا براساس پول نفت بنا شده باید اصلاح شود. در شرایط فعلی کسانی از یارانه هایی استفاده می کنند که حق آنها نیست و حتی با اندازه درآمدشان مالیات نمی پردازند.
وی با بیان اینکه از زمان روی کار آمدنِ دولت آیت الله رئیسی یکسال هم نگذشته است افزود: 8 سال به آقای روحانی زمان داده شد؛ نه تنها در این مدت اتفاق مثبتی رخ نداد بلکه اوضاع بدتر شد، یک سال هم به دولت آیت الله رئیسی فرصت بدهیم.
عضو هیات علمی دانشگاه تصریح کرد: وقتی برخی افراد معلومالحال از خراب شدن اقتصاد توسط دولت سیزدهم می گویند می توان نتیجه گرفت شرایط اقتصادی به زودی مطلوب خواهد شد و دست رانتخواران که از ارز 4200 تومانی و یارانه های پنهان با اجرای اصلاح ساختار پرداخت یارانه ای کوتاه شود.
شمس الدینی افزود: به دولتی رای دادیم که پاک دست است و دغدغه معیشت مردم را دارد. رئیس دولتی که صبح جمعه بیدار نمی شود و بگوید چه خبر است؟ اگر اتفاقی بیفتد مسئولیتش را گردن می گیرد و از بار مسئولیت شانه خالی نمی کند.
وی گفت: به همین دلایل ما و کسانی که به آقای رئیسی رای داده اند همچنان پشت ایشان هستیم و به دولت کمک می کنیم تا بتواند برنامه های اقتصادی مدنظرش را به خوبی اجرا کند و خطای کمتری داشته باشد. دیکته نانوشته غلط ندارد، با این وجود حامیان دولت انتظار دارند که کارشناسان به گونه ای عمل کنند که مردمی سازی اقتصاد با کمترین اشتباه عملی شود.