گردشگری و توریسم

جدیدترین اخبار میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایران را در سایت پرسون بخوانید.

دبیر ستاد خدمات سفر گفت: برای حضور گردشگران خارجی در برنامه‌های سوگواری تاسوعا و عاشورا که در گذشته با استقبال آن‌ها مواجه شده بود، استان‌ها و دفاتر خدمات مسافرتی برنامه‌ریزی‌هایی را انجام داده‌اند.

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی گفت: علاوه بر شهرهای شمالی، سرعین در استان اردبیل و بانه در استان کردستان درحال حاضر با کمبود اقامتگاه مواجه هستند.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: با استفاده از پلتفرم «بزنیم بیرون» قرار است تصمیم‌گیری و انتخاب سهل شود و تنوع و قدرت انتخاب و مقایسه بالا برود بنابراین دیگر لازم نیست برای تصمیم‌گیری، وقت و هزینه بیشتری صرف کرد، این‌ها همه به یک سفر ارزان‌تر کمک می‌کند.

برپایی مجدد تورهای گردشگری پس از کنترل پاندمی کرونا سبب شد تا دماوند از آرامش نسبی که در دوران کرونا به دست آورده بود فاصله بگیرد و بار دیگر با حضور کوهنوردان و گردشگرنماها بیش از پیش به عنوان اثری ناب از ثبت جهانی فاصله بگیرد.

سازمان آگهی های پرسون