احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

چند روزی است که ارتش تروریستی ایالات‌متحده بر شدت حملات خود علیه کشورمان افزوده و عملاً از تفاهم نامه اسلام‌آباد خارج شده‌است؛ این‌بار، اما تروریست‌های امریکایی، آتش جنگ را بیشتر از قبل بر سواحل جنوبی کشور متمرکز کرده‌اند و انفجارهای گاه و بیگاه در کنار گرمای هوا و قطعی برق وضعیت را در جنوب کشور سخت‌تر از قبل کرده‌است. این روزها تصاویری منتشرشده که نشان می‌دهد حتی آهوهای جزیره خارگ نیز از ترس صداهای انفجار به خیابان‌ها آمده و به مردم پناه آورده‌اند.
محمدجواد ظریف با تأکید بر اینکه مسئولان باید برای منافع کشور هزینه بدهند، گفت عافیت‌طلبی آن است که فرد برای حفظ منافع، پست و جایگاه خود کاری کند که مشکلات کشور حل نشود، اما خودش در جایگاهش باقی بماند.
تفاهم‌نامه ۲۸ خرداد به پایان راه خود رسیده است؛ نه به خواست ما، بلکه به دلیل خصلت استکباری و عهدشکنی ذاتی ایالات متحده که بند بند آن را نقض کرد.
آشنایان با تاریخ تحولات انقلاب اسلامی می‌دانند که امام خمینی حتی در قطع شدن رابطه با آمریکا نیز پیشقدم نبودند و بارها گفتند اگر آمریکا اموال ایران را پس بدهد، به خاطر دخالت‌هایش در ایران عذرخواهی کند و تعهد بدهد هرگز در امور ایران دخالت نکند می‌توانیم رابطه داشته باشیم.
دست ایران برای شکست محاصره دریایی و دست کشیدن آمریکا از این دزدی دریایی بسته نیست. پاشنه آشیل آمریکا و اسرائیل برای مقابله با محاصره دریایی ایران‌، بستن باب‌المندب به روی کشتی‌های تحت مالکیت کشورهای متخاصم و شناورهای حامل نفت یا کالای تجاری برای این کشورهاست.
دیروز «‌لیندسی گراهام‌» سناتور جمهوری‌خواه آمریکا از حامیان سرسخت رژیم صهیونیستی، مدافع نسل‌کشی در غزه و بمباران ایران و دوست نزدیک ترامپ و نتانیاهو به صورت ناگهانی و در سن ۷۱ سالگی «جام لعنت» را سر کشید و با یک بلیت بی‌بازگشت به جهنم رفت.
انسجام ملی و حضور مردمی یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های قدرت ملی و امنیت کشور در شرایط تهدیدهای خارجی است. راهپیمایی‌ها و تجمعات مردمی تنها مراسمی نمادین نیستند، بلکه ابزاری برای تقویت بازدارندگی، افزایش تاب‌آوری اجتماعی و نمایش وحدت ملی به شمار می‌روند.
سیدحسین نقوی حسینی، فعال سیاسی اصولگرا در اظهار کرد: بر اساس تشخیص حاکمیت، وارد مسیر مذاکره و گفت‌وگو شده‌ایم و این مذاکره را نیز بخشی از میدان جنگ می‌دانیم.
ملّتی که در گردنه‌های سخت و پیچ‌های تند و بحران‌های دشوار به صحنه می‌آیند مصادره شدنی توسط این حزب و آن جریان و این منبری و آن مداح و فلان روشنفکر و استاد و بهمان اصلاح‌طلب یا اصولگرا نیستند.
حجت‌الاسلام سید علی خمینی که در سخنرانی مجلس بزرگداشت رهبر شهید گفت «هرکس بخواهد مذاکره کند برای اینکه به صلح با آمریکا برسد، خائن است»، بشدت مورد اعتراض و انتقاد قرار گرفت.
رسول سعیدی زاده نویسنده و پژوهشگر نوشت:

چرا برخی روشن‌فکران در بحران‌ها سکوت می‌کنند؟

در روزهایی که ایران با جنگ و تجاوز خارجی روبه‌روست، سکوت بخشی از جریان روشن‌فکری، پرسش‌هایی جدی درباره نسبت میان اخلاق، مسئولیت اجتماعی و کنش در بزنگاه‌های تاریخی ایجاد کرده است؛ یادداشتی که شکاف میان نظریه و عمل را به نقد می‌کشد.
رسول سعیدی زاده نویسنده و پژوهشگر نوشت:

آیا دکترین بازدارندگی ایران نیازمند یک فصل تازه است؟

افزایش تهدیدهای لفظی و تشدید تنش‌های منطقه‌ای، بار دیگر بحث درباره کارآمدی راهبردهای دفاعی ایران را به کانون توجه تحلیلگران آورده است. در چنین فضایی، برخی کارشناسان بر این باورند که بازنگری در مؤلفه‌های بازدارندگی و ارزیابی گزینه‌های راهبردی می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مباحث امنیت ملی در شرایط کنونی تبدیل شود.
این اولین بار نیست که مراسمی ملّی و فراگیر، که بهترین دستاوردش می‌تواند تجمیع روح ملّی و وحدت سرزمینی باشد، با حاشیه‌های بسیار تأسف‌برانگیز آلوده می‌شود و نقاط برجسته‌ی آن را به کورنقطه‌های مبهم و خاکستری می‌راند؛ مثل آن‌چه از معدودی سنگ‌پران و ناسزاگو نسبت به برخی شخصیت‌های سیاسی در حاشیه‌ی تودیع و تشییع رهبر شهید(ره) شاهد بودیم.
سازمان آگهی های پُرسون