احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

در طی 2 هفته اخیر که آتش اغتشاش‌ها رو به سردی گراییده دجال‌های رسانه‌ای از بی‌بی‌سی فارسی و صدای آمریکا تا سعودی اینترنشنال و سایت رادیو فردا هرآنچه از شگردهای رسانه‌ای و دروغ‌های گوناگون را پای کار آوردند تا با حجم سنگین کار رسانه‌ای مردم را به خیابان بیاورند و وقتی از آوردن مردم به خیابان ناامید شدند درصدد برآمدند تا مردم را مجبور کنند تا خیابان را ترک کرده و به خانه‌هایشان بروند
مرحوم فیرحی نخستین طلبه ای بود که به طور جدی درگیر بحث دانش سیاسی با رویکرد تاریخی شد. سبب آن هم تحصیل او در دانشگاه تهران و شاگردیش نزد استادان وقت آنجا بشیریه، طباطبایی و رضوی بود.
باهنر گفت: بنده معتقدم حتما صدا و سیما هم در این قضیه (فوت مرحومه مهسا امینی و اعتراضات) ده ها برابر رئیس جمهور امکانات و حوزه نفوذ دارد و می تواند گفتمان ایجاد کند، یا تریبون ائمه جمعه؛ ما در هر جمعه تا ۴۰۰ تریبون داریم البته من نمی گویم همه مردم به نماز جمعه می روند، به طور قطع درصدی می روند، ولی همان‌ها خیلی تاثیرگذار خواهند بود.
آذر منصوری با اشاره به مواضع انسیه خزعلی درباره اینکه اعتراضات زنانه نیست، گفت: در اعتراضات اخیر که پس از فاجعه مرگ مهسا امینی رخ داد، با اینکه زنان عاملیت جدی داشتند و شعار زن زندگی آزادی یکی از کلیدواژه های اصلی این اعتراضات است، اساسا این واقعیت از جانب این معاونت انکار می شود.
پای خاتمی را به مرگ مهسا کشاندند اما فراموش کردند که نمی‌توان کوچک‌ترین نقشی از رئیس دولت اصلاحات در راه‌اندازی گشت ارشاد پیدا کرد.
چه چیزی بهانه است،چه چیزی نشانه است؟

پشت‌پرده شعارها در اغتشاشات روزهای اخیر چیست؟

همشهری نوشت: برای تحلیل ترکیب و مدل و آرایش اغتشاشات این چند روز یک راه رجوع به نهادهای امنیتی است؛ اما یک راه نیز تحلیل گونه‌شناسی و تبارشناسی و معناشناسی شعارهاست.
روزنامه همشهری درباره فوت مهسا امینی نوشت:«ناکسان» و «معاندین» ادعا کرده‌اند که در هنگام انتقال این خانم توسط گشت ارشاد به مقر پلیس ضرب و شتم اتفاق افتاده است. ما می‌گوییم به فرض این اتفاق افتاده باشد، پس ضرب و شتم می‌تواند یک گزینه باشد؛ اما آیا این گزینه قطعی است؟ آیا این وقوع ضرب‌وشتم احراز شده است؟
به دلیل موضع گیری درباره فوت مهسا امینی

حملات تند عضو مجلس خبرگان به سیدمحمدخاتمی

نماینده مردم استان فارس در مجلس خبرگان، در حملاتی تند علیه اصلاح طلبان نوشت: چگونه است که از حوادث مربوط به شهدای نیروی انتظامی که به دست هنجارشکنان و دین‌ستیزان‌، مظلومانه به شهادت می‌رسند دلتان به درد نمی‌آید؟
زیدآبادی با اشاره به یادداشت شریعتمداری نوشت: خواستم پیشرفت آقای شریعتمداری را به وی تبریک بگویم! لابد می‌پرسید چه پیشرفتی؟ این که باز هم با همان لحن همیشگی، پیشداوری کرده است!
یک فعال سیاسی با اشاره به شایعات دشمنان و رسانه های آنها درباره سلامت رهبر انقلاب، گفت: با وجود همه شایعه پراکنی ها درباره سلامت رهبری، ایشان در دیدار با دانشجویان ایستاده سخن گفتند و تمام رسانه های جهان قامت ایشان را دیدند.

فعال اصلاح طلب خطاب به علم الهدی گفت: درباره زاویه با مقام رهبری باید عرض کرد که نه ایشان زاویه داشتن را محکوم کرده و نه این که از سوی افرادی که خود را بدون زاویه با رهبری می‌دانند خیری به این جایگاه می‌رسد.
سازمان آگهی های پرسون