شرق نوشت:این روزها مکرر شنیدهایم که جامعه ایران به عقب بازنمیگردد. برخی با بیان این سخن درصددند مرزی سیاسی بین دیروز و امروز بکشند؛ مرزی که میتواند به اکنون تشخص بخشد و هویت جمعی معترضان را تثبیت کند.
مناقشه قره باغ با انسداد گذرگاه لاچین وارد مرحله تازه ای شده است. با توجه به ضرورت مساعی منطقهای و یافتن راهحل برای برون رفت از وضعیت فعلی، ورود جمهوری اسلامی ایران به موضوع اهمیت پیدا می کند.
مقایسه دولت کنونی با دولت اول روحانی را کنار میگذاریم ولی با دولت دوم روحانی یا حداقل ۳ سال آخر آن دولت هم اگر از جهات گوناگون مقایسه شود جالب خواهد بود. هدف اصلی نیز پیدا کردن درکی از امکانات و نتایج عملکردهای دو دولت است.
روزنامه کیهان نوشت: حامیان سیاسی دولت قبل نظیر محسن هاشمی، در 16 ماه دولت رئیسی مطالباتی را مطرح میکنند که در هشت سال قبل، حتی به آن اشاره هم نمیکردند.
روزنامه اعتماد با محمودصادقی درباره اعتراضات احیر مصاحبه کرده، او تاکید کرده اساسا باز کردن فضا برای بیان اعتراضات مطابق اصل27 قانون اساسی بسیار مهم است.
نماینده، ولی فقیه در سپاه پاسداران گفت: به آمریکاییهایی توصیه میکنیم که آقایی بر دنیا را کنار بگذارید و قبل از هر چیز به فکر جمعکردن هیزم باشید تا دیگر از سرما به خود نلرزید.
حقیقت این است که ما در شرایط بدی به سر میبریم. از سویی تحریمهای اقتصادی و از سوی دیگر فشارهای دیگر و افزایش افزوده شدن تحریمهای اروپاییها را شاهد هستیم؛ به دلیل اغتشاشات اخیر در کشور و برخوردهایی که با اغتشاشگران صورت گرفت، چپ و راست اروپاییها ما را تحریم میکنند.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به این که دولت سیزدهم باید وضعیت معیشت مردم را سامان دهد، تصریح کرد: هیچ تردیدی نکنید که هرچند بخشی از گرانیها بر اثر سو تدبیر و سو برنامهریزی است اما بخشی از آن نتیجه برنامهریزی های دشمن است.
روزنامه کیهان نوشت: طیف غربگرا در صورت موفقیت، به بیحجابی اکتفا نخواهند کرد و گام بعدی، آن نیم متر پارچه روی سر نخواهد بود و خواهند رفت سراغ، برهنگی. پس از «آزادی برهنگی» هم سراغ آزادی همجنسبازان و... خواهند رفت.
کیهان نوشت: روزنامه اعتماد نوشت؛ هر زمان که دستاوردهای دولت اعلام می شود، آمارهای هیجان انگیز از فروش نفت می شنویم و هر زمان که دولت باید پاسخگو باشد، معلوم می شود در جنگ اقتصادی هستیم.
با بورسیه دانشجویان ایرانی به دانشگاهها و مراکز آکادمیک غرب، در سال 1375 و دوران دولت سازندگی، حدود 2500 نفر از افراد وابسته به گروههای به اصطلاح اصلاحطلب و شبه روشنفکری به این دسته از مراکز و دانشگاهها اعزام شدند
آیت الله نوری همدانی گفت: متاسفانه چیزی از گرانی و مشکلات مردم کم نشده است. در این چند سال چیزی ارزان نشده است، باید با همت مضاعف و برنامه ریزی دقیق مشکلات اقتصادی را حل نمود.
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: برای مسئولان محترم سواد رسانه از اوجب واجبات است چراکه امروزظرفیتی که میتواند در دفاع از انقلاب فعال شود و اثر بگذارد رسانه است.
دکتر اسمعیل یزدی گفت : به ایشان گفتم: «انشالله هفته آینده میآیم و خبرهای خوب برای شما میآورم. نوع ضایعه که معلوم شد داروها را هم میآورم. ظاهراً چیز مهمی نیست.» دکتر مصدق گفتند: «امیدوارم خبر خوبی برای من بیاورید. امیدوارم سرطان باشد. من از این وضع تنهایی و زندگی خسته شدم.»
روزنامه ایران نوشت: رسانههای فارسی زبان بیگانه در خبری مدعی شدند فردی با نام محمد مرادی در فرانسه برای جلب توجه کشورهای غربی به ایران و حمایت از اغتشاشات دست به خودکشی زد.
آیت الله مکارم شیرازی گفت: در مسائل اقتصادی گرفتار اموری هستیم که تبدیل به معما شده است، وقتی می شنویم که مثلا دلار فلان مقدار شده، هیچ عکس العملی از مسئولین نمی بینیم و حتی ابراز هم نمی کنند که ما وضعیت را درست می کنیم و نمی گذاریم به این صورت باقی بماند و به سادگی از کنار قضایا عبور می کنند.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: دنیا میخواهد مسئله حجاب را حکومتی و اجباری معرفی کند و بگوید با مردمسالاری دینی سازگاری ندارد. در حالیکه در فروع اسلام اجبار حکومتی نداریم،کما اینکه کسی را برای خواندن نماز اجبار نمیکنند.حجاب تکلیف شرعی است و هیچ حکومتی در تکالیف شرعی و فروع دینی اجباری ندارد.