احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

سخنگوی دولت شهید رئیسی با حضور در قرارگاه رسانه‌ای سردار شهید نائینی، با اشاره به نقش‌آفرینی مردم در عرصه روایت‌گری، گفت: امروز هر ایرانی خود یک رسانه است.
در شرایطی که صحن علنی مجلس به دلیل شرایط امنیتی، برخلاف جنگ ۱۲ روزه، از زمان آغاز جنگ رمضان تا به اکنون تشکیل جلسه نداده است، نمایندگان حضور پررنگی در فضای مجازی فیلترشده برای مردم و صداوسیما داشته و دارند. همین حضور پررنگ نیز حاشیه‌هایی را به وجود آورده است.
در موقعیت جنگی و دفاعی از کشور که تیم مذاکره از سوی عالی‌ترین نهاد یعنی شورای عالی امنیت ملی با تأیید آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای رهبر عزیز برگزیده شده‌اند، نغمه‌های ناسازی کوک می‌شود که، «بله! ما الان رسیده‌ایم پشت خیمه معاویه و عده‌ای دارند خیانت می‌کنند!»
محاصره دریایی ایران از سوی آمریکا، نقض صریح آتش‌بس ادعایی است. بنابراین بستن باب‌المندب به روی کشتی‌های آمریکایی و کشورهای همپیمان با آمریکا و مخصوصاً رژیم صهیونیستی، حق مسلم و عکس‌العمل قانونی و پذیرفته شده جبهه مقاومت است.
محسن راجی اسدآبادی؛‌ پژوهشگر اقتصاد بخش عمومی و مدرس دانشگاه نوشت:

ترامپ در تله پولانی

جهان در حالی وارد دوره‌ای تازه از بازآرایی قدرت شده که بسیاری از معادلات تثبیت‌شده نظم بین‌الملل، زیر فشار سیاست‌های دونالد ترامپ فرو ریخته‌اند. آنچه قرار بود با شعار «اول آمریکا» به احیای برتری واشنگتن بینجامد، در عمل به تله‌ای خودساخته بدل شد؛ تله‌ای که با تخریب اعتماد، تضعیف نهادهای چندجانبه و گسترش اقتصاد سیاسی ترس، نه‌تنها آمریکا را در مسیر انزوا قرار داد، بلکه بلوک‌های رقیب و الگوهای تازه حکمرانی را نیز تقویت کرد. اکنون پرسش اصلی این است: آیا ترامپ ناخواسته آغازگر پایان نظم آمریکامحور شد؟
باید از دولت جناب آقای پزشکیان هم که طی این مدت جنگ ، عملکرد مناسبی داشته و توانسته نیازهای مردم، نیروهای نظامی و کل کشور را پوشش بدهند، قدردانی شود. دستاوردهایی چون تامین نیازهای اساسی مردم، پایداری در شبکه سوخت و انرژی کشور، ارائه خدمات مناسب بخش سلامت و بهداشت، کنترل بازار و... قدم‌های مهمی است که با تلاش‌های دولت چهاردهم شکل گرفتند.
محمدعلی مهتدی در اطلاعات نوشت:

روانپریشی که دنیا را تهدید می‌کند

مدت‌هاست جهان در تلاش است پدیده‌ای به نام دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا را مطالعه و بررسی کند؛ فردی که نه تنها اختیارات تقریباً مطلقی در اداره منابع قدرتمندترین و ثروتمندترین کشور جهان دارد، بلکه با رفتارهای خود تهدیدات جدی برای امنیت جهانی ایجاد کرده است.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور اعلام کرد بر اساس مصوبه شورای‌عالی امنیت ملی، برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی کشور ۶۰ روز پس از پایان رسمی جنگ انجام می‌شود و ادامه مراحل اجرایی انتخابات نیز منوط به اعلام رسمی پایان جنگ از سوی این شورا است.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه گفت: کوتاهی و قصور در تدوین سریع رژیم جدید تنگه هرمز می‌تواند تبعات و توطئه‌هایی همچون ائتلاف جهانی علیه ایران داشته باشد و باید کار هر چه زودتر نهایی شود .
برخاستن یک صدای واحد در زمان بحران‌های مختلف ازجمله جنگ یا آتش‌بس و...، مهم‌ترین ضرورتی است که کشورها را در دستیابی به منافع‌شان یاری می‌رساند. در ایران اما همواره اقلیتی وجود دارد که در یک چنین بزنگاه‌هایی ساز مخالف کوک می‌کنند.
عطاءالله مهاجرانی تصویری متفاوت از سید کمال خرازی ارائه می‌کند؛ چهره‌ای که به گفته او «مدیری بی‌حاشیه و برخوردار از غنای درونی» بود و زندگی زاهدانه‌اش در اوج قدرت، او را از یک سیاستمدار معمولی به «سرمایه ماندگار حافظه سیاسی ایران» تبدیل کرد.
مشاور رهبر انقلاب نوشت: واشنگتن از اختلافات داخلی ایران می‌گوید ولی تنش با لندن بر سر مالویناس و هشدارهای اروپا برای استقلال از امریکا، نشانگر شکاف عمیق در جبهه متحدین سنتی اوست.
سازمان آگهی های پُرسون