احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

مهمترین اخبار

بیایید تصور کنیم فردی به نام محمدجواد ظریف وجود خارجی ندارد. نه وزیر و دیپلمات بوده، نه اسمش با توافق هسته‌ای گره خورده. امواج دریا یک بطری حاوی کاغذنوشته به ساحل می‌اندازد که همان گزاره موشک مهم است اما مردم مهم‌تر هستند را به ما نشان می‌دهد. این گزاره نه‌تنها هیچ مشکلی ندارد و ضدامنیت ملی نیست، بلکه اصل و فلسفه امنیت ملی‌ است.غ
رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس با انتقاد از نقش ترکیه در تحریم‌های ایران، تأکید کرد ثروت اردوغان و خانواده‌اش از این تحریم‌ها به دست آمده و برخی کشورها از فشار اقتصادی علیه ایران سود می‌برند.
حسین نورانی‌نژاد، قائم‌مقام حزب اتحاد ملت، با اشاره به مسیر دیپلماسی دولت در تعامل با آمریکا و کشورهای اروپایی تأکید کرد که اصرار بر غیرمستقیم بودن مذاکرات ضرورتی ندارد و گفت‌وگوی مستقیم می‌تواند به حل جامع مسائل کمک کند.
یادگار امام با انتشار پیامی هرمانی تیم ملی وزنه برداری جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت.
عباس عبدی، روزنامه‌نگار و تحلیلگر سیاسی، در گفت‌وگویی درباره کتاب جدیدش با عنوان «بازی اولتیماتوم» گفت: حکومت‌ها قادر به تغییر فرهنگ مردم نیستند و جامعه همواره راهی برای ابراز نظر و واکنش خود پیدا می‌کند؛ حتی اگر این واکنش در نام‌گذاری فرزندانشان بروز یابد.
آقایان اصلاح‌طلب، لطفا به انتخابات شوراها به چشم یک فرصت نگاه کنید؛ فرصتی برای جوان‌سازی شوراها و جوان‌گرایی در جریانی که افکار و آدم‌هایش پا به سن گذاشته و نیاز به بازسازی دارد.
آذر منصوری، دبیرکل حزب اتحاد ملت، در واکنش به یادداشتی از رجانیوز ـ رسانه نزدیک به جبهه پایداری ـ از تداوم گره‌زدن «اسلامی بودن نظام» به نوع پوشش زنان انتقاد کرد و گفت نتیجه سال‌ها سیاست‌گذاری و هزینه‌کرد در این مسیر چیزی جز بی‌اعتمادی و نارضایتی عمومی نبوده است.
بیژن زنگنه، وزیر پیشین نفت، در واکنشی تند به سخنان سعید جلیلی درباره پرونده کرسنت، او را به مناظره فراخواند و گفت جلیلی در زمان وزارت او سکوت کرده اما امروز در مورد قراردادی سخن می‌گوید که به گفته زنگنه، با تصمیمات تیم جلیلی منافع ۱۰ میلیارد دلاری ایران از بین رفت.
عضو هیئت‌رئیسۀ مجلس اعلام کرد که نمایندگان طرحی سه‌فوریتی برای جلوگیری از تودیع اسناد الحاق ایران به کنوانسیون CFT تهیه کرده‌اند. سلیمی هشدار داد که تصویب این کنوانسیون بدون تضمین منافع ملی ممکن است تعهدات پرریسکی ایجاد کند.
علی‌اکبر ولایتی، دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی، در پیام خود به همایش تخصصی بیداری اسلامی با محوریت تحولات مقاومت فلسطین و یادواره شهید محمدالدُرّه و کودکان شهید غزه، پیروزی مقاومت فلسطین، شکست رژیم صهیونیستی و اهمیت تحقق صلح حقیقی را مورد تأکید قرار داد.
سردار حسین رحیمی با اشاره به مراجعه برخی مشاوران بابک زنجانی به پلیس گفت: اگر فعالیت آن‌ها قانونی باشد مورد حمایت قرار می‌گیرند، اما در صورت تخلف، پلیس با آنان برخورد می‌کند.
محمد علی وکیلی نوشت:

غزه، مرز باریکی میان آتش و آشتی!

غزه، نقطه‌ای کوچک اما تعیین‌کننده در خاورمیانه، این‌بار صلحی موقت را تجربه می‌کند؛ توافقی که می‌تواند پایان نبرد مسلحانه نباشد، بلکه آغاز فصل تازه‌ای از واقع‌گرایی و مقاومت هوشمند در منطقه باشد. ایران، اسرائیل، کشورهای عربی و جهان غرب، هر یک در تلاش‌اند جایگاه خود را در معادله جدید بازتعریف کنند و خاورمیانه در آستانه نظم تازه‌ای قرار دارد که دیگر تنها با سلاح و نیروهای نظامی سنجیده نمی‌شود.
جواد لاریجانی، رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی، در همایش بین‌المللی خیزش فرزانگان در برابر خردکشی با انتقاد شدید از معاهده ان‌پی‌تی گفت این پیمان واقعا درپیتی است و به هیچ دردی نمی‌خورد، و تأکید کرد غرب با اقدامات تروریستی و انحصارگرایانه، علم و دانش هسته‌ای را برای برخی کشورها محدود کرده است.
سید مهدی طباطبایی با انتشار متنی در شبکه ایکس، هشدار داد که هر صدایی که موجب دودستگی و قطبی‌سازی جامعه شود، در خدمت دشمنان ملی ایران است و تأکید کرد تندروی و هنجارشکنی آفت امنیت و آرامش کشور است.
سازمان آگهی های پُرسون