احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

شاید عده‌ای فکر کنند، این روزها بنیامین نتانیاهو خوشحال‌ترین فرد دنیا به خاطر سقوط دمشق است. اما این عده اشتباه می‌کنند. نوع واکنش برخی روشنفکران غربزده ما و طیفی از مدعیان اصلاحات (نه همه آنها) نشان می‌دهد آنها بیش از نتانیاهو از اوضاع حاکم بر سوریه خوشحالند.
مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب گفت: امروز وظیفه همه ما کمک به دولت چهاردهم برای رفع مشکلات موجود و ناترازی ها و حرکت کشور به سمت آینده ای درخشان است و در این مسیر باید مشارکت همه اقشار از جمله نیروهای دانشگاهی و نخبه را جلب کنیم.
آیا مدعیان می‌توانند تضمین دهند که در آینده نزدیک این اتفاق به شکل دیگری در عراق نیفتد؟ ایران ۱۰سال در محور مقاومت فعال عمل کرد تا منافع ملی خودش را حفظ کند.

سیاست‌های رهبر انقلاب در حمایت از فلسطین و یمن، به الگویی برای کشورهای منطقه تبدیل شده و قدرتی جدید در برابر غرب و رژیم صهیونیستی شکل داده است، که آینده منطقه را به سوی استقلال و عدالت هدایت می‌کند.
رئیس اسبق سازمان بازرسی کل کشور گفت: باید به سازمان امور مدیریتی تکیه کنیم. به دولت قبل گفتم و امروز به دولت چهاردهم نیز تاکید می‌کنم. اگر سازمان امور مالیاتی به درستی عمل کند قطعاً ۸۰ درصد مبارزه با فساد به صورت موفق در کشور پیاده می‌شود.

فرمانده سپاه پاسداران در دوران جنگ تحمیلی با بیان اینکه ما از یک خریدار سلاح های دست‌چندم نظامی به تولیدکننده و فروشنده سلاح تبدیل شدیم، اظهار کرد: ایران آماده فروش سلاح به‌ویژه به کشورهای عربی و برای ایجاد امنیت در منطقه است.
محمدصادق کوشکی، چهره سیاسی تندرو در اقدامی عجیب در واکنش به تحولات سوریه نوشت: اگر مجلس و دستگاه قضایی در انجام وظیفه خود در مهار دولت و مقابله با قانون شکنیها و تخلفات مکرر رئیس جمهور و اطرافیانش عمل نکند آنگاه تشبیه این دو نهاد به ارتش شکست خورده سوریه، بی راه نخواهد بود!
یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: اکثر کارشناسان، روشنفکران و علما مخالف اجرای قانون عفاف و حجاب هستند و حداقل اصلاح این قانون را می‌خواهند به همین دلیل من فکر می‌کنم بهترین راه برای جلوگیری از درگیری و دوئل در جامعه این است که قانون از طریق رهبری به مجمع تشخیص مصلحت ارسال شود. چراکه جامعه پذیرش این درگیری‌های احتمالی را ندارد.طریق رهبری به مجمع تشخیص مصلحت ارسال شود. چراکه جامعه پذیرش این درگیری ها را ندارد.
این که گفته شود ما نباید در مسائل خاورمیانه حضور داشته باشیم و خودمان را از موضوعات منطقه ای کنار بکشیم به هیچ عنوان با اصل کنش­گری در عرصه سیاست خارجی و نظام بین الملل همخوانی ندارد.

مدیرمسئول روزنامه کیهان با تروریست خواندن «جبهةالنصره» و «تحریرالشام» گفت: «اینها نسخه جدید داعش هستند.»

دبیر شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا گفت: سرنوشت ‎سوریه را باید ملت این کشور تعیین کنند، سوءاستفاده بازیگران خارجی از جمله آمریکا و اسرائیل نتیجه‌ای نخواهد داشت.
متنی که یکی از مقامات بالا و اصلی نهاد امر به معروف و نهی از منکر و مخترع کلینیک ترک‌ بی‌حجابی علیه رییس‌جمهور منتشر کرد، فصل‌الخطاب همه پرسش‌ها درباره مصوبه پوشش زنان بود.
ناصر نقویان، منبری محبوب، می گوید: روحانیت وضع معیشتی شبیه به توده مردم دارند. برای اجاره خانه و جهیزیه و کمک به دانشگاه فرزندشان مانده اند. این‌ها را فراوان سراغ دارم. سال‌ها است که به تعدادی از روحانیت کمک مالی می‌کنیم. در حد کمک‌هایی که مردم می‌کنند.
سازمان آگهی های پرسون