مجلس

همراه با نمایندگان مردم از تمام خبرهای مهم و به روز پارلمان در سرویس مجلس پرسون مطلع شوید.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به برگزاری انتخابات هیات رییسه مجلس گفت: به نظر می‌رسد جایگاه آقای قالیباف در ریاست مجلس تثبت شده است ولی احتمالا در بین ناظران و دبیران هیات رئیسه تغییراتی خواهیم داشت.
دبیر کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به عدم حضور وزیر نیرو و معاونین وی در این کمیسیون به منظور بررسی خاموشی‌های برق گفت: با وجود آنکه از هفته گذشته این جلسه برنامه‌ریزی شده بود، اما اردکانیان در این نشست در حالی حضور پیدا نکرد که قطعی‌های برق در شرایطی است که هنوز به پیک مصرف نرسیده‌ایم.
یکـی از نماینــدگـان مجلـس در جـلسـه علنـی روز گذشتـه در تـذکری شفـاهی در خصوص مذاکرات وین اذعان کرده که تیم مذاکره‌کننده باید مصوبات مجلس در قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌‌ها و صیانت از منافع ملت ایران را مورد توجه قرار دهد و از اول خرداد باید اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی و نظارت‌های فراتر از پروتکل متوقف شود؛ نظارت‌‌ها باید منحصر بر پادمان باشد و نه بیشتر.
رئیس مجمع نمایندگان خوزستان با بیان اینکه هشدارهای جدی به وزارت نیرو و مسئولان برق خوزستان داده شده است زیرا با این وضعیت نمی‌شود در خوزستان زندگی کرد، گفت: اینکه در این فصل از سال و در ابتدای فصل گرما در تامین برق دچار مشکل شده‌ایم، جای سوال دارد.
مالکی در گفت‌و‌گو با پرسون مطرح کرد؛

تفرقه اندازی اسرائیل در مذاکرات ایران و عربستان

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان این که اسرائیل مخالف اتحاد میان کشورهای اسلامی و ایران است؛ گفت: در مذاکرات میان عربستان سعودی و کشورمان و یا در ارتباط با اغلب کشورهای اسلامی شاهد ایجاد تفرقه از ناحیه اسرائیلی‌ها هستیم.
شهریاری در نامه‌ای به وزیر نیرو:

قطع برق در روند درمان بیماران اختلال ایجاد کرده است

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در نامه ای به وزیر نیرو گفت که قطع برق در برخی از مراکز درمانی باعث بروز مشکلاتی در روند درمان بیماران شده است، لذا تمهیدات خاصی برای این منظور پیش بینی شود.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در نامه ای به رییس جمهوری خواستار جلوگیری از سفرهای تعطیلات نیمه خردادماه جهت جلوگیری از شیوع موج دیگری از همه گیری کرونا شد.
سخنگوی فراکسیون نیروهای انقلاب اسلامی در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باتوجه به زمان محدود و شرایط خاص بهتر است که تعداد کاندیداهای نهایی در انتخابات به کمتر از ۱۰ نفر رسیده تا شاهد شکل گیری فضای گفتمان سازنده ای برای انتخاب آگاهانه مردم باشیم.
یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اشاره به ویژگی های مطلوب کاندیدای انتخاباتی مورد نظر مردم تاکید کرد: بهتر است کاندیداها صرفا به معرفی برنامه های خود بپردازند و از حب و بغض های شخصی و جریانی پرهیز کنند.
نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی:

مردم ۸ سال پیش در انتخابات اشتباه کردند!

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم هشت سال پیش در انتخابات اشتباه کردند، گفت: در انتخابات ۱۴۰۰ مسببان وضع موجود باید کنار گذاشته شوند.
رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در مسائل نظامی به دنبال بازدارندگی و دفاع از سرزمین خود هستیم، گفت: به دنبال صلح پایدار، آرامش و روابط دوستی با همسایگان و امت اسلامی هستیم. در برابر هر تجاوزی محکم ایستاده ایم.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی از تجمعات فرهنگیان در مقابل مجلس و اعتراض کشاورزان اصفهانی به علت نحوه توزیع آب خبر داد و از عملکرد وزیر آموزش و پرورش و وزیر جهاد کشاورزی انتقاد کرد.
یک عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با اشاره به موضوع بررسی صلاحیت ها در انتخابات شوراهی اسلامی شهر و روستا عنوان کرد: توجه کنید اگر سختگیری ها زیاد باشد چگونه می‌خواهید مردم را به پای صندوق بیاورید؟
نماینده شاهرود خطاب به وزیر نیرو؛

آقای وزیر؛ جلوی قطعی برق را بگیرید

یک عضو کمیسیون عمران مجلس نسبت به دلیل قطعی برق در ایران به وزیر نیرو انتقاد کرد و خواستار رفع مشکل شد.
سازمان آگهی های پُرسون