مازندران

سرپرست معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان از عرضه هنرهای دستی و دستبافته های این استان در نمایشگاه مازندران خبر داد و گفت: در همین راستا تعدادی از هنرمندان صنایع‌دستی استان سمنان در نمایشگاه بزرگ توانمندی‌های بانوان و خانواده استان مازندران حضور یافتند.
استاندار مازندران، با اشاره به این که عدم تحول در گردشگری مازندران علیرغم همه مزیت ها و ظرفیت ها، پرسش برانگیز است، گفت: در سایه یک برنامه ریزی راهبردی باید به سوی تحول بزرگ در صنعت توریسم مازندران گام بردداشت. ‎
دود سیاهی که در تصویر مشاهده می کنید، حاصل از سوزاندن روزانه ۸ هزار تن آلاینده مازوت در نیروگاه شهید سلیمی نکا است؛ دودی که نه تنها بسیاری از شهرهای شرق مازندران را تحت تاثیر قرار می دهد، بلکه به آسمان پناهگاه حیات وحش و ذخیره گاه زیست کره میانکاله نیز وارد می شود و در بسیاری از شهرهای شرق استان مازندران می توان به راحتی آن را مشاهده کرد.
ریزش ساختمان‌ها در مازندران ظاهرا مسری شده است و کمتر از ۴۸ ساعت پس از فرو ریختن یک ساختمان ویلایی در آمل ، این بار نوبت بابل شد و یک ساختمان سه طبقه به خاطر گودبرداری عمیق در آستانه فروپاشی قرار داد .
برداشت گل محمدی و گلاب گیری در دودانگه ساری به دو روش سنتی و صنعتی انجام میگیرد .
گل محمدی با قابلیت رشد و آبیاری کم ( آبیاری قطره ای ) و سازگاری با شرایط مختلف آب و هوایی میتواند در همه مناطق پرورش یابد.
برداشت آن تا یک ماه ادامه دارد .
سازمان همکاری اقتصادی اِکو در ابتدا با مشارکت سه کشور ( ایران، ترکیه و پاکستان ) براساس اعتلای سطح زندگی اقتصادی مردم منطقه در سال ۱۹۸۴ میلادی ، تاسیس شد.
در سال ۱۹۹۲ میلادی، چندین کشور دیگر مانند تاجیکستان، آذربایجان، قرقیزستان، قزاقستان، افغانستان و ازبکستان، به آن پیوستند.
دیگر اهداف این سازمان گسترش تجارت درون منطقه ای و فرا منطقه ای و همچنین تلاش در جهت ادغام تجارت های منطقه با تجارت جهانی است.
به مناسبت تکریم و معارفه روسای پیشین و جدید سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مازندران

چرا فتح‌الله پور کار سخت‌تری از غلامی‌راد در پیش دارد؟‌‌

مدیری که بتواند چهار سال در یکی از پست‌های کلیدی استانی چون مازندران دوام بیاورد، بی‌شک به اعتبارِ اقتدارش تکیه کرده است.
سید محمود حسینی‌پور گفت: با توجه به شرایط کرونایی، رئیس جمهور دیدار عمومی و مردمی نخواهد داشت اما وی در این سفر ضمن بازدید از طرح‌ها، سه نشست دیدار با اقشار مردم، دیدار با مجموعه کارشناسان ارشد محیط زیست با توجه به موضوعات که پیرامون محیط زیست در مازندران مطرح است و همچنین شرکت در شورای اداری استان برگزار خواهد کرد.
روانپزشک ها ، روانشناس ها و جامعه شناس ها؛ همگی بر این باور هستند که شرایط مختلف آب و هوایی، روی خُلق و خوی مردم تاثیر دارد.
برف به علت رنگ سفید که رنگی خنثی و آرامش بخش است باعث خوشحالی مردم می شود.
سلامت روح به سلامت جسم تاثیر دارد؛ زمانی که روح آدم در سلامت باشد، باعث میشود که با نشاط تر و هدفمندتر زندگی کند.
سازمان آگهی های پُرسون