مجلس

همراه با نمایندگان مردم از تمام خبرهای مهم و به روز پارلمان در سرویس مجلس پرسون مطلع شوید.

قالیباف در حرم مطهر بنیانگذار انقلاب اسلامی:

انسان انقلابی کسی است که باری از دوش مستضعفان و محرومان بردارد

رئیس مجلس: امام خمینی (ره) با خدا باوری و مردم محوری و اعتماد بر سنت های الهی اسلام را احیاء کرد. امام (ره) معتقد به مردم باوری بود و تلاش اش بر این بود که باری از دوش مستضعفان و محرومان بردارد.
جزئیات نشست هیات رئیسه با روسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس؛

گرانی‌های اخیر در بازار اقدامی سیاسی است

عضو هیات رئیسه مجلس گفت: در نشست امروز اعضای هیات رئیسه با روسای کمیسیون های تخصصی مجلس حاضران در مجلس گرانی‌های اخیر در بازار را اقدامی سیاسی دانستند و عنوان کردند که این گرانی‌ها هیچ ربطی به حذف ارز ترجیحی ندارد و حذف ارز 4200 تومانی مربوط به سال آینده است.
نماینده مردم سپیدان در مجلس در تذکر به رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: متاسفانه شما بی عدالتی را در توزیع منابع و عدم اجرای دقیق و صحیح توازن منطقه ای را از سرحد خود گذرانده اید و این موضوع در بودجه سال 1400 به وضوح قابل مشاهده بوده و لازم است که اصلاح شود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتگو با پرسون؛

روزگار سراسر با استرس ترامپ/ ضعف آمریکا

محمد وحدتی، بیان کرد: شاهد هستیم که ترامپ به روزگاری افتاده که زندگی سراسر با استرس و نگرانی را تجربه می کند؛ زیرا انسانی را برخلاف قوانین و تفکرات انسانی به شهادت رساند.
نماینده اصفهان در مجلس گفت: آموزشیارانی که فقط یک نفر بیسواد یا کم‌سواد را به عنوان شاگرد داشته‌اند نباید به استخدام آموزش و پرورش درآیند، چرا که این کار برای دولت بار مالی دارد.
نماینده مردم یزد در شورای عالی استان‌ها تاکید کرد:

لزوم تکمیل پروژه های نیمه تمام عمرانی در آخرین سال شوراها

نماینده مردم یزد در شورای عالی استان ها و رئیس شورای اسلامی استان یزد با اشاره به آخرین سال فعالیت شورا‌های اسلامی شهر و روستا، بر ضرورت تکمیل پروژه های نیمه تمام عمرانی به ویژه در حوزه شهری و روستایی تاکید کرد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس طی نامه‌ ای به وزیر کار تاکید کرد که در اسرع وقت دو میلیون یورو (قرارداد ویلمتوس) به نرخ روز توسط وزارت ورزش و جوانان پرداخت شود و پیگیری‌های لازم در این خصوص با قید فوریت انجام پذیرد.
عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی:

بودجه سال آینده یک بودجه خاص و متفاوت است

عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بودجه سال آینده کشور یک بودجه خاص و متفاوت است گفت: تلاش مجلس این است که بودجه ۱۴۰۰ سبب ارتقای شاخص های اقتصادی باشد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس:

ریاض در برجام جایی ندارد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: بر اساس حقوق بین الملل قراردادهایی مانند برجام که تعداد اعضای آن مشخص است عضو گیری جدید آن تنها با اجماع طرفین ممکن است، بر این اساس عربستان در برجام جایی ندارد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق:

بودجه ۱۴۰۰ دوسقفی شد

کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ را در دو سقف بست؛ لایحه‌ای که دولت ۱۲ آذرماه به مجلس تقدیم کرد و همواره به تغییرات اعمال‌شده در این لایحه از سوی کمیسیون تلفیق انتقاد کرده است. به گفته سخنگوی کمیسیون تلفیق، لایحه بودجه سال آینده در دو سقف و دو زمانه بسته شد؛ یک سقف در ۶ماه اول و یک سقف در ۶ماه دوم سال آتی. همچنین منابع عمومی دولت در این لایحه از ۸۴۱هزار میلیارد تومان پیش‌بینی‌شده از سوی دولت، به ۱۱۵۸هزار میلیارد تومان افزایش یافت. ماجرای دو سقفی شدن بودجه به تغییر اعمال‌شده در میزان فروش نفت بازمی‌گردد.

نایب رئیس کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها تاکید کرد که با گذشت چهار دهه از عمر انقلاب اسلامی دیگر قابل قبول نیست که مسئولان خود را در آسمان ببینند و مردم را در زمین، بلکه ما نیازمند مدیران کارآمد به دور از نگاه های حزبی و جناحی هستیم.
نماینده مردم شهرستان ازنا در مجلس شورای اسلامی:

روستاهای لرستان می توانند همیار اقتصاد استان باشند

نماینده مردم شهرستان ازنا در مجلس شورای اسلامی گفت: نباید از روستا ها غافل شد. زندگی عشایری مردم این منطقه و آداب و رسوم ناب لرستان برای هر گردشگری جذاب است. روستا های لرستان می توانند چرخ اقتصادی استان را به حرکت دربیاورند.

سازمان آگهی های پرسون