کلماتى مانند وفاق ملى و یا وحدت ملى عناوین زیبا و بسیار خوبى هستند ولیکن این سئوال مطرح است که اگر این قاعده در دولتها باید رعایت شود چرا دولت سیزدهم حتى یک وزیر از دولت قبل را بکار نگرفت!
راهکار پایدار مقابله با فقر افزایش رشد اقتصادی فراگیر است. با این حال، در شرایط موجود نمیتوان نسبت به برخی گروههایی که بیش از سایرین آسیبپذیر هستند، بیتفاوت بود. به طور خاص باید پذیرفت که اگر دولت نمیتواند فقر را به طور کلی ریشهکن کند، بهتر است مشکل تغذیه را که درحال تبدیل شدن به یک بحران با ابعاد اقتصادی و اجتماعی برای نسل فعلی و آتی است، به عنوان اولویت فوری در دستور کار قرار دهد.
عمده ترین نقدها این است که کابینه جوان نیست و میانگین سنی 7/59 سال برای کارهای سترگ و چالاکی بی وقفه، رقم مناسبی نخواهد بود. پاسخ این است که معاونان وزرا می توانند و می باید جوان باشند ولی در هرصورت به دو دلیل، نباید دولت کنونی با افراد کم تجربه کار کند؛ یکی شرایط حساس کشور و منطقه و دوم انتظارات مردم و مواجهه با افکار عمومی.
معرفی کابینه چهاردهم، با دورههای قبل، اندکی تفاوت داشت. هر چند که در هر دوره، رئیسجمهور منتخب با مشاوران مشورت و کابینه را معرفی میکرد، اما این بار آقای ظریف اعلام کرد «شورای راهبری» و کارگروههای زیر نظر آن تشکیل شده تا برای هر وزارت، چند نفر را پیشنهاد کند. متاسفانه باید گفت ترکیب این شورا، بیصداقتی در امانتی بود که آقای پزشکیان به متولیان آن سپرده بود.
معاون راهبردی رئیسجمهور با اشاره به فهرست وزرای پیشنهادی تصریح کرد: این اولین تجربه و پر از کاستی بود و بیگمان در آینده بهبود خواهد یافت، ولی در کنار مشکلات دیگر، برای بنده ادامه راه در دانشگاه را رقم زد. در پیشگاه مردم بزرگ ایران برای ناتوانی خود در پیگیری امور در دالانهای سیاست داخلی پوزش میخواهم.
رئیس جمهور با تبریک درخشش ورزشکاران کشور در مسابقات المپیک و تجلیل از قهرمانان و مدالآوران این مسابقات بهویژه دختران قهرمان، بر حمایت و پشتیبانی ویژه از افتخارآفرینان ورزشی کشور تاکید کرد.
روزنامه سعودی انگلیسی زبان عرب نیوز در تحلیلی به گمانه زنی سفر رئیس جمهور جدید ایران به عربستان پرداخته و مینویسد: برخی از روزنامهها و وبسایتهای ایرانی، به ویژه آنهایی که در انتهای طیف «معتدل تر» قرار دارند، با انتشار مقالههایی از مسعود پزشکیان، رئیس جمهور منتخب جدید، خواستند تا ریاض را به عنوان مقصد اولین سفر رسمی خارجی خود انتخاب کند.
وفاق ملی، اصل اختلاف در میان مردم را می پذیرد و وجود اصل اختلاف را مستلزم قبول وفاق در جامعه می داند و نگاه مستقیم به سردمداران و زورمندان جامعه ندارد.
در توئیتر هم که خود آقایان حضور دارند مردم با خرید فیلترشکن باید وارد آن شوند مردمی که اکثریت قاطع آنان از این شبکهها استفاده میکنند و نمیدانند چرا حکومت مانع دسترسی آزاد آنها به این شبکهها است؟ مهمتر از همه یوتیوب است که عدم دسترسی به آن نوعی بلاهت محض است. در توئیتر هم که خود آقایان حضور دارند و برای آگاهی مردم توئیت میزنند و مردم با خرید فیلترشکن باید وارد آن شوند. آقای پزشکیان هم در این برنامه هستند.