احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

نایب رئیس سابق مجلس گفت: به نظر من یکی دیگر از نشانه های این تغییر رویه در نظام همین مطلبی است که در سالگرد رحلت امام خمینی(س) رهبر انقلاب در پایان سخنرانی به صراحت اعلام کردند که من این اخلال ها در سخنرانی حاج حسن آقا را قبول ندارم.
عباس عبدی گفت: متأسفانه عدم اطلاع‌رسانی منحصر به این موضوع (مذاکرت هسته‌ای و نشست وین) نمی‌شود. در تمام زمینه‌های دیگر نوعی محدودیت اطلاع‌رسانی وجود دارد که در عمل فضای رسانه‌ای و نقد داخلی را از جریان امور حذف می‌کند.
کیهان نوشت: محمود واعظی رئیس‌دفتر روحانی می‌گوید: طرحی که امروز دولت آن را اجرا می‌کند، به عنوان طرح تحول اقتصادی نمی‌بینم دولت باید مسائل را ریشه‌ای حل کند اگر احساسی عمل کند نتیجه چیزی می‌شود که در این مدت دیده‌ایم.
دفاع تمام قد از محیط زیست و فعالان آن

سیدحسن خمینی: توجه نکنیم، از طبیعت سیلی می خوریم

سیدحسن خمینی گفت: همیشه به ذهن ها می‌رسد که فعالان محیط زیستی آرمان شهر می خواهند و خیال بافی می کنند. یعنی ممکن است طرف بگوید شکم بچه من خالی است، اما شما دنبال انقراض گونه آسیایی یوزپلنگ هستید؟! دلسوزی برای طبیعت نمی‌تواند کسی که الآن دچار مشکل هست را به هشدار بیاورد.
استاد حوزه علمیه گفت: وظیفه حوزه علمیه تبیین ارزش‌های اسلامی و انقلابی بر اساس آیات و روایات است؛ مثلا در همین بحث حقوق های نجومی امیرالمومنین(ع) تعبیر می کنند که اگر کارگزاران حکومت اسلامی مانند مردم عادی زندگی کنند، این فقر کمر مردم را نمی شکند.
فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: چه بخواهیم و چه نخواهیم، آقای خاتمی رهبری معنوی اصلاح‌طلبان و بسیار از گروه‌های دیگر را دارند. این قابل استعفا نیست.
حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در صفحه اینستاگرامیش نوشت: دوستان و متصدیان باید با عزمی راسخ در همه حوزه ها سعی در بالا بردن سطح ایمنی سفرها داشته باشند. و بستر لازم را برای نوسازی و بهسازی شبکه حمل و نقل کشور آماده کنند.
از قضا سرکنگبین صفرا فزود!

مروری بر سخنان جنجالی احمد خاتمی

آیت‌الله سیداحمد خاتمی از جمله معممانی است که سخنانش معمولاً با استقبال رسانه‌های داخلی و خارجی مواجه می‌شود.
قاضی‌زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثاگران درباره این‌که در بحث ریزش ساختمان متروپل آبادان مطرح می‌شود که آیا افرادی که جان خودشان را در این حادثه از دست داده‌اند شهید محسوب می‌شوند یا خیر، گفت: مطابق قوانین فعلی خیر این افراد شهید محسوب نمی‌شوند چراکه قوانین فعلی دارای شرایط خاصی است.
معاون تبیین و گفتمان سازی سازمان بسیج اساتید گفت: اصلاح طلبان به خط امام نگاه کاسب کارانه دارند تا هروقت بخواهند به قدرت برگردند از آن استفاده کنند، اگر جز این بود در بزنگاه هایی که برخی اصلاح طلبان از خط امام عبور کردند باید واکنش نشان می دادند اما سکوت کردند.

یادگار امام در مراسم سی و سومین سالگرد ارتحال امام خمینی(س) گفت: امام منادی استقلال و عزت ملت ایران شد و مردم را در برابر جنایاتی که حکومت های گذشته کرده بودند و از دوره قاجار صدر تا ذیل کشور در اختیار دیگران تعریف می شد، توانست به یک آزادی، استقلال و عزت رهنمون شود.
خطیب این هفته نماز جمعه تهران گفت:باید مراقب باشیم براساس موازین دینی و شرعی و قرآنی و واجبات و محرمات حرکت کنیم و این مسیر، مسیر عزت و سعادت است یعنی دغدغه اصلاح خویش را داشتن.
آیت‌الله نوری‌همدانی:

متأسفانه تذکرات ما پخش نمی‌شود

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی گفتند: متاسفانه مردم از نظر معیشت و گرانی در مضیقه هستند و انتظار ما از مسئولین رسیدگی به وضعیت موجود است. مردم بدانند که حوزه علمیه قم و ما طلبه ها با این مردم هستیم.
سازمان آگهی های پُرسون