جلسه هیات مدیره انجمن مدیران پیشگام ذوب آهن چهارشنبه ۱۵ دیماه با حضور مهندس منصور یزدی زاده مدیرعامل ، جمعی از دیگر مسئولین و پیشگامان ذوب آهن در سالن جلسات معاونت فروش این شرکت برگزار شد.
پیام سید رضا مرتضوی استاندار اصفهان به مناسبت ۲۳ دی ماه سالروز تاسیس ذوب آهن اصفهان:
بیتردید در صنعت بین المللی صنعت ذوب آهن همواره یکی از صنایع تخصصی و مادر بوده و این مجموعه ، به عنوان کانون ارزنده خودباوری و توانمندسازی بومی در طول ۵۰ سال معاصر به خصوص پس از انقلاب شکوهمند انقلاب اسلامی و در طول دوران دفاع مقدس و پس از آن در دوران های مختلف به گونه ای جهادی و تحسین برانگیز در راستای ایجاد تحولات ساختاری و عملیاتی با رویکردی مدیریتی بر مبنای آینده محوری در راستای بومی سازی این صنعت بنیادین نقشی بی بدیل ایفاد نموده و می نماید.
سالهاست وضعیت طرحهای آبخیزداری در بالادست حوضه زایندهرود مورد اعتراض کشاورزان حقابهدار این حوضه است؛ کشاورزانی که آبخیزداری در بالادست را غیراصولی میدانند و معتقدند بندهایی که با هدف آبخیزداری در سرشاخههای زایندهرود ساخته شده، چیزی جز سدهای کوچک برای به دام انداختن آب و بارگذاری جدید برای توسعه کشاورزی در بالادست زایندهرود نیستند.
در آستانه سال نو میلادی کلیسا وانک اصفهان و محله جلفا آدین بندی شده است. با شروع جشن های ارامنه، شهروندان اصفهانی نیز با حضور در کلیسای وانک در کنار هموطنان ارامنه خود به استقبال سال نو میلادی می روند. منبع: تسنیم
معاونت مطالعات زیر بنایی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی طی گزارشی به بررسی بحران آب با عنوان عبور از بحران، ایجاد پایداری و بهبود شرایط با کاهش مصارف آب و افزایش بهره وری با تأکید بر حوضه آبریز زاینده رود پرداخته است.
آنچه که در روزهای اخیر در اصفهان رخ داد، خطری است که از سالها قبل کارشناسان و رئیس وقت سازمان حفاظت از محیط زیست، درباره آن هشدار میدادند. موضوعی که دو طرف (برخی از مسئولان و رسانههای بیرونی)، در آتش این اعتراضات مدنی میدمند و همدیگر را مقصر درگیریهای چند روز گذشته در استان اصفهان میدانند. البته قرار نبود «خشونت» چاشنی مسالمت آمیزترین اعتراض برای مایع حیات باشد؛ قرار نبود چاشنی تسویه حسابهای سیاسی، طاقت مردم و کشاورزانی که از خشک شدن زاینده رود سالهاست که سکوت کردهاند، طاق کند.
کمتر از سه ماه داز روی کار آمدن دولت می گذرد که بحران آب به مرکز کشور یعنی از صنعتی ترین شهرهای کشور اصفهان کشیده شد که بیش از دو هفته است کشاورزان بی آب در بستر زاینده رود با اعتراضات گسترده و تجمعات مردمی از نبود آب می نالند.
خشکی زاینده رود تخریب زیست محیطی فراوانی دارد و علاوه بر فرونشست زمین در بسیاری از مناطق و خطر از بین رفتن آثار باستانی جهانی این شهر، خطر خشکی باتلاق گاوخونی و انتشار ریزگردهای سمی آن تا شعاع یک هزار کیلومتر وجود دارد، بنابراین خشکی زاینده رود مسئله ای ملی است و فقط اهالی اصفهان ضرر نمی کنند بلکه همه کشور صدمه و ضرر می بینند.
رئیس جامعه هتلداران استان اصفهان گفت: نگاه سیستم دولت و مجلس به گردشگری باید تغییر کند. این تغییر تفکر بسیاری از مشکلات صنعت گردشگری را حل خواهد کرد. در اصفهان صنعت و کشاورزی به مشکل خورده، تنها چیزی که میتواند این استان را نجات دهد، گردشگری است.
خیمهای بزرگ افراشته در کنار پل خواجو و بادی که گرد از زمین بلند میکند با جمعیتی از کشاورزانی که میگویند آب بر آنها بسته شده و دور خیمه حلقه زدهاند و نیروهای انتظامی که گرد کشاورزان حلقه زدهاند؛ ترکیبی بدیع که به نظر میرسد برای روایتی مدرن از وقایع دینی طراحی شده تا آنطور که خود کشاورزان معترض میگویند، مظلومیتشان را به تصویر بکشد
نگرانی مردم در رابطه با جاری نشدن آب در زاینده رود اصفهان را اینگونه توصیف می کنیم: هر که آمد، در کنار زنده رود گریه ها بر سرنوشتش کرد و رفت هموطن دیگر نگو نصف ِجهانست، اصفهان چون دگر زاینده رودی در کنارش نیست نیست
نماینده اصفهان با اشاره به تداوم روند تحقیق و تفحص از عملکرد مجموعه فولاد مبارکه گفت: برخی نمایندگان مجلس و بعضی از مسئولان دولتی دورههای پیش اسنادی به دست آمده که در برخی مسائل مالی ذینفع بودهاند.
جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان از کشف ۱۴ هزار لیتر روغن صنعتی و روغن موتورهای بنزینی در انباری در توابع شهرستان خمینیشهر خبر داد و گفت: ارزش این روغنهای احتکاری مکشوفه بنا بر اعلام کارشناسان مربوطه بالغ بر 13 میلیارد ریال است.