به گزارش سایت خبری پُرسون، اگر به دنبال یک دسر خوشطعم و متفاوت هستید، حلوای شیر و ارده انتخابی عالی است. این حلوا با ترکیب شیر تازه، ارده کنجد، کره و آرد تهیه میشود و گزینهای مناسب برای پذیراییهای خاص است. طعم خاص و روش پخت اصولی این حلوا، آن را به یکی از محبوبترین انتخابها تبدیل کرده است.
حلوا یکی از دسر های قدیمی و سنتی ایرانی است. این دسر بیشتر برای افطار ماه رمضان و در مجالس عزاداری و محرم استفاده می شود. یکی از انواع حلوا ، به حلوای شیر می توان اشاره نمود که به دلیل وجود شیر در حلوا، علاوه بر طعم خاص و فوق العاده ای که دارد، مقوی و سرشار از کلسیم نیز هست. حلوای شیر و ارده، علاوه بر شیر، از ارده کنجد نیز تهیه می شود که مقوی بودن حلوا را چند برابر می کند. طعم و عطر ارده در حلوا مشهود است و همین آن را از بقیه انواع حلوا متمایز می کند.
مواد لازم حلوای شیره و ارده | |
کره | ۵۰ گرم |
روغن | نصف فنجان |
آرد | ۲ فنجان |
شکر | ۱ فنجان |
ارده | نصف لیوان |
شیر | ۲ فنجان |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
دستور پخت حلوای شیر و ارده
مرحله اول
برای تهیه حلوای خوشمزه با ارده و شیر در ابتدای کار یک تابه بر می داریم و روی حرارت قرار می دهیم. کره را درون آن می ریزیم و صبر می کنیم تا کره کامل ذوب و یکدست شود. بعد از آن، روغن را اضافه می کنیم تا روغن نیز داغ شود.
مرحله دوم
سپس آرد را اضافه کرده و زیر حرارت را کم می کنیم و با یک قاشق چوبی مرتب هم می زنیم تا تفت بخورد. توجه داشته باشید که این مرحله نیاز به صبر و وقت زیاد دارد و باید انقدر آرد را با حرارت ملایم تفت دهیم تا رنگ آرد تیره شود.
مرحله سوم
تقریبا حدود ۴۰ دقیقه زمان لازم دارد تا آرد تفت بخورد. وقتی که به رنگ دلخواه رسید، شکر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا کاملا یک دست شود. وقتی شکر کامل مخلوط شد، ارده را نیز اضافه می کنیم و مرتب مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
مرحله پنجم
وقتی حلوا درون تابه جمع شد و از دیواره های تابه جدا شد، آن را از روی حرارت برداشته و به روش دلخواه در ظرف مناسب سرو می ریزیم. می توان با قاشق اسکوپ بستنی، حلوا ها را قالب زد و در آخر به سلیقه خود با پودر پسته و نارگیل تزیین نمود.
منبع: فرتاک نیوز