مجلس

همراه با نمایندگان مردم از تمام خبرهای مهم و به روز پارلمان در سرویس مجلس پرسون مطلع شوید.

خضریان گفت: بلاتکلیفی نرخ نان در استان تهران باعث شده است مردم شاهد قیمت‌های متفاوت نان در نانوایی‌های مختلف باشند که این امر موجبات نارضایتی آن‌ها را فراهم کرده است.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ایران برای حفظ وحدت و مصلحت جهان اسلام همواره آمادگی خودش را برای ارتقاء همکاری با همسایگان از جمله عربستان اعلام کرده است.
نماینده میاندوآب در مجلس شورای اسلامی گفت که از همه مردم خواهش می کنم مقداری دیگر تحمل کرده و از سفر کردن به خصوص در تعطیلات پیش رو پرهیز کنند.
نایب رئیس مجلس که داوطلب کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری ١۴٠٠ است گفت که برای ثبت نام در انتخابات با دخترش و ابوترابی از نمایندگان مجلس و از فرزندان شهدا حضور می‌یابد تا بگوید با باندبازی های سیاسی مخالف است.
نایب رئیس مجلس با تاکید بر ضرورت عدم توجه به شایعات، گفت: ستاد ⁧‫انتخابات‬⁩ در روزهای آینده روشن کننده واقعیت ها در مورد سوالاتی است که در مورد ثبت نام ها دارید.
نماینده مردم سروستان در مجلس شورای اسلامی گفت: در خصوص برقراری ارتباط با مردم و استفاده صحیح از فضای مجازی در حال طراحی و اجرای یک نرم افزار هستیم که تقاضاهای مردمی را به صورت سیستمی دریافت و ارجاع دهیم.
علی خضریان گفت: در صورت عدم رفع کلیه تحریم‌ها که به درستی ⁧‫رهبر انقلاب‬⁩ نیز بر آن تاکید داشتند، ⁧‫دولت‬⁩ عملا با رسمیت بخشی به ⁧‫ساختار تحریم‬⁩، آمریکایی‌ها را محق دانسته تا در موضوعات دیگر مجددا تحریم‌هایی را علیه ایران وضع کنند و هیچ ضمانتی برای عدم بازگشت تحریم‌های توافق شده با عناوین دیگر نیست.
نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ملت ما دیگر تاب شعارهای بی عمل هیچ رییس جمهوری را ندارند، عنوان کرد:به کاندیداهای ریاست جمهوری هشدار می دهم اگر درد ملت را ندارید و مرهمی در آستین ندارید وارد این کارزار نشوید.
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: ورود رئیس جمهور به مصوبه شورای نگهبان درباره تعیین شرایط کاندیداها و رد آن قابل قبول نیست، اگر اکنون شورا تاییدیه مصوبه مجلس را اعلام کند، وزارت کشور باید در انتخابات ریاست جمهوری این قانون را اجرا کند.
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: ورود رئیس جمهور به مصوبه شورای نگهبان درباره تعیین شرایط کاندیداها و رد آن قابل قبول نیست، اگر اکنون شورا تاییدیه مصوبه مجلس را اعلام کند، وزارت کشور باید در انتخابات ریاست جمهوری این قانون را اجرا کند.
نماینده مردم سمیرم در مجلس عنوان کرد:

آغوش باز پیک پنجم برای تعطیلات عید فطر

نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی گفت: بدون شک اگر مردم پروتکل‌ها را به ویژه در تعطیلات عید فطر رعایت نکنند شاهد پیک پنجم کرونا خواهیم بود.
سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به مباحث مطرح شده درباره مصوبه اخیر این نهاد راجع به شرایط کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری گفت که شورای نگهبان مدعی قانونگذاری نیست.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه نه انتخابات و نه مذاکرات وین اثری در بازار سرمایه ندارد و تنها ناجی بازار اعتماد است، تاکید کرد: باید مسئولین و ارکان بازار با اخلال گران برخورد جدی داشته باشند تا اعتماد دوباره به بازار برگردد.
سازمان آگهی های پرسون