دولت

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری دولت و کابینه را در سرویس سیاسی پرسون بخوانید.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مشارکت انتخابات در سایه رقابت، بالا می‌رود، اما رقابت سالم زمانی رخ می‌دهد که از سطح مباحث زرد به سمت نیاز‌های واقعی جامعه رفته باشیم.
در روزهای اخیراعلام تصمیم های جدید وزارت صنعت برای افزایش قیمت ارز واردات ۳ گروه کالایی شامل گوشت قرمز، چای و قطعات خودرو از ۲۸۵۰۰تومان به حدود ۴۳هزارتومان (انتقال از تالار اول نیما به تالار دوم) این نگرانی را ایجاد کرده که موج تازه گرانی در راه بوده و دسترسی مردم به مواد پروتئینی و خدمات اساسی را محدودترکند.
رئیس کل دیوان محاسبات کشور گفت: پیگیری موارد اولویت‌دار کشور از اهمیتی مضاعف برای دیوان محاسبات برخوردار است و از این رو، با یک برنامه‌ریزی هدفمند، رویکرد این نهاد نظارتی را از «همه‌رسی» به «مهم‌رسی» تغییر داده‌ایم.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به بیانیه معاون معزول وزیر کشور پاسخ داد:

حیدری: چه کسی به معاون سابق وزیر کشور ماموریت دخالت در انتخابات را داده بود؟

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس و یکی از امضا کنندگان طرح استیضاح وزیر کشور، در واکنش به بیانیه سیاسی معاون معزول وزیر کشور علیه مجلس که در خبرگزاری رسمی دولت منتشر شده است، در نامه ای به آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور، نسبت به گروهی خاص که در درون دولت مقابل برنامه های دولت برای اصلاح امور و همدلی قوا تلاش می‌کنند هشدار داد.
وزیر کشور، مشارکت حداکثری را عامل مهم و اصلی برای ناامید ساختن دشمنان و خنثی کردن نقشه‌های بدخواهان نظام و ملت دانست و ادامه داد: جنگ ترکیبی و شناختی دشمن برای اینکه انتخابات را تحت تأثیر قرار دهند، ادامه دارد.
نمی‌دانم که مسوولان حکومتی که فعلا تمام‌قد درگیر مساله حجاب هستند و برای آن خط و نشان می‌کشند، تا چه اندازه از دیدن این آمار خواب راحت را تجربه خواهند کرد؟ برای نخوابیدن مدیران نیازی نیست که مصادیق را ببینیم. علم آمار برای همین در اختیار ماست تا با عدد و رقم واقعیت جامعه را دریابیم. تمام آنچه نوشته شد از آمار رسمی است. توصیه به نخوابیدن هم نمی‌شود، چون وضع بدتر می‌شود. توصیه اصلی به اصلاح سیاست‌ها و انتخاب اولویت‌های درست است. برچیدن بساط فقر و تورم را در اولویت قرار دهید.
که اکثریت ندارند هر ایرانی وطن پرستی حتی اگر مخالف جمهوری اسلامی باشد قدر امنیت را می‌داند و همین طور نعمت ثبات را برای زندگی و کسب و کار و هیچ ایرانی هم نیست که در ضرورت مقابله با تروریسم و توطئه‌های ریز و درشت دشمنان شک و تردید داشته باشد و قدر امنیت و ثبات را نشناسد و حوادثی از این دست را محکوم نکند.
براساس تقسیمات جدید کشوری صورت گرفت

یک روستا در ایران شهر شد

براساس تقسیمات جدید کشوری روستای «شیرینو» به شهر ارتقا یافت
رئیسی طی سخنانی با بیان اینکه کمیته ویژه بررسی ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱ کمیته‌ای ملی است و همه دستگاه‌ها موظف به همکاری با این کمیته هستند، بر ضرورت جبران خسارت افرادی که حقوقشان تضییع یا دچار خسارت شده‌اند تاکید کرد.
سخنگوی کمیسیون امور کشور و شوراها مجلس شورای اسلامی گفت: ممکن است تغییر معاون سیاسی وزیر کشور بر روند استیضاح وحیدی اثر بگذارد و نمایندگان استیضاح‌کننده از درخواست خود منصرف شود.
برای تحمل این شرایط سخت که تورم 40 درصدی یکی از عوامل آن است و فشار اصلیش متوجه مردم و بیشتر از همه اقشار محروم جامعه است در واقع توجیه سیاسی معقولی وجود ندارد و اگر کسی بپرسد چرا ما باید در چنین اوضاعی به سر ببریم، پاسخ قانع‌کننده‌ای نداریم مگر اینکه مثل همیشه به شعاردادن متوسل شویم و از ناکارآمدی‌ها و بی‌تدبیری‌ها و تقدم منافع جناحی عبورکنیم.
توصیه مهم رئیس‌جمهور به احزاب و تشکل‌های سیاسی

هدفتان از کسب قدرت، اجرای عدالت و گره‌گشایی از مردم باشد

رئیس‌جمهور فلسفه وجودی و کارکرد احزاب و تشکل‌ها را اصلاح امور جامعه دانست و گفت: تلاش برای رسیدن به قدرت، زمانی ارزشمند است که هدف، اجرای عدالت و گره‌گشایی از کار مردم باشد.
سازمان آگهی های پُرسون