مجلس

همراه با نمایندگان مردم از تمام خبرهای مهم و به روز پارلمان در سرویس مجلس پرسون مطلع شوید.

سخنگوی کمیسیون قضایی گفت: رئیس جمهور اظهار کرده آن هایی که نمی توانند به شعار «ما می توانیم» عمل کنند سمت خود را واگذار کنند؛ با این تفاسیر باید ۹۰ درصد وزرا و دستگاه های اجرایی سمت های خود را رها کنند.
نماینده مردم اهواز در مجلس با اشاره به اینکه در حوادث اخیر کشور نیروهای امنیت، مظلوم واقع شدند، گفت: همانطورکه مقام معظم رهبری فرمودند این اغتشاشات نیز با همدلی و همزبانی مردم حل خواهد شد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس گفت: آمریکا می‌داند ایران به عنوان مقتدرترین قدرت منطقه لنگر ثبات جنوب غرب آسیا را حفظ کرده و بدون جمهوری اسلامی هیچ ثباتی در منطقه وجود نخواهد داشت.
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: یکی از مشکلات حرف‌های رئیس‌جمهور این است که حرفی که می‌زند در دولت صاحب ندارد که بتواند آن را اجرایی کند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: گاهی اوقات با جوسازی‌های رسانه‌ای، فردی را که خوب دارد کار می‌کند بد جلوه می‌دهند یا وزیری که عملکرد مطلوب ندارد را حمایت می‌کنند و خوب جلو می‌دهند.
یک عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طرح «حمایت از جامعه علمی و ارتقای انضباط محیط‌های دانشگاهی» در دستور کار مجلس نیست، گفت که این طرح در مجلس اعلام وصول نشده است؛ اساسا اعمال یک سری محدودیت‌ها برای دانشجویان مدنظر نمایندگان مجلس نیست.
نماینده مردم مشکین شهر گفت: کسی که مرتکب جرم می‌شود باید بازداشت شود. جرم هم مشخص است چیست. راه‌های اثباتش هم در قانون مشخص است. من اعتقاد دارم نه از این طرف بام باید بیفتیم نه از آن طرف بام. من شخصا حرف مردم را می‌فهمم. اینجوری نیست که حرف مردم فهمیدنی نباشد. چرا نمی‌فهمیم؟ این‌ها بچه‌های ما هستند.
سازمان آگهی های پرسون