دولت

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری دولت و کابینه را در سرویس سیاسی پرسون بخوانید.

به قتل رسیدن یک دانشجوی دانشگاه تهران در نزدیکی کوی دانشگاه در عین حال که بظاهر یک حادثه غیرسیاسی است ولی حتی اگر با انگیزه ایجاد التهابات سیاسی به وجود نیامده باشد، با حواشی غلیظی که پیدا کرد به یک جریان سیاسی تبدیل شد.
معاون امور مجلس رئیس جمهور، از تقدیم لایحه موافقت‌نامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت فدراسیون روسیه در مورد شناسایی متقابل برنامه‌های فعالان اقتصادی مجاز به مجلس شورای اسلامی خبر داد.
مسئولان بدانند فقط ناترازی آب و برق و بنزین و گاز نداریم؛ ممکن است ناترازی روحی و اخلاقی و اجتماعی هم یکباره سرریز شود و همه را غافلگیر کند. این آسیب، در مقابل گاز و برق و بنزین، سیل است در مقابل جوی.
«رئیس‌جمهوری» در ساختار ریاستی، عالی‌ترین مقام اجرایی یک کشور و فرد منتحب ملت است که با رای مستقیم آنان سکان امور اجرایی را در دست می‌گیرد و به نمایندگی از ملت عهده‌دار رتق‌وفتق امور کشور است و قدرت خود را از رای ملت دارد.
سیاست دوگانه نمایندگان مجلس به ویژه سوپرانقلابی‌ها در برخورد با وزرای دولت پزشکیان به ابهامی تبدیل شده است. 4 وزیری که تندروهای مجلس با آنها مخالف بودند، همچنان در معرض استیضاح هستند و آن وزرایی که از دولت رئیسی باقی مانده‌اند، گویا به لطف همسویی سیاسی با جریان اصولگرایی تندرو با برخورد مومنانه روبه‌رو هستند.
مسعود پزشکیان رئیس جمهور با بیان اینکه در راهی قدم گذاشته‌ایم که در آن با مشکلات زیادی مواجه هستیم، گفت: اما باور دارم به لطف خدا و با وحدت و انسجام خواهیم توانست با قدرت و عزت از این بحران‌هایی که برای ما ایجاد کرده و می‌کنند، عبور کنیم.

رئیس جمهور بر ایجاد سیستم تشویق و تنبیه مناسب در زمینه رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی تأکید و خاطرنشان کرد: لازم است پویشی برای تشویق رانندگانی که درست رانندگی می‌کنند ایجاد شود و در مقابل جرائم برای رانندگانی که اقدامات پرخطری مانند تردد با سرعت غیرمجاز دارند، تشدید شود.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: علاوه بر توانمندسازی اقتصادی، باید به آموزش مهارت‌های زندگی و گفت و گوی زنان توجه ویژه شود چراکه این امر نه تنها در ارتقای وضعیت اقتصادی بلکه در بهبود روابط اجتماعی و فرهنگی و حل بحران‌های اجتماعی آنان موثر است.

معاون اول رئیس‌جمهور در دیدار وزیر، معاونان و مدیران ارشد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، تأکید کرد: امنیت سایبری موضوع بسیار مهمی برای ماست و باید ارتقاء یابد.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران با اشاره به اقدامات این دانشگاه در راستای تامین امنیت بیشتر فضای پیرامونی خوابگاهها و دانشکده‌ها سه اقدام عملیاتی شده امروز این دانشگاه را در این باره تشریح کرد.
منتقدان و فعالان سیاسی برخی از انتصابات سیدمحمد اتابک، وزیر صمت مانند علی خطیبی به‌عنوان مدیرعامل صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی (زیرمجموعه‌های ایمیدرو) را راهی برای تعامل با تندروها و تلاش برای راضی کردن آنها قلمداد کردند.
تصور کنید یک جوان روستایی از نزدیکی مرزهای ایران و افغانستان در این استان با هزار امید و آرزو در سال ۱۴۰۲ در دانشگاه تهران پذیرفته شود و خانواده نیز با اشتیاق او را بدرقه کنند. هنوز کمتر از یک ماه از آمدنش به تهران و دانشگاه اول کشور نگذشته که می‌نویسد: «همه چی از دور قشنگه، حتی دانشجوی دانشگاه تهران بودن...».
سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان برای شرکت در هشتمین گردهمایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند در راس هیاتی عازم مسقط پایتخت عمان شد.
سخنگوی دولت گفت: ما با تقسیم بین زنان و مردان سر از توسعه در نخواهیم آورد، اصل، توسعه اجتماعی است. اجتماع ما از همین اجتماعات ایجاد می شود و وقتی به دختران می گوییم عروسک بازی کنید و به پسران می گوییم به بیرون برو، در شبکه سازی دختران ضعف ایجاد می‌کنیم.

سازمان آگهی های پرسون