مشکل اینجاست که اصل مساله را رها کرده ایم و به دنبال این آمده ایم که با عدد و رقم فکر کنیم کار خوبی انجام می دهیم. گویی دولت اولویت های خود را فراموش کرده است. البته این گفته بدان معنا نیست که بگوییم توسعه اقتصادی خوب است یا خوب نیست.
یک نماینده مجلس در صفحه شخصی خود فضای مجازی مدعی شد که محمدباقر قالیباف برای جلوگیری از استیضاح وزیر کشور، با او بر سر تأیید لیست انتخاباتی جریان نزدیک به خود توافق کرده است. «احمد وحیدی» ضمن تکذیب این ادعا تصریح کرد: نه آقای قالیباف چنین صحبتی با من داشته و نه من چنین حرفی با او داشتهام.
در گوشه و کنار میبینیم و میشنویم که برخی میگویند «اگر به قله نزدیکیم پس چرا ما نمیبینیم؟» باید پرسید آن روز که در دامنه بودیم درکی داشتید که حالا ندارید؟
رئیسکل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: نهاد مقدس صندوق قرضالحسنه سالها خدمات ارزشمندی را به جامعه ارائه داده است، اما متأسفانه امروز برخی از این صندوقها به محملی برای اختفای فعالیت اقتصادی برخی صنوف تبدیل شدهاند.
احمد وحیدی وزیر کشور در پاسخ به پرسشی درباره شکلگیری صفهای طولانی در پمپ بنزینها، اظهار کرد: اتفاق مهمی نبوده است. وزارت نفت تدابیری برای ساماندهی بهتر کار خود انجام داده بود و در چند نقطه صف درست شد که با تدبیر انجام شده، این مشکل هم حل شد. برخلاف مصرف بسیار بالای بنزین، وزارت نفت بهخوبی نیازها را تأمین کرده و مشکلی از این جهت نداریم، هرچند تأکید ویژه به کاهش مصرف و بهینهسازی آن وجود دارد.
فردا دوم شهریور مصادف با آغاز هفته دولت و ۲ سالگی دولت سیزدهم است؛ به همین بهانه گزارش مدیریتی عملکرد دولت مردمی از بازه زمانی مردادماه سال گذشته تا تیرماه سال جاری منتشر شده است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه در دولت روحانی با استنادبه آمار بانک مرکزی رشد اقتصادی سال 99 و بهار 1400 سعی در نشان دادن رشد اقتصادی مناسب در آن دوره داشته در حالی که آمارهای رسمی بانک مرکزی نشان میدهد متوسط رشد اقتصادی سالانه دولت روحانی در دوره 8 ساله حدود یک درصد و در دوره 4 سال دوم فقط فقط 5 صدم درصد بوده است.
در طول سالهای گذشته سرکوب قیمتی با تعیین قیمت کمتر از قیمت واقعی و تعادلی باعث اختلال در طرف عرضه و مازاد تقاضا شده و این امر علاوه بر تشکیل صف توزیع رانت و همچنین شکلگیری بازار سیاه، باعث سرخوردگی واحدهای تولیدی و فعالان اقتصادی شده و به مرور به خروج سرمایه از تولید و توقف سرمایهگذاریهای جدید منجر شده است.
عجیب اینکه در برابر این همه مشکل اقتصادی، توجه دولت و مجلس معطوف موضوع حجاب است. مدتهاست که مراجع در خصوص این ناهنجاریهای اقتصادی و اجتماعی هشدار میدهند اما توجه لازم به آنها نمیشود. تا زمانی که مشکلات اقتصادی در کشور حل نشود، سایر مشکلات هم ادامه خواهند داشت.
این یک فرصت اساسی است که بسته به اینکه کماکان سیاست خارجی یک سیاست خارجی سخنرانی محور است یا اینکه جنبه مساله محوری و واقع گرایی در آن عمده شده می تواند دومین سفر آقای رئیسی را سامان دهد. اگر کماکان این سفر سخنرانی محور باشد خواهیم دید که آقای رئیسی صرفا یک سخنرانی را انجام خواهد داد و هیچ یک از چالش های بین المللی ایران حل نمی شود و کماکان نتیجه آن را می بینیم. مثلا ایران و عربستان پر سر و صدا ترین روند تنش زدایی را در سالیان اخیر در پیش گرفتند ولی بهره ای که عربستانی ها از این تنش زدایی بردند
رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور گفت: سهلانگاری و سادهاندیشی در دولت گذشته سبب شد تا زیرساختهای افکار عمومی و شکلدهی باور و ذهن مردم تحت تاثیر شبکههای اجتماعی خارجپایه که در اختیار دشمنان است، قرار گیرد.
معاون اجرایی رئیسجمهور، گفت: اخیراً دیدم یکی از عزیزان مطلبی را در فضای مجازی منتشر کردند که در دولت آقای رئیسی حقوق اعضای دولت دو برابر شد، این کذب محض است.
دبیر شورای اطلاعرسانی دولت با تاکید بر اینکه اطلاع رسانی دولت مردمی باید از جنس مفاهمه باشد و نسبت به اقناع افکار عمومی اقدام کند، گفت: جواد اوجی وزیر نفت هم امروز در جلسهای اعلام کرد که برنامهای برای افزایش قیمت بنزین نداریم.
رئیس جمهور در دیدار با اعضای جامعه مدرسین بخشی از مشکلات امروز کشور را نتیجه برخی ولنگاریها و محصول دورههای مختلف دانست و گفت: اگرچه که اولویت دولت اقتصادی است اما از فرهنگ هم غافل نمیشویم و برخی از امور که به آن ها کمتوجهی و بیتوجهی شده بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.