دولت

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری دولت و کابینه را در سرویس سیاسی پرسون بخوانید.

معاون اول رئیس جمهور با اعلام اینکه در زمان لازم درباره نوسانات ارز صحبت خواهد کرد، گفت: سیاست هایی که در جنگ اقتصادی تنظیم و اجرا شد باید متناسب با شرایط جدید اصلاح شوند.
یادداشت/ هر کسی دیگری واقف است که دیگر پرداخت این مطالبات و آنهم پس از این چند سال تاخیر فاقد ارزش لازم می باشد و ای کاش فرهنگیان معزز با طرح شکایتی جمعی وزارتخانه را مکلف به پرداخت مطالبات به نرخ روز نمایند.

معاون عمران و توسعه امور شهر و روستایی وزیر کشور گفت: آیین رونمایی و بهره‌برداری طرح‌های عمرانی شهرداری‌ها فردا پنجشنبه با حضور ویدئوکنفرانسی رئیس جمهور برگزار می‌شود.
رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: ویروس کرونای انگلیسی در کشور چرخیده است. طی یک ماه گذشته نامه‌ای از سوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ارسال شد تا پروازهای خارجی را محدود کنند، اما هنوز اتفاقی در این زمینه رخ نداده است.
یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: فرار دولت حسن روحانی را در صدر دولت‌ها دانست و بیان کرد: گریز دولت یازدهم و دوازدهم در ردیف یکی دو دولتی بوده که بیشترین گریز از اسناد بالادستی را داشته است.
با حضور مجازی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام شد؛

برگزاری همایش ملی تجلیل از خانه های بهداشت کارگری برتر در یزد

همایش ملی تجلیل از خانه های بهداشت کارگری برتر، کارفرمایان سلامت محور و کارفرمایان برگزیده حوزه مسئولیت پذیر اجتماعی با حضور شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به صورت ویدئوکنفرانسی برگزار شد.
رئیس جمهور گفت: FATF هیچ ربطی به برجام و تحریم ندارد. تحریم باشد و نباشد، این لوایح لازم است. تحریم نباشیم، لازم‌تر است. برجام باشد یا نباشد، این لوایح لازم است. این لوایح ربطی به برجام ندارد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: این به آب و آتش زدن‌های مجلس برای اصلاح بودجه که احتمالا خالی از خطا و اشتباه هم نباشد، بازتاب بی‌عملی‌ها و کوتاهی‌های دولت است.
نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در گفتگو با پرسون؛

رئیس جمهوری آینده در راستای توزیع عادلانه ثروت گام بردارد

علی ابراهیمی، گفت: کاندیدای ریاست جمهوری با توجه به اختلاف طبقاتی، شکاف و سیاستهای اقتصادی که در کشور حاکم است، در راستای عادلانه ثروت در پهنه سرزمینی ایران برنامه ریزی هدفمندی را داشته باشد.
سازمان آگهی های پرسون